لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 32
فهرست و توضیحات:
2-2-1. تولید طرح با استفاده از برنامهنویسی پویا
2-3-2.بهینهسازی برای Multicast
2-3-4. پیوند دادههای پارتیشن شده افقی
2-3-6. Double-Piplined Hash Joins
2-3-7.Pointer-Based Joins and Distributed Object Assembly
2-3-8. Top N and Bottom N Queries
3-1. معماریهایClient-Server، Peer-to-Peer و Multitier
4. سیستم پایگاههای داده نامتجانس
4-1. معماری Wrapper برای پایگاههای داده نامتجانس
5-2. الگوریتمهای پویای Replication
6-1. مدلهای اقتصادی برای پردازش پرسوجو
6-2. سیستم اطلاعاتی مبتنی بر انتشار
1.مقدمه
پردازش دادههای توزیع شده یک واقعیت تبدیل شده است. دلایلی که هنوز پردازش دادههای توزیع شده را یک موضوع پیچیده میسازد عبارتند از:
- سیستمهای توزیع شده خیلی وسیع هستندو هزاران سایت متجانس شامل کامپیوترهای شخصی و ماشینهایسرور بزرگ را در بر میگیرد
- حالت سیستمهای توزیع شده به سرعت تغییر میکند زیرا بارگذاری سایتها از نظر زمانی متنوع میباشد و سایتهای جدید به سیستم افزوده شده است.
- سیستمهای موجود باید تکمیل گردند. از انجا که سیستمهای موجود برای پردازش توزیعی طراحی نشدهاند و اینک نیاز است که با سیستمهای دیگر در محیط توزیعی تعامل داشته باشند.
این مقاله چگونگی انجام پردازش پرسوجو در محیطهای توزیع شده[1] و سیستمهای اطلاعاتی را نمایش میدهد.
محققان از سال 1970 به سیستم پایگاه داده توزیعی علاقمند گردیدند. در این زمان پشتیبانی مدیریت دادههای توزیعی برای شرکتها و سازمانهایی که دادههای خود را در ادارات مختلف و یا محلهای معین نگهداری میکنند، مرکز توجه بود. اگرچه این نیاز احساس میشد و ایدههای بسیار خوبی موجود بود اما هرگز تلاشهای اولیه برای ساخت سیستمهای پایگاه داده توزیعی بطور تجاری موفقیتآمیز نبود. اما امروزه موقعیت تغییر نموده است. سیستمهای توزیعی هم مورد نیاز و هم امکانپذیر میباشند. پردازش دادههای توزیعی نیز بخاطر پیشرفتهای اخیر تکنولوژی میسر میباشد.
2.تکنیکها و روشهای پایهایی پردازش پرسوجوی توزیعی
در این بخش معماری پردازش پرسوجو شرح داده میشود و یک سری از تکنیکهای خاص پردازش پرسوجو برای پایگاه دادههای توزیعی و سیستمهای اطلاعاتی مطرح میگردد. این تکنیکها شامل روشهای متناوب برای حمل داده از یک سایت به یک یا چندین سایت دیگر و پیادهسازی الحاق[2] و انجام انواع مختلفی از پرسوجوها در محیطهای توزیعی میباشد.
2-1. معماری پردازش پرسوجو
شکل 1یک معماری کلاسیک از پردازش پرسوجو را نمایش میدهد. این معماری میتواند برای هر نوع از سیستم پایگاه داده شامل centeralized systems و distributed systemsو parallel systems مورد استفاده قرار گیرد.
پردازش پرسوجو یک SQL (یا OQL) را به عنوان ورودی دریافت میکند و آن را در چندین فاز ترجمه و بهینه میسازد و به طرح اجرای پرسوجو[3] تبدیل میکند. در پایان برای بدست اوردن نتیجه پرسوجو، طرح را اجرا میکند. اگر پرسوجو یک interactive ad hoc query (dynamic SQL) باشد طرح بطور مستقیم توسط موتور اجرای پرسوجو[4] اجرا میشود. و نتیجه به کاربر نمایش داده میشود. اگر پرسوجو یک canned query باشد که قسمتی از یک برنامه کاربردی باشد طرح در پایگاه داده ذحیره میشود و هر زمان که برنامه اجرا میشود، بوسیله موتور اجرای پرسوجو اجرا میشود. در زیر یک شرح مختصری از هر جز پردازش پرسوجو بیان میگردد.
Parser: در اولین فاز، پرسوجو تجزیه و به یک نمایش داخلی ترجمه میشود که میتواند به سادگی بوسیله فازهای بعدی پردازش شود.
بازنویسی پرسوجو: در این قسمت پرسوجو به منظور انجام بهینهسازی تغییر شکل مییابد. تغییر شکل شامل از بین بردن گزارههای زائد، سادهسازی عبارتها، خارج نمودن subquery و view از حالت تو در تو، میباشد. در یک سیستم توزیع شده، در این مرحله همچنین پارتیشنهای یک جدول که باید برای پاسخ به پرسوجو در نظر گرفت، انتخاب میشوند.
دانلود تحقیق کامل درمورد پردازش پرسوجو در پایگاه داده توزیع شده