فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه تخصصی طراحی و ساخت دست خشک کن برقی (Hand Dryer )

اختصاصی از فی بوو پروژه تخصصی طراحی و ساخت دست خشک کن برقی (Hand Dryer ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه تخصصی طراحی و ساخت دست خشک کن برقی (Hand Dryer )


پروژه تخصصی طراحی و ساخت دست خشک کن برقی (Hand Dryer )

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 53
فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • مراحل طراحی وساخت
  • انواع خشک کن ها
  • فن ها
  • موتورهای الکتریکی
  • ورق کاری
  • منابع

 

مقدمه :

به طور کلی خشک کردن دست در سرویس های بهداشتی عمومی موضوعی هست که هم از نظر رعایت بهداشت و هم از نظر صرفه جویی در مصرف انرژی و مواد مصرفی مورد توجه قرار می گیرد.

دستمال های دست خشک کن در مقابل دست خشک کن های برقی:

در گذشته در سرویس های بهداشتی عمومی از دستمال های دست خشک کن استفاده می شده که به دلیل تولید آن از چوب درختان به فکر جایگزین کردن وسیله ای افتادند تا درخت ها که بسیار مفید هسند بیشتر در امان باشند.

به این منظور دستگاهی را با کارآیی شسوآر درست کردند تا مورد استفاده قرار گیرد.

دست خشک کن های برقی : ( Hand Dryer )

دست خشک کن برقی شامل یک جعبه از جنس فلز یا پلاستیک است که با یک موتور و پره و عبور باد از المنت های برقی جریان باد گرم را به بیرون دستگاه می فرستند تا دست ها را خشک کند. در این جعبه در قسمت پشت آن یک قسمت سوراخ سوراخ وجود دارد که هوا را از طریق فن گرفته و به جلو می راند.

در ابتدا برای راحتی خاموش روشن کردن دستگاه و برای جلوگیری از احتمال برق گرفتگی به خاطر دست های خیس برای آن میلۀ عایق مکانیکی در نظر گرفتند که به یک تایمر مکانیکی وصل بود.

وقتی میلۀ را به سمت پایین می کشیدند تایمر به مدت معینی کار می کرد تا میله به جای اولیه خود برگردد و دستگاه خاموش شود.

ولی چون این کار هم با خطراتی ناشی از برق گرفتگی بود و البته برای سهولت کار تصمیم به گذاردن چشم الکتریکی ( Sensor) به جای تایمر مکانیکی گرفتند، که به محض قرارگیری دست جلوی چشمی به کار افتد و پس از مدت معینی خاموش شود.

تنها مشکل این دست خشک کن های برقی ، مصرف برق نسبتاً بالای آن می باشد که امروزه با توجه به بحث اقتصادی تر کردن وسایل مورد استفاده بشر این دستگاه ها هم باید اقتصادی تر می شد.

لذا با بهینه کردن روش ساخت مصرف برق آن را کاهش دادند.

حال ما با توجه به نظر مساعد جناب آقای مهندس انعام زاده و تحت نظر ایشان تصمیم به طراحی این دستگاه از لحاظ شکل ظاهر که با موارد موجود در بازار شبیه نیست، و همچنین ساخت آن گرفتیم. که در ادامه مراحل آن را توضیح می دهیم:

روش طراحی و ساخت:

با توجه به اینکه امروزه برای صرفه جویی در مصرف منابع طبیعی هر چیز را تا جای ممکن بازیافت می کنند یا از وسایل از کارافتادۀ قبل استفاده می کنند لذا تصمیم گرفتیم که حداکثر استفاده از وسایلی که موجود داریم را برای ساخت این دستگاه بکنیم.

طراحی دستگاه را به صورت ابتکاری خودمان انجام دادیم که اضلاع آن شبیه به ذوزنقه می باشد.

برای ساخت آن می خواستیم از ورق استیل استفاده کنیم، لذا به این فکر افتادیم که از ورق استیل کانال هودی که دور افتاده بود استفاده کنیم.

ورق را به ابعاد مورد نظر با استفاده از دستگاه ورق بری (cuter ) بریدیم. این کار را طوری انجام دادیم که سوراخ های موجود در ورق طوری قرار بگیرد که هوا از آن ها مکیده شود. سوراخ ها را در پشت و بالای دستگاه قرار دادیم. چون پشت دستگاه به دیوار نصب می شود لذا بیشتر جریان هوا را از بالای دستگاه تأمین
می کند. از آنجا که سیستم کار دست خشک کن برقی مانند سشوآر می باشد لذا به فکر یک سشوآر از کار افتاده افتادیم.

موتور فن آن که سوخته بود را عوض کردیم قسمتی از آن را که نیاز نبود بریدیم و از مجرای آن به عنوان مجرای جریان هوا در داخل دستگاه استفاده کردیم. المنت های آن سشوآر بسیار قوی بود و مصرف برق آن بالا بود (2400 watts ) لذا چون این مقدار حرارت را نیاز نداشتیم تصمیم به حذف نصف آن کردیم.
(1200 watts ) یعنی آن را تبدیل کردیم به مقدار حرارت مورد نیاز برای یک دست خشک کن برقی.

حال نوبت به تهیۀ چشم الکتریکی (Sensor ) بود. تمام سنسورهای موجود در بازار را بررسی کردیم و به پیشنهاد یکی از فروشندگان برای کار خود یک سنسور را تهیه کردیم اما بعد متوجه مشکل آن شدیم.

مشکل از این قرار بود که موقع نصب آن و کاراندازی دستگاه چشمی دستگاه را قطع نمی کرد. ناگزیر مجبور به باز کردن چشمی شدیم تا از سیستم آن آگاه شویم، متوجه شدیم که این چشمی از آنجایی که بیشتر برای روشنایی ساختمان ها استفاده می شود لذا مجهز به سنسور صدا و نور هم بود که صدای دستگاه باعث می شود حسگر صدا عمل کند و دستگاه قطع نشود. از این روی حسگر صدا را از مدار خارج کردیم. بعد از راه اندازی مجدد دستگاه چند ثانیه کارکرد و قطع کرد و دیگر هم عمل نکرد. به دنبال عیب قضیه گشتیم، مشخصات سنسور را که مشاهده کردیم به این نتیجه رسیدیم که مقدار آمپری که این چشمی حمایت می کند 3 آمپر است در صورتی که موتور فن ما به 6 آمپر نیاز دارد. با تعویض فیوز سوخته شده در اثر گرفتن باد بیش از حد مشکل حل شد.

با قرار دادن تک تک قطعات در داخل جعبه و بستن آن دستگاه دیگر به خوبی عمل می کرد.

لازم به ذکر است که از معروفترین کمپانی های سازندۀ دست خشکن برقی می توان از dyson و mistubishi  نام برد.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


پروژه تخصصی طراحی و ساخت دست خشک کن برقی (Hand Dryer )
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.