فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

اختصاصی از فی بوو دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن


دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن
—برنج از محصولات زراعی قدیمی است.
—قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد.
—مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد.
—کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.
مشخصات گیاه شناسی برنج
—گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد.
—دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی 15 تا 20 سانتی متری خاک پراکنده می باشند.
—ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین 10تا 20 عدد وجود دارد.
—معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند.
—بیشترین محصول بین30 درجه عرض جغرافیایی جنوبی و45 درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید.
—بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند .
ساختمان برنج
1.پوسته
2.پریکارپ
3.پوشش دانه
4.لایه آلرون : غنی از پروتئین می باشد.
5.آندوسپرم : سرشار از نشاسته است.
6.اسکاتلوم
7.جوانه : در انتهای دانه قرار دارد وغنی از چربی،ویتامین و املاح است.
ترکیب شیمیایی سبوس برنج
در سال 1982گزارش کرد،کل  سبوس تولیدی در جهان به 29مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون 10-5% می باشد.
—1% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است.

سبوس غنی از:

γ-oryzanol

 مهمترین آنتی اکسیدان سبوس برنج  به مقدار 2-3%  می باشد.
دارای اثر جلوگیری از پیشرفت تومور، کاهش کلسترول، درمان اختلالات عصبی
آنزیمهای موجود در سبوس برنج :

لیپاز، لیپوکسیژناز، پراکسیداز : موثر در حفظ کیفیت و عمر نگهداری سبوس

آلفاآمیلاز،  بتاآمیلاز ، آسکوربیک اسید اکسیداز ، سیتوکروم اکسیداز ، دهیدروژناز، داکسی ریبونوکلئاز ، استراز ، فلاوین اکسیداز ، آلفا و بتااکسیداز ، اینورتاز ، لسیتیناز ، فسفاتاز ، فیتاز ، پروتیناز .

روغن سبوس برنج

—روغن سبوس برنج در بسیاری از کشورها مانند ژاپن ، هند ،  چین و اندونزی به عنوان روغن پخت مرسوم است.
—به دلیل نقطه دود بالا و عطر خاص بسیار عالی برای روغن سالاد و پخت می باشد.
—غنی از اجزای غیر صابونی : ویتامین E،گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و...
—تعادل خوبی در ترکیبات اسیدهای چرب تک غیر اشباعی و چندغیراشباعی  واشباع وجود دارد.
—ویسکوزیته پایین آن باعث کاهش روغن جذب شده حین پخت و در کل کاهش کالری مصرفی می شود.
شامل 31 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.