فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران

اختصاصی از فی بوو گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران ، شامل مراحل تهیه تن ماهی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 12 صفحه

عناوین :

تاریخچه :

Canning به مفهوم قوطی کردن مواد غذایی و اصطلاحی رایج در تولید و نگهداری مواد غذایی است. تاریخ بسته‌بندی مواد غذایی به زمان ناپلئون بناپارت برمی‌گردد. در آن زمان امپراطور فرانسه در برنامه کشورگشایی خود نیاز داشت غذای سربازانش را به شکلی تامین کند که عاری از فساد باشد. در سال 1840 میلادی برای اولین بار ماهی و میوه به صورت کنسرو قوطی به بازار عرضه شد. در ایران نیز کنسروسازی در سال 1309 شمسی به وجود آمد و در سال 1344 سیستم‌های لاک‌زنی اتوماتیک امروزی در ایران نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

تعاریف و اصطلاحات

ماهی تون:

کنسرو ماهی تون در روغن:

گوشت تکه:

گوشت خرده:

ویژگی‌های استاندارد مواد اولیه:

ماهی

روغن:

نمک:

آب:

ظروف بسته‌بندی (قوطی):

لاک‌ها:

فرآیند تولید:

ارزش غذایی:

ویژگی‌های استاندارد فرآورده نهایی:

نشانه‌گذاری:

 «مراحل تهیه کنسرو ماهی »

 مرحله اول : آماده سازی

  1. مرحله دوم :آب نمک گذاری(Brining)
  2. مرحله سوم: پخت اولیه percooking
  3. مرحله چهارم : قوطی گذاری (Packing)
  4. مرحله پنجم: هواگیری و عبور از تونل اگزاست(Exhausting)
  5. مرحله ششم : درب بندی (Canclosing)
  6. مرحله هفتم : اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat procesing)
  7. مرحله هشتم : سایر مراحل تولید کنسرو ( قرنطینه و برچسب زنی )
  8. بطور کلی میتوان مراحل عمل آوری ماهی را در کارخانه شامل موارد زیر دانست:


دانلود با لینک مستقیم


گزارش بازدید از کارخانه تن ماهی ماران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.