فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره تجزیه و تحلیل مبانی فلسفی و نقش آن در ساختار آموزش نظام باز

اختصاصی از فی بوو تحقیق درباره تجزیه و تحلیل مبانی فلسفی و نقش آن در ساختار آموزش نظام باز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره تجزیه و تحلیل مبانی فلسفی و نقش آن در ساختار آموزش نظام باز


تحقیق درباره تجزیه و تحلیل مبانی فلسفی و نقش آن در ساختار آموزش نظام باز

فرمت فایل word: (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 34 صفحه

 

 

 

 

 

 

چکیده

هدف این مقاله تحلیل مبانی فلسفی در ساختار آموزش نظام باز و از دور در هر یک از نسلهای سه گانه آموزش از دور می باشد که هرکدام به نوعی نگرش و عملکرد نظام های آموزش عالی را تحت تاثیر قرار داده اند. با توجه به پیدایش و سیر تحولات نظام آموزش باز و از دور دیدگاههای فلسفی از جمله الف) رئالیسم، ب)اگزیستانسیالیسم، ج) نسبیت گرایی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته اند. در این مقاله با ارائه تصویری از نظام آموزش باز و از دور، درباره توجه به مبانی فلسفی در قالب نسلهای سه گانه آموزش باز و از دور کاوش شده است.         

کلید واژه

آموزش باز، آموزش از دور، رئالیسم، اگزیستانسیالیسم، نسبیت گرایی.

 

 

مقدمه

آموزش از دور بدون تردید توانسته است بسیاری از مسائل و مشکلات آموزش های حضوری سنتی دانشگاهی را به نحو مطلوب حل کند. ازعمده ترین این مسائل ظرفیت محدود جذب دانشجو در نظام دانشگاهی حضوری، انعطاف ناپذیری در اختصاص اوقات آموزش و یادگیری و مخارج هنگفت ارائه آموزش های حضوری بوده است. توانایی حل مشکلاتی با چنین ابعاد گسترده و عمیق در آموزش عالی تنها با رویکردی نوآورانه و آینده نگر فراهم آمده است و بدون چنین رویکردی مطمئناً آموزش عالی کشور ما با مسائل و معضلات غیر قابل پیش بینی مواجه می شد(فردانش،1380).

آموزش از راه دور، به لحاظ اینکه فضای محدود آموزش چون کلاس را گسترش داده و با استفاده از وسایل ارتباطی و رسانه های آموزشی پیشرفته، ‌میدان عمل خود را بازکرده و تا هزاران کیلومتر دامنه آن را توسعه داده است، به آموزش باز مشهور شده است. در بسیاری از موارد دانشگاه هایی که از نظام آموزش از راه دور سود می برند به دانشگاه های بدون دیوار معروف شده اند و عده ایی نیز باز بودن نظام را به انعطاف پذیر بودن برنامه های آموزشی آن تعبیر می کنند. از ویژگیهای نظام آموزش از راه دور، ارائه خدمات آموزشی با روال منظم و با هدفهای از قبل تعیین شده به وسیله یک سازمان پشتیبانی کننده منسجم است. این سازمان با در اختیار گرفتن انواع مختلف ابزار و وسایل آموزشی، بخصوص رسانه های آموزشی،‌ فراگیر را در امر یادگیری، یاری می رساند. کارکرد نظامهای آموزشی باز برای نظام دهی به یادگیری از راه دور عبارتند از: برنامه ریزی، سازماندهی، راهنمایی، ‌هدایت و ارزشیابی(پارسا،1379).

آموزش از دور توسط کیگان در قالب پنج اصل تعریف شده است: جدایی دائمی استاد و دانشجو، هدایت و نظارت مرکزی یک سازمان رسمی، استفاده از وسایل ارتباطی و نوین، تدارک و ایجاد ارتباط دو طرفه و جدایی نیمه یک فراگیر از یک گروه یادگیری. جدایی نیمه دائمی استاد و شاگرد آن چنان که کیگان توضیح می دهد کلی بوده و هرگاه دانشجو با مسائل مبهم مواجه می شود،‌ می تواند از طریق ارتباط نزدیک با استاد خود به حل مشکل بپردازد


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره تجزیه و تحلیل مبانی فلسفی و نقش آن در ساختار آموزش نظام باز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.