فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق در مورد تاسیسات حوزه علمیه

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق در مورد تاسیسات حوزه علمیه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق در مورد تاسیسات حوزه علمیه


دانلود تحقیق در مورد تاسیسات حوزه علمیه

فرمت فایل : ورد و قابل ادیت و ویرایش ، لینک دانلود پس از پرداخت به ایمیل ارسال میشود

تعداد صفحات : 19

به دلیل گستردگی مطالب از تشریح متن خودداری نموده و تنها اعم و خلاصه ای از موضوعات قابل  ومهم مکتوب می گردد.

(Boiler Room) موتورخانه حوزه علمیه

موتورخانه مذکور  در ضلع شمالی ساختمان حوزه واقع گردیده که شامل تعداد چهار عدد بولیو آبگرم ـ دستگاه انبساط بسته سه عدد ـ مبدل آب گرم جهت مصرف آب گرم بهداشتی دو دستگاه منبع آب نمک و سختی گیر ـ دو دستگاه ـ تعداد چهار دستگاه چیلر تراکمی ـ پمپ فونداسیونی ـ پمپ مداری ـ برج خنک کن می باشد . تعداد پنج پمپ سیرکولاسیون ـ جهت سیر کوله کردن آب هوا سازها ـ تعداد سه پمپ سیر کولاسیون جهت سیر کوله کردن آب فن کویل ها ـ تعداد سه پمپ جهت سیر کوله  کردن آب گرم مبدل ـ تعداد چهار پمپ جهت سیر کوله کردن  آب کندانسور به برج .

خلاصه ای از شرح و چگونگی کار دستگاهها :

سیستمی تراکمی (چیلر ):CHILLER

در ماشینهای مبرد تراکمی ،مقداری کاردر Com Perssor به سیستمی  داده می شود ،کمپرسور  سیال مبرد را متراکمی نموده وسیال که به گاز تبدیل شده در Cond an sor حرارت  دریافت کرده را به محیط پس  می دهد و بعد از عبور از شیر انبساط Expotione Valve  وارد Evaporator شده ودراثر ازدیاد حجم ،حرارت محیط اطراف را کسب می کند و در نتیجه هوای اطراف  او اپراتور خنک می شود . چهار عدد چیلر ازنوع ـ متناوب پیستونی ـ رفت و آمدی Reciprocating موجود می باشد ظرفیت  این نوع چیلرها از یک تن الی 40تن می باشد  ودر J مدل برای ظرفیتهای مختلف ساخته می شود . نوع بسته (Hermrtic) ـ نوع نیمه بسته (Semi Hermetic) ـ نوع باز (open Hermetic) که چیلر های مذکور از نوع ( Hermetic) می باشند یعنی کمپرسور و موتور دریک پوسته  قرار داشته  و کاملاً غیر قابل  نفوذ بوده است . چیلرهای  مذکور  از شرکت  ساروال واز مبرد  فریون 22 استفاده نموده وروغن آن از نوع For-G-S می باشد . هر چیلر دارای 4 کمپرسور و2 کندانسور می باشد  وهر کمپرسور دارای قدرت 40 تن  است و هر چیلر دارای قدرت 160 تن اسمی و 140 تن عملی می باشد .

در جه فشار بالای چیلر (HP) بایستی بین 260-200 باشد و درجه  فشار پایین )LP( بایستی بین 75-45 باشد  درجه فشار  روغن باید حداقل 20 درجه بیشتر از درجه  فشار کمی باشد . سطح نمای روغن بایستی همیشه  تا نصف شیشه روغن  داشته باشد  سطح نمای گاز باید صاف و بدون حالت کف زدگی باشد .

وسائل تولید حرارت – دیگ (Boiler)

از معمول ترین  مولد های گرمائی ،دیگ های حرارت مرکزی می باشند . دردیگ ها انرژی حرارتی  از سوخت (که توسط مشعل تولید حرارت  می نماید ) گرفته شده وبه آن داده می شود . بسته به نوع مصرف ،آب می تواند دردیگ ها به آب داغ و یا بخار تبدیل  شود لذا دیگ ها به دو نوع دیگ آبگرم و دیگ بخار تقسیم می شوند .در دیگهای آب گرم انرژی حرارتی تولید شده توسط مشعل ،آب داغ را تولید می نماید وسعی می شود که از تولید بخار جلوگیری به عمل آید زیرا در این دیگ ها کنترل  و سوپاپی جهت بخار ایجاد شده وجود ندارد و در صورت  تولید بخار به دیگ آسیب می رسد . دیگ ها  آب گرم از نظر جنس و ساخت به دو نوع : چدنی و فولادی تقسیم می شوند  دیگهای موجود با ظرفیت 150000k col با سوخت گاز شهری مشغول به کار می باشد  ودر اینجا دمای مورد نظر روی 80set می شود .

برج خنک کن (Coo Ling tower)

گرمایی که در سیکل کار چیلر تولید شده در کندانسور چیلر به آب داده می شود آبی که به اینصورت گرم شده به برج خنک کن منتقل می گردد تا گرمای خود را درآنجا به محیط اطراف  بدهد. نحوه عمل در برج بدین صورت است که آب از بالا  به پایین پاشیده  می شود ودر حین عبور از قسمت های داخلی برج ،با وزش هوا ، قسمتی از گرمای آب به محیط داده می شود  و مقداری از حرارت  باقیمانده نیز ضمن تبخیر ذرات آب(که با گرفتن گرما همراه است ) خنثی می شود ، پس از این مراحل آب در تشتک زیربرج جمع شده و جهت برقراری  مجدد سیستم  به چیلر  می رود . وزش هوا در داخل برج معمولاً به وسیله  هوا ده یا بادرسان صورت می گیرد .  بادرسان ها از نوع پروانه ای  و یا  سانتریفوژ هستند که در برج موتورخانه از نوع سانتریفوژ استفاده شده است .

مشعل (Burner)

تولید گرما  در دیگ ها به وسیله  مشعل صورت  می پذیرد . مشعل  ها معمولاً با سوخت های مایع (oil Burner) کار می کنند. در مناطقی که دسترسی به گاز آسان باشد  از مشعل های گازی (Gas Burner) استفاده  میشود.

مشعل مورد نظر در موتورخانه  از نوع گازی می باشد. در مشعل های گازی  عمل احتراق به وسیله گاز صورت می پذیرد . به علت  خطرات  بیشتری که گاز نسبت به گازوئیل  دارد  کنترل آن از حساسیت زیادی برخودار است . معمولاً دارای یک ترموکوپل برای کنترل شعله می باشد ودر صورتیکه  شعله از میان برود فرمان قطع جریان گاز را می دهد .


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق در مورد تاسیسات حوزه علمیه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.