مقاله کامل Full Text
12 صفحه
فرمت PDF
چکیده:
همبرگر از جمله محصولات گوشتی محبوبی است که توسط میلیونها مصرف کننده در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد در فرآورده های گوشتی، میزان چربی بر خصوصیات حسی محصول تأثیرگذار بوده و در ایجاد حالت خامه ای ، ظاهر مطلوب، لذیذ ، قابلیت پذیرش بافت و ایجاد احساس سیر نقش عمده ای دارد از این رو فرموله کردن محصول گوشتی کم چرب، بدون تغییر در طعم، احساس دهانی و دیگر ویژگی های ارگانولپتیکی فرآیندی بسیار دقیق و تخصصی است.در این تحقیق به کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در همبرگر اشاره خواهیم نمود.
واژه های کلیدی: اینولین , چربی , همبرگر
کاربرد اینولین به عنوان نگهدارنده چربی در همبرگر