![تحقیق در مورد بررسی سیر توسعه اقتصادی ایران پس از پیروزی انقلاب](../prod-images/590417.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:60
فهرست:
مقدمه
دامنه ی پژوهش
تعریف برخی فاکتورهای کلان اقتصادی
جداول نرخ تورم
خصایص تورم در ایران
جداول و نمودارهای نرخ بیکاری
در آمد سرانه
جدول و نمودار سرمایه خالص
جداول و نمودارهای تراز تجاری
جداول و نمودارهای نقدینگی
تولید ناخالص داخلی
اکونومیست و فضای اقتصاد کلان کشورهای جهان
نتیجه گیری کلی
منابع
مقدمه
طی سالهای متمادی مسلما کشورها یا به سمت نزولی شدن سیر میکنند و یا به سمت صعودی. اما نکته در این است که چه چیزی و چه فاکتورهایی در این صعودی یا نزولی شدن کار موثر است. فاکتورهای کلان اقتصاد میتواند مارا در این امر به خوبی کمک میکند که تشخیص دهیم کشوری در چه رتبه ای از لحاظ این فاکتورها قرار دارند و یا اینکه این کشور در طی سالهای مختلف در موقعیتها و شرایط گوناگون چه طور عمل کرده و توانسته رشدی در جهت بهبود در مورد شاخص های مختلف داشته باشد یا خیر!
این مبحث پژوهشی در رابطه با این مسئله است که آیا ایران بعداز انقلاب توانسته روند رو به رشدی داشته باشد یا خیر؟!
ابتدا تعدادی فاکتور کلان اقتصاد را که به ما در رابطه با تعیین رشد کشور کمک میکند معرفی کرده و هر یک را به اختصار توضیح میدهیم. وفرمول ها و مطالب مورد نیاز را ضمیمه ی آن میکنیم. بعد از آن در رابطه با هر فاکتور کلان اقتصاد مطالبی را که مربوط به سالهای قبل از انقلاب و بعد از آن نیاز بررسی میشود ودر انتها نتیجه گیری میکنیم.
قبل از انقلاب
از اواسط دهه 1340 شاه کنترل قدرت را در دست داشت.پایههاى سلطه او، بر صحنه سیاسى کشور تحکیم یافته بود.ارتش، نیروهاى انتظامى و ساواک در برخورد با مخالفان، وفادارى خود را نسبتبه او اثبات کرده بودند، اجراى برنامههاى رفورم، پیشرفتهاى اقتصادى را نوید مىداد.
از لحاظ سیاستخارجى و موقعیتبین المللى، شاه در شرایط مطلوبى قرار داشت، شرکتهاى صنعتى و تجارى غرب، براى سرمایه گذارى به ایران روى آورده بودند، واشینگتن، دوستشاه و متحد ایران بود، شورویها برنامههاى رفورم رژیم ایران را تایید مىکردند. (1)
اسرائیلیها شاه را مىستودند.
در زمینه مدرنیزه کردن ساختار اقتصادى و کشاورزى ایران، ظاهرا کارهایى صورت گرفته بود، شاه نوید مىداد که استاندارد زندگى مردم ایران، از استاندارد زندگى مردم کشورهاى اروپاى غربى بالاتر خواهد رفت و در پایان قرن بیستم، ایران در زمره یکى از پنج کشور پیشرفته صنعتى جهان در خواهد آمد. (2)
تحقیق در مورد بررسی سیر توسعه اقتصادی ایران پس از پیروزی انقلاب