فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی مکانیک در واحد کنترل هشدار دهنده

اختصاصی از فی بوو گزارش کارآموزی مکانیک در واحد کنترل هشدار دهنده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی مکانیک در واحد کنترل هشدار دهنده در نمایندگی مجاز ایران خودرو  50 ص

فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده یا A.C.U

1-1- واحد کنترل هشدار دهنده یا ACU :

محل نصب این واحد در قسمت وسط جلو داشبورد (کنسول) میباشد و از طریق دو کانکتور 12 و 16 پینی سیاه رنگ به دو دسته خودرو متصل می گردد. یک صفحه نمایش و یک صفحه کلید برای برقراری ارتباط بین کاربر (راننده) و واحد کنترل هشدار دهنده (ACU) در این واحد در نظر گرفته شده است.

1-2- آژیر با باتری پشتیبان:

 محل قرارگیری آژیر در اتاق موتور و برروی گلگیر سمت راست میباشد که توسط یک کانکتور 4 پایه سیاه رنگ به دسته سیم خودرو متصل گردیده است. وظیفه آژیر مربوطه اعلام وضعیت های مختلف واحد کنترل هشدار دهنده مانند ورورد به مد یا حالت دزدگیر- خروج از مد دزدگیر- بوق فراموشی و ... است. که این امر به وسیله تولید بوقهای متفاوت می باشد. مثلاً در هنگام اعلام خطر سرقت با آژیر کشیدن ممتد- صاحب خودرو را مطلع می سازد.

1-3- واحد کنترل فقل یا CLCU:

این قسمت که جعبه هماهنگ کننده یا فرستنده رادیویی نیز خوانده می شود در زیر قاب فرمان نصب شده و عمل باز و بستن درهای خودرو را به عهده دارد. این حالت توسط دریافت سیگنالهای باز و بستن رادیویی- که از طرف فرستنده موجود بر روی ریموت کنترل (کنترل از راه دور) یا سوئیچ دستی خودرو که دارای کلید on و off است منتشر می شود. کلید on برای بستن درها و وارد شدن به مد دزدگیر و کلید off برای خروج از مد دزدگیر و باز نمودن درها در نظر گرفته شده است این قسمت دارای یک حالت قفل اتوماتیک نیز می باشد به اینصورت که اگر پس از گذشت 9 ثانیه از زمان باز شدن درها توسط ریموت کنترل هیچ کدام از درها باز نشوند دزدگیر دوباره فعال می شود.

در واحد کنترل قفل مرکزی مواردی به شرح زیر موجود می باشند که عبارتند از:

1-4 قفل اتوماتیک یا AUTOLOCK:

هنگامی که سیستم در مد امنیتی و حفاظتی قرار دارد اگر کلید OFF را بر روی سوئیچ دستی خودرو بفشاریم و درها باز نشود پس از 9 ثانیه درها به طور اتوماتیک قفل شده و مجدداً وارد مد امنیتی و حفاظتی خواهد شد در صورتی که قبل از اتمام 9 ثانیه از باز شدن قفل ها هر کدام از درها- در صندوق عقب با در موتور باز شوند عمل AUTOLOCK انجام نخواهد شد.

1-5- یابنده خودرو یا CARFINDER:

این عملکرد به منظور یافتن خودرو- پیش از باز کردن آن در نظر گرفته شده است. اگر در هنگام فعال بودن سیستم امنیتی و حفاظتی کلید ON را روی سویئچ دستی خودرو بفشاریم و خودرو در بردموثر فرستنده رادیویی قرار داشته باشد فلاشرها و تک بوق آژیر به منظور مشخص کردن موقعیت خودرو و تأکید بر فعال بودن مد امنیتی  و حفاظت مشاهده و شنیده خواهد شد.

1-6- ورودیها یا INPUTS:

در این سیستم- سنسورها و کلیدهای لادری و ... به عنوان ورودیها اطلاعات مربوطه را به صورت آنالوگ به واحد کنترل هشدار دهنده ارسال می کنند که این سیگنالها پس از دریافت توسط مبدلها آنالوگ به دیجتال یا A/D، به سیگنالهای دیجیتالی (مجموعه ای از 0 و 1) جهت تجزیه و تحلیل تبدیل می شوند. مانند میکرو سوئیچ ترمز دستی- کلید لادری صندوق عقب- در موتور و.....

1-7- خروجیها یا OUTPUTS:

در این سیستم- آژیر- صفحه نمایش واحد کنترل هشدار دهنده و ... به عنوان خروجیهای ACU مورد پردازش قرار گرفت پیغامی متناسب با حالت مذکور به صورت سمعی و بصری بر روی صفحه نمایش یا به صورت بوق آلارم ظاهر می شود.

نمائی از برد الکتریکی واحد کنترل هشدار دهنده

 

فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده با A.C.U

واحد کنترل هشدار دهنده 1

آژیر با باتری پشتیبان1

واحد کنترل قفل مرکزی1

قفل خودکار1

یابنده خودرو2

یابنده خودرو2

ورودیها2

خروجیها2

 

فصل دوم: وظایف واحد کنترل هشدار دهنده

مد یا حالت امنیتی خودرو4

منوها با فهرست عناوین جهت راحتی راننده4

اعلام خطاهای موجود در حین رانندگی4

 

فصل سوم: شرح منوها و فهرستهای موجود در ACU 5

 

فصل چهارم: جعبه فیوزهای موجود در خودرو سمند8

 

فصل پنجم: دسته سیم های موجود در خودرو سمند12

 

فصل ششم: رنگ ها و کدهای استاندارد در خودرو سمند13

 

فصل هفتم: قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU – کولر- قفل مرکزی و محل نصب آنها23

 

فصل هشتم: تست برخی از قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی27

 

فصل نهم: شرح عملکرد مدار الکتریکی ACU 33

 

فصل دهم: نحوه عیب یابی برخی از عیوب مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی37

متن لاتین42

ترجمة متن لاتین44

 

چکیده:

واحد کنترل هشدار دهنده یا به اختصار ACU  مجموعه ای است الکترونیکی کاربردی که اطلاعاتی را براساس شرایط محیطی- فیزیکی از طرف سنسورها و کلیدهای لا دری که در واقع وروردیهای ACU می باشند دریافت کرده و پس از تجزیه و تحلیل شدن آنها- توسط خروجیها ACU که همان صفحه نمایش- آژیر و غیره می باشند بصورت سمعی و بصری بر روی صفحه نمایش کریستالی مایع یاLCD  واحد کنترل هشدار دهنده نمایان می شود. سیستم موجود در خودرو سمند دارای چندین قابلیت و عملکرد بوده که از طریق اجزای تشکیل دهنده آن به انجام می رسد.


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی مکانیک در واحد کنترل هشدار دهنده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.