لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 55
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: گاو شیری
نحوه و ارزیابی گاو شیری
وضع و خصوصیات پستان
چگونگی تبدیل رکورد شیر 3 بار دوش در روز به دوبار دوش
فصل دوم: ماشین های تهیه خوراک
ماشین های تهیه خوراک کاه خرد کن
ماشین های خوراک ده خرد مخلوط کن های افقی
ماشین های خوراکده خرد و مخلوط کن های عمودی
آسیاب ها
میکسرها
پلیترها
فصل سوم: تجهیزات انتقال خوراک دام
نقاله مارپیچی
نقاله های تسمه ای
نقاله های رنجیری
نقاله های نیوماتیک(بادی)
فصل چهارم: تجهیزات توزیع آب
مخزن آب
لوله های انتقال آب
آبشخورها
فصل پنجم: تجهیزات پاک کننده اصطبل
تیغه پشت تراکتوری
تیغه جمع آوری خودکار
نقاله زنجیری
جمع آوری فضولات مایع
فصل ششم: تجهیزات شیر دوشی
سالن شیر دوش
شیر دوش سیار
شیر دوش ثابت
شیر سرد کم های پلیت کولرها
فصل هفتم: جایگاه و ساختمان گاو شیری
جایگاه گاو شیری
طویله باز و انواع آنها
جایگاه مسقف جهت استراحت گاوها
محوطه باز یا محل تعلیف گاوها
مقدمه:
گاوهای شیری دارای موازین سنجیده و دقیقی است که تمام این فعالیت را از ابتدا تا انتها در بر می گیرد یک مدبر خوب و آگاه در هر واحد گاوداری باید از زیر و بم کاری کار خود از نظر پرورش و نگاهداری و تولید و اصلاح نژاد اطلاعاتی داشته و مسئولیت ها و وظایف را به خوبی درک کرده و بازدهی اقتصادی گاوها با توجه به سلامت و بهداشت آنها اهمیت داده و یا قدرت و دوراندیشی به موقع برای اداره بهتر گاوداری اتخاذ تصمیم نماید. در کشورهای پر تولید از لحاظ شیر و فرآورده هایی دامی و رعایت مدیریت صحیح در گاوداری شیری به مراتب مهم تر از خصوصیات بالقوه با ارزش تولید
کاراقرینی طرح تاسیس گاوداری