فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پسته از طریق حرارت متناوب

اختصاصی از فی بوو بهینه سازی فرآیند خشک کردن پسته از طریق حرارت متناوب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پسته از طریق حرارت متناوب


بهینه سازی فرآیند خشک کردن پسته از طریق حرارت متناوب نویسند‌گان: ب. حمیدخانی ، آ. حمیدخانی ، ع. برقعی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق داده های رطوبت گیری پسته با حرارت متناوب و حرارت مداوم در لایه نازک با استفاده از خشک کن های آزمایشگاهی برنامه ریزی شده، حاصل شده است. به منظور مطالعه فرآیند رطوبت گیری پسته، آزمایش ها بر اساس یک مدل آماری شامل 36 تیمار آزمایشی رطوبت گیری با حرارت متناوب در سه تکرار با چهار سطح حرارتی دمای هوای ورودی 50 و60و 70 و 80 درجه سانتیگراد، سه سطح زمان تناوبی حرارت 10 15 و 20 دقیقه و سه سطح زمان توقف حرارت 40 60 و 80 دقیقه بمورد اجرا گذاشته شد. همچنین رطوبت گیری پسته با حرارت مداوم با همان چهار سطح حرارتی هوای ورودی در سه تکرار به عنوان شاهد انجام شد . در هر آزمایش رطوبت نمونه پسته در خشک کن از 36 به 10 درصد (پایه تر) کاهش داده شد. منحنی های رطوبت گیری پسته برای کلیه تیمارهای آزمایشی ترسیم و مقایسه گردید. نتایج نشان داد که در سرعت باد ثابت 1/2متر بر ثانیه، رطوبت نسبی هوای 39 در صد و دمای هوای ورودی 80 درجه سانتیگراد ، کمینه زمان حرارت دهی 193 دقیقه با حرارت مداوم و 102 دقیقه با حرارت متناوب با زمان تناوبی حرارت 10 دقیقه و زمان توقف حرارت 80 دقیقه حاصل گردید.همچنین نتابج نشان داد که در حرارت متناوب با یک دمای معین هوای ورودی، زمان تناوبی حرارت کمتر وزمان توقف حرارت بیشتر، زمان خشک کردن را کاهش میدهند. زمان حرارت دهی با روش حرارت متناوب در مقایسه با روش حرارت مداوم،بسته به درجه حرارت هوای ورودی، زمان تناوبی حرارت و زمان توقف حرارت در محدوده این آزمایش ها، 47 الی 63 درصدکاهش نشان داده است.

دانلود با لینک مستقیم


بهینه سازی فرآیند خشک کردن پسته از طریق حرارت متناوب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.