فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله بررسی رفتار مهاربند خرپایی پله ای در قاب هایی با دهانه بلند

اختصاصی از فی بوو مقاله بررسی رفتار مهاربند خرپایی پله ای در قاب هایی با دهانه بلند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله بررسی رفتار مهاربند خرپایی پله ای در قاب هایی با دهانه بلند


مقاله بررسی رفتار مهاربند خرپایی پله ای در قاب هایی با دهانه بلند

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 8
فهرست مطالب:

خلاصه

مقدمه

تئوری مهاربندهای خرپایی پله ای  (Staggered Truss)

خرپاها

ستونها

تیر های محیطی

سازه های تکیه گاهی ثانویه

سیستم کف

رفتار مهاربند خرپایی پله ای

سیستم خرپای پله ای

مزیت های سیستم خرپای پله ای

نتیجه گیری

مراجع

 

خلاصه

استفاده از سیسستم مهاربندخرپایی پله ای برای ایجاد فضاهای بزرگ و تامین سختی مناسب سازه، یکی از فرم های متداول سازه های بلند است. در این مقاله گزینه های مختلف قرارگیری مهاربندهای خرپایی پله ای در قاب ها و دهانه های مختلف با در نظر گرفتن تقارن در قاب، مورد بررسی قرار گرفته است.در این مدل ها از سیستم قاب خمشی در امتدادی عمود بر امتداد مهاربندها استفاده شده است. با استفاده از نرم افزار ETABS تغییر مکان های نسبی طبقات و نیروی محوری ستون ها تحت بار های جانبی مقایسه شده اندو در نهایت با انتخاب شاخص تغییر مکان،سختی این سیستم مشخص می شود.

 مقدمه

از آن جایی که تفاوت عمده سازه های بلند با سایر ساختمانها، تاثیر پذیری بسیار زیاد آنها از بارهای جانبی می باشد، لذا برای مقابله با بارهای جانبی در سازه های بلند، روشهای مختلفی ابداع شده است که این روشها به صورت فرم های سازه ای گوناگونی در سازه استفاده  می شود. انتخاب فرم سازه ای مناسب بر این اساس است که،اعضای اصلی، ترکیب های مختلف بارهای قائم و افقی را به صورت بهینه تحمل نمایند.

فرم های سازه ای به مرور زمان به منظور دستیابی به اسکلت سازه ای سبک تر،ارتفاع بلندتر، فضای داخلی بازتر، پنجره ها و بازشوهاتغییر کرده اند، که از انواع متداول آن می توان به قاب صلب، قاب صلب با مهاربندی، دیوار برشی، قاب میان پر، قاب محیطی، سازه با مهار بازویی، سازه معلق، سازه فضایی، سازه هسته ای، سازه قاب-دیوار و  سیستم اقتصادی و پربازده قاب مهار بندی شده که به دو صورت مهاربند در قاب و مهاربند در دهانه    می باشد، اشاره کرد.از نمونه های سیستم مهاربند در قاب، مهاربند کلی خارجی(MegaBraceing) می توان نام برد.

امروزه مدلهای معماری نوین ساختمانهای تجاری و اداری، شامل ورودیهای عریض و فضاهای باز وسیع در طبقه همکف، فضاهای وسیع با ارتفاع چند طبقه در ستونها و سالنهای چشم انداز در طبقات بالا، بر فرمهای سازه­ای تأثیر گذاشته اند]1[. فرم سازه ای مهاربند خرپایی پله ای (Staggered Truss) پاسخگوی این نیاز می باشد. سیستم خرپای پله‌ای عموماً در سازه های مسکونی و تجاری، استفاده می شود] 2 [. این سیستم توسط تیم تحقیقاتی (U.S. Steel) U.S.S در انستیتیو تکنولوژی ماساچوست، در دهه 1960 توسعه یافته است


دانلود با لینک مستقیم


مقاله بررسی رفتار مهاربند خرپایی پله ای در قاب هایی با دهانه بلند
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.