لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:82
فهرست و توضیحات:
فصل اول
تاریخچه و اهمیت موضوع 7
تاریخچه و مشخصات کلی 8
برنامه ریزی و طراحی فعالیت 9
منابع مالی 11
تامین نیروی انسانی 11
تامین تجهیزات و ماشین آلات 11
ساختار و چارت سازمانی 12
فصل دوم
تهیه مواد اولیه 18
قرارداد با کشتکاران 19
تولید 23
خط تولید 23
نحوه بازاریابی و توزیع و فروش 27
نحوه محاسبه قیمت تمام شده 27
عنوان صفحه
فصل سوم
سر فصل حساب ها و نحوه کد بندی آنها 29
نحوه ثبت حساب ها 35
دفتر اندیکاتور 38
نحوه محاسبه استهلاک 39
نحوه رفع مغایرات 41
نحوه محاسبه حقوق و دستمزد 43
نحوه بود جه بندی 51
فصل چهارم
نحوه گردش مدارک انبار 57
بشر در هر مرحله از زندگی خود نیاز به تغذیه دارد. در زمان های اولیه انسان ها مواد اولیه را اکثرا به صورت خام استفاده می کردند. در دوره های بعد با پیشرفت تکنولوژی تغذیه انسان دچار تغییر و تحول شد .
امروزه نیز با صنعتی شدن اکثر کشور ها و کمبود وقت به دلیل شاغل بودن افراد ترجیح می دهند از روشی استفاده کنند که در حداقل زمان نیاز تغذیه خویش را تامین نمایند .
در این مواقع بیشتر بیشتر از کنسرو جات و مواد نیمه آماده استفاده می کنند تا هم کمبود وقت را جبران کنند و هم در همه فصول از مواد غذایی دلخواه استفاده نمایند .
در این میا کارخانجات کشت و صنعت وظیفه بزرگی را به عهده دارند از طرفی در کشود های جوان و نوپا که کمبود شغل یکی از معضلات اجتماعی می باشد باعث اشتغال نیروی انسانی در رده های تخصصی و پایین تر می شود .
در استان گلستان به دلیل موقعیت مطلوب جغرافیایی و فیزیکی و آب و هوایی مواد او لیه این نوع کارخانه جات به وفور یافت می شود .
به خاطرنقش های مهم ذکر شده فوق ترجیح دادیم به عنوان یک کار آفرین عملکرد و فعالیت یک نمونه از کارخانجات کشت و صنعت را بررسی نماییم .
پروژه و کار آفرینی شرکت کشت و صنعت