![مقایسه پیش بینی مدلهای ریاضی و شبکه های عصبی در خشک کردن دانه انار](../prod-images/154151.jpg)
خلاصه مقاله:
به منظور ارزیابی و انتخاب مدل مناسب برای روند خشک شدن دان ههای انار به روش لایه نازک، ده مدل نیمه تئوری وتجربی با داده های آزمایشگاهی برازش شد . آزمایشها در سه تیمار شاهد، پیش تیمار مایکروویو با توان 100 و 200 وات و در شش سطح دمایی 45 و50و55و60و65و70 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 0/5 و 1و1/5 متر بر ثانیه انجام شد. شبکه های عصبی پیشرو برای تخمین میزان رطوبت دانه انار بکار گرفته شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل های ریاضی نشان داد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های بدست آمده دارد. مقایسه ضریب تعیین 2MSE و R نشان داد که شبکه های عصبی پیش بینی بهتری نسبت به مدل های ریاضی دارد
کلمات کلیدی: مدل ریاضی، شبکههای عصبی، خشککردن لایه نازک، دانه انار
مقایسه پیش بینی مدلهای ریاضی و شبکه های عصبی در خشک کردن دانه انار