مقدمه
1
سالن و فرآیند تولید انواع نان و شیرینی
1
فرایند تولید دونات
1
کلوچه
2
اشترودل
3
نان
4
فرایند تولید کیک اسفنجی وکیک روغنی
4
دیاگرام سالن تولید نان وشیرینی
5
دیاگرام سالن تولید کیک اسفنجی وروغنی
5
انواع تونل پخت
6
تاسیات کارخانه
7
تاسیسات سرد
8
تاسیسات گرم
8
اندازگیری درصد رطوبت
9
اندازگیری PH
10
اندازگیری گلوتن
10
اندازگیری پروتئین
11
اندازگیری اسیدیته روغن
11
اندازگیری اندیس پروکسید
12
مقدمه
کارخانه نان قدس رضوی وابسته به آستان قدس رضوی می باشد که شرکت خصوصی وابسته به آستان قدس می باشد ودارای محصولات مختلفی ازقبیل دونات ، کیک کلوچه رضوی ، محصول جدید اشترودل، کیک اسفنجی و روغنی می باشد. این کارخانه بیش از 30سال سابقه تولید دارد هر فعالیت خود را با تولید نان آغاز کرده است و اکنون یکی از بزرگترین و مهم ترین کارخانجات در زمینه تولید انواع محصولات کیک و کلوچه می باشد. این کارخانه بیش از 200کارمند و کارگر رسمی و400 کارگر فصلی و موقت دارد.
شامل 13 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نان قدس رضوی