آب انار
مصرف آب انار شیرین بعد از غذا برای تصفیه خون، تقویت کبد، رفع یرقان، صاف شدن صدا، باز شدن رنگ صورت، رفع خفقان، تقویت قلب، تقویت معده و کبد نافع است.
میوه پخته
شربت انار، پوست خشک شده انار، جوشانده پوست انار، دمکرده ریشه انار، غرغره جوشاندن پوست درخت از مواد مصرف میوه انار هستند.
رب انار
آب انار تغلیظ شده که در خورش های مختلفی بکار می رود. در فصولی که انار نیست. جهت بهره گیری از خواص انار از رب انار استفاده می شود.
برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت میوه های قرآنی - 21 اسلاید