عنوان :
گزارش کارآموزی
کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده به مصرف
ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار 6
ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری 12
کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها 13
ویژگیهای محصولات مرغ آماده طبخ 23
بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید 45
بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی 51
خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف 72
معرفی کارخانه
شرکت زرفام تهران در سال 1385 با همت گروهی از متخصصین در صنعت غذایی تاسیس گردید. این شرکت با توجه به نیاز روزمره مردم به مواد غذایی سالم اقدام به تولید انواع فرآورده های گوشتی و پروتئینی در منطقه ماهدشت کرج نموده است.
شرکت زرفام تهران به منظور ارتقاء سطح کیفی و ایمنی محصولات مدیریت شرکت
در سال 1387 تصمیم به اخذ سیستمهای مدیریت کیفیت و ایمنی بر مبنای ISO9001:2008 ISO22000:2005وHACCPگردیده است و این سیستم در شرکت پیاده سازی گردید.
آدرس کارخانه:
کرج، ماهدشت، خیابان سرداران، خیابان ششم شمالی، پلاک9، شرکت زرفام تهران
شماره تلفن :
شماره فکس :
نوع محصولات تولیدی
محصولات این کارخانه 20 نوع بوده و شامل انواع ناگت ها از قبیل ناگت مرغ، ناگت پنیر، سینه، و فیله سوخاری، میگو سوخاری، شنسیل ماهی، بال و ران سوخاری و برگرها
مزایای محصولات این کارخانه نسبت به محصولات مشابه سایر کارخانهها:
- کاملاً پخته و آماده مصرف میباشد. چنانچه بر روی بسته بندی آنها نیز قید شده است (گرم کنید، میل کنید).
- تولید ناگت پنیر و جوجه باربی کیو برای اولین بار و تحت انحصار این شرکت تولید میگردد.
استانداردهای مورد استناد در تولید کیفیت محصولات عبارتند از :
- استانداردهای ملی ایران
- مقررات اداره نظارت بر مواد غذایی و معاونت غذا، دارو وزارت بهداشت و درمان
- استاندارد مدیریتی ISO9001
- استاندارد مدیریت کیفیت HACCPو ISO22000و آرم حلال
دانلود گزارش کارآموزی آماده رشته صنایع غذایی در کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – WORD