فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران

اختصاصی از فی بوو گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران


گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات112

 

فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول
1- مقدمه: 1
تاریخچه نوشابه¬سازی در جهان: 2
تاریخچه نوشابه¬سازی در ایران: 4
تاریخچه کارخانه زمزم: 5
مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق تهران: 6
اهمیت مصرف نوشابه: 7
2- خط تولید : 10
1-2- دستگاه تخلیه¬کننده بطری از جعبه (Un Caser) 10
2-2- بطری¬شور “Bottle Washer” 10
3-2- آئینه¬بان 15
4-2- فلومیکس (Flow-Mix) 15
5-2- هواگیر آب (Deaerator) 16
6-2- کربوکولر 17
7-2- کمپرسورها 19
8-2- کندانسورها 19
9-2- پرکردن بطریها و بسته¬بندی: 20
10-2- دستگاه تشتک¬زن 21
11-2- پرکردن جعبه نوشابه (Case Packer) 22

 

عنوان صفحه
فصل دوم
الف) آب 25
مقدمه: 25
ویژگیهای آب مصرفی در صنایع نوشابه¬سازی: 27
1-1- خواص فیزیکی آب: 29
2-1- خواص شیمیایی آب 31
انواع موادشیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب 41
عملیات واحد تصفیه آب 42
ب) واحد عصاره: 48
عصاره یا بنیان نوشابه: 48
افزودنیهای مجاز در نوشابه: 48
شیرین¬کننده¬ها (Sweeers) 49
تهیه شربت اولیه از شکر جامد: 50
فیلتراسیون شربت اولیه: 51
روشهای فیلتراسیون شربت اولیه: 51
تهیه شربت نهایی (عصاره): 53
روش نگهداری و ذخیره عصارة غلیظ نوشابه: 53
انواع عصارهها: 54
1- عصاره کولا 54
2- عصاره¬های پرتقالی: 56
3- عصاره نوشابه¬های ساده 57
4- عصاره آب میوه¬جات 58
ج- واحد گاز دی اکسید کربن CO2 59
دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه 59
عنوان صفحه
روش تولید گاز CO2 : 59
د- «واحد CAN» 62
مشخصات قوطی¬های فلزی: 62
بسته¬بندی محصول: 63
تفاوت پر کردن قوطی با پر کردن بطری: 64
د- کنترل کیفی: 65
1- د- آزمایشهای مربوط به آب: 66
2-د- آزمایش مربوط به عصاره خانه: 68
3-د- آزمایش واحد تولید گاز CO2 : 68
4-د- آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه: 69
اندازه¬گیری قند قبل از هیدرولیز و بعد از هیدرولیز: 74
5-د- اندازه¬گیری درصد سود کاستیک در بطری شور: 76
6-د- آزمایش بطری خارج شده از بطری شور: 77
7-د- تعیین خاکستر کل: 77
8-د- تعیین مقدار بنزوات سدیم برحسب اسید بنزوئیک: 77
9-د- آزمایشهای میکروبی: 78
9-3-MOهای مسئول فساد 82
هدف از آزمایشهای میکروبی در نوشابه¬ها: 85
شمارش میکروب (توتال کانت) : 86
کپک و مخمر: 86
کلی فرم 86
مسائل بهداشتی در کارخانه: 87
بهداشت کارکنان: 87
بهداشت انبارها: 87
عنوان صفحه
مایعهای مخصوص تمیزکننده: 89
دستگاههای تمیزکننده: 91
عوامل مؤثر در استریلیزه نمودن صحیح: 93
استریلیزه نمودن قسمتهای مختلف دستگاه: 94
صادرات و واردات : 94

فصل سوم
موقعیت شغلی کارآموز: 96
امور جاری در دست اقدام کارخانه زمزم : 96
محاسن و معایب : 96

فصل چهارم
نتیجه¬گیری: 98
پیشنهادات: 99
توصیه¬ها: 99
ضمیمه¬ها (استانداردها) : 100
منابع: 112

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.