فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله معرفی رشته کامپیوتر

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله معرفی رشته کامپیوتر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله معرفی رشته کامپیوتر


دانلود مقاله معرفی رشته کامپیوتر

رشته کامپیوتر به طور کلی رشته پویایی است و شخصی که این رشته را انتخاب می کند باید قدرت تجزیه و تحلیل مسایل را دارا باشد همچنین بتواند در راستای هدف مسایل را به زیر شاخه های کوچک تقسیم کندو بارها و بارها مسئله ای را آزمون و خطا کند تا بتواند به هدفش برسد.در دنیای کنونی که رایانه در تمام کارهای کنترلی ،محاسباتی،تولیدی و .....حرف اول را می زند و به عنوان ابزاری برای رشته مهندسی کامپیوتر می باشد ،باعث شده این رشته اهمیت خاصی داشته باشد.اگر رشته مهندسی کامپیوتر را به عنوان رشته تحصیلی انتخاب می‌کنید باید انسان ماجراجویی باشید و با طبع همیشه در حال پیشرفت این رشته سازگار باشید و همچنین به درس ریاضیات علاقه مند باشید و بتوانید خلاق باشید و همچنین از ابزار و امکانات در جهت هدف استفاده نمایید.در ضمن باید بتوانید مدیریت یک پروژه را در دست بگیرید. همچنین باید منابع به روز را پیدا کرده و دانش خود را مطابق با تازه های به روز نمایید. در ضمن چون  تقریبا تمام کتب و منابع موجود در این رشته به زبان انگلیسی است و این منابع و اطلاعات به سرعت در حال تغییر هستند و امکان سریع ترجمه آنها نیز به فارسی وجود نداردو این که تقریبا کد نویسی نیز به زبان انگلیسی نزدیک است  از این رو تسلط کافی به زبان انگلیسی در این رشته بسیار مهم است. دروس ریاضی و فیزیک نیز همانند دیگر رشته‌های مهندسی در این رشته کاربرد وسیعی دارد.

 توانایی لازم برای این رشته : 

توانایی ذهنی ویژه‌ای برای تحصیل در این رشته مورد نیاز نیست. البته دانشجویانی که پایه ریاضی قوی و توانایی استدلالی و استقرایی بهتری دارند، در این رشته موفق‌ترند. از لحاظ جسمانی مهمترین ویژگی داشتن قدرت بصری خوب است و دانشجویان با قدرت شنوایی و حرکتی پایین نیز می‌توانند در این رشته ادامه تحصیل دهند.مهمترین نکته‌ای که در مورد این رشته می‌توان عنوان کرد، داشتن روحیه مطالعه مستمر است چرا که سرعت پیشرفت علم در این رشته نسبت به رشته‌های دیگر بسیار بالاست و دانشجو باید بطور مستمر در پی مطالب جدید و یادگیری آنها باشد.

 گرایش‌های این رشته در کارشناسی 

رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار است که البته این دو گرایش در مقطع کارشناسی تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند.گرایش سخت افزار در برگیرنده فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در خصوص قطعات، بردها، تجهیزات و در نهایت سیستم های کامپیوتری در مقیاس های مختلف است و یکی از شاخه های مهم آن به نام معماری کامپیوتر (طراحی و ساخت کامپیوتر) است.هدف از گرایش نرم افزار کامپیوتر، آموزش و پژوهش در زمینه زبانهای مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها

 این رشته در مقطع ارشد دارای چهار گرایش

* گرایش نرم‌افزار: در گرایش نرم‌افزار در مقطع کارشناسی ارشد دانشجویان با سیستم‌های عامل پیشرفته ـ بانکهای اطلاعاتی ـ برنامه‌نویسی پیشرفته و تحت WEB ـ الگوریتم‌های پردازش موازی و … آشنا می‌شوند.

* گرایش هوش مصنوعی: در این گرایش با مطالب جدیدی مانند شبکه‌های عصبی ـ هوش مصنوعی 
پیشرفته ـ تئوری فازی ـ پردازش تصویر و … آشنا می‌شوند.

* گرایش معماری کامپیوتر: در این گرایش دانشجویان با معماری‌های پیشرفته کامپیوتر و ابر رایانه‌ها شبکه‌های کامپیوتری گسترده ـ پردازش تصویر و طراحی سیستم‌های تحمل‌پذیر خطا و … آشنا می‌شوند.
* گرایش الگوریتم و محاسبات: این گرایش که یک گرایش جدید است. دانشجویان با الگوریتم‌های توزیعی و پیشرفته ـ ریاضیات پیشرفته کامپیوتری و … آشنا می‌شوند.

 

نرم افزار

مهندسان کامپیوتر در بخش نرم افزار به تولید، راه اندازی و نگهداری کاربردهای نرم افزاری با کمک فناوریها و مهارتهای علوم کامپیوتر می پردازند. برخی زمینه های کاری و تحقیقاتی دانش آموختگان این رشته به شرح زیر است:

  • تولید سیستم‌های نرم‌افزاری برای حیطه‌های مختلف صنعتی، تجاری و علمی
  • مدیریت پروژه‌های تولید سیستم‌های نرم‌افزاری
  • طراحی و بهینه‌سازی پایگاه‌های داده
  • ایجاد سازوکارهای امنیتی در سیستم‌ها
  • طراحی و پیاده‌سازی پروتکل های شبکه‌های کامپیوتری منظور برقراری ارتباط سریع، مطمئن و امن
  • مهندسی اینترنت، طراحی و پیاده سازی موتورهای جستجو در وب و نرم‌افزارهای مبتنی بر وب
  • طراحی و پیاده سازی سیستمهای عامل، و سیستمهای توامان سخت افزار و نرم افزار

دانشجویان در دوره کارشناسی 141 واحد درسی را می­گذرانند.واحدهای درسی در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش­های نرم افزار و سخت افزار الاخصوص در دوره کارشناسی بسیار شبیه هم بوده تا جایی که اختلاف این دو گرایش تنها در حدود 20 واحد درسی است. از دروس تخصصی گرایش نرم­افزارمی توان به مهندسی نرم­افزار، پایگاه داده، مهندسی اینترنت، هوش مصنوعی، نظریه زبان­ها و ... اشاره کرد.

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله معرفی رشته کامپیوتر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.