چکیده
برای توسعه یک سیستم طولانی مدت داوطلب محور به منظور بررسی اثرات تغییرات آب و هوایی برتوزیع گیاهان با در نظر گرفتن عدم قطعیت پیش بینی ها گیاهان شاخص بالقوه و سایتهای(مکانهای) مورد بررسی ارزیابی شدند ما از مدل توزیع گونه ها یا مدل پراکندگی گونه ها (SDMS) برای بررسی زیستگاه بالقوه ی 19گونه ی گیاهان خودروی خوراکی در ژاپن استفاده کردیم. عدم قطعیت پیش بینی(SDMS) با استفاده از3 الگوریتم مدلسازی با عملکرد بالا و 19 مورد داده ی آب وهوای 5 متغیر غیر آب و هوایی تشبیه سازیشده ی آینده مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از سوابق وجود و یا عدم وجود4متغیر آب و هوایی و 5 متغیر آب و هوایی، (SDMS) شکل گرفت وتوسعه یافت.
نتایج حاصله نشان داد که عدم قطعیت پیش بینی ها برای شبیه سازی های آب و هوای پیش رو بسیار بزرگ بود از3الگوریتم مدلسازی مختلف مورد اشاره در میان19گونه گیاه خودروی خوراکی 6مورد دارای (SDMS) که کاملاً صحیح بودند و دارای تغیراتی بیشتری در 3احتمالات وقوع بین شرایط آب و هوای کنونی و آینده بودند زیستگاه بالقوه ی این 6 گونه گیاه تحت تاثیر مدل سازی های آب و هوایی متمایل میشد به تغییر به سمت شمال و بالا و همچنین کاهش زیستگاه های بالقوه ی جنوبی شان . این نتایج نشان داد که این 6گونه ی گیاهی شاخصه های کاندید شدن برای بررسی بیولوژیکی طولانی مدت اثرات تغیرات آب و هوایی را دارا هستند.
اگر دمای هوا همانگونه که پیش بینی شدبه طور مداوم افزایش یابد جمعیت های طبیعی این گیاهان در کیوشو کاهش می یابد و این اتفاقات در چوگوکو نواحی شیگوکو و زمین های پست چوبو و نواحی توهوکو هم رخ می دهد. هم چنین این نتایج نشان دهنده ی اهمیت احتمالات و عدم قطعیت SDMS برای انتخاب گونه های هدف و حمل سایت های مورد نظر برای برنامه های تحقیقاتی است. ساساکوریلنسیس که یک نوع بامبوس پا کوتاه غالب در نواحی سردسیر ژاپن است موثرترین گیاه برای انجام بررسی هاست.
واژه های کلیدی: گیاهان خودروی خوراکی، مدل های عمومی انتشار(چرخش)، سایتهای(مکانهای)بررسی و نظارت اطلاعات چند آب و هوایی، مدلهای توزیع گونه ها.
-مقدمه
دمای سالانه ی جهانی حدود در 100 سال گذشته افزایش یافته است. (IPCC,2007) اقلیم یا آب و هوا یک شاخص عمده است برای پراکندگی گونه ها در مقیاس های وسیع است.(پیرسون2004، ویرکالا2005)
گرم شدن سریع جهان می تواند دامنهی پراکندگی گونه های گیاهی را به سمت بالای زمین و به طرف قطب تغییر دهد که این باعث از بین رفتن تنوع گونه ها و انقراض گونه های سازگار به محیط های سرد و خنک شود.(تویلر2005،2007IPCC) بنابراین، ارزیابی اثرات تغیر آب و هوا بر توزیع گونه های گیاهی امری ضروری است . بررسی های زیست محیطی جامع رشد طولانی مدت، ابزاری مهم استبرای کشف اثرات تغیرات آب و هوایی (اسپیلبرگ2005؛ استولگرن 2007) و ابزاری خوب است برای گسترش اقدامات سازگارانه محیط زیستی مثل ایجاد کُریدُرها ئ مناطق حفاظت شده (لوت 2007؛ اسپیلبرگ 2005)، بسیاری از برنامه های نظارتی تحقیقاتی زیست محیطی در سراسر جهان انجام شده اند؛ از آمریکای شمالی؛ و استرالیا و اروپا تا(شمیکر2009) از آنجا که منابع مالی و انسانی کافی وجود ندارد . . .
مقاله ترجمه شده انتخاب گونه های گیاهی شاخص برای بررسی اثرات تغییرات آب و هوایی بر مبنای عدم قطعیت پیش بینی ها