کشت سلولی
کشت سوسپانسیون سلولی برای اولین بار توسط مویر(1954) ابداع شد. کشت سلولی از طریق قرار دادن قطعات کالوس در محیط کشت مایع که دائم در حال تکان دادن است ایجاد شد. افزایش در تعداد سلول ها یا کالوس منجر به تخلیه مواد غذایی محیط کشت شده و بنابراین بافت در حال رشد باید بعد از 3 تا 4 هفته به محیط کشت جدید منتقل شود که این عمل واکشت نامیده می شود . در نهایت از چنین بافت های سلولی برای ایجاد ساختارهای سازمان یافته نظیر ریشه و ساقه استفاده می شود که این فرایند به اندام زایی یا ریخت زایی معروف است. طبق نظریه شوان (1838) اگر هر کدام از سلول های زنده موجود پر سلولی را در شرایط مطلوب قرار دهیم سلول ها توانایی این را دارند که به صورت مستقل به یک موجود کامل تبدیل شوند . بنابراین نظریه توتیپوتنسی ) (Totipotency در سلول های گیاهی شکل گرفت.
فایل word شامل 25 صفحه، مناسب برای ارائه سمینار، تحقیقات، و پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی
کشت سلول در کشت بافت