فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد فمینیسم از شعار تا واقعیت

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد فمینیسم از شعار تا واقعیت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد فمینیسم از شعار تا واقعیت


تحقیق در مورد فمینیسم از شعار تا واقعیت

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه23

بخشی از فهرست مطالب

مقدمه‏

 

انواع تهدیدات فرهنگى‏

 

پیشینه تاریخى فمینیسم‏

 

تعاریف فمینیسم‏

 

پیشینه فکرى فمینیسم‏

 

مراحل تکاملى جریان فمینیستى‏

 

اهداف شناخت جریان فمینیسم‏

 

نقاط عطف جریان فمینیسم‏

 

تاریخ اجتماعى زن در رژیم شاهنشاهى‏

 

تبعات منفى فمینیسم غربى‏

 

نقاط اختلاف و تمایز اسلام و فمینیسم‏

فمینیسم از شعار تا واقعیت‏

محمدمهدى بهداروند

مقدمه‏

رویکرد اساسى مخالفان انقلاب اسلامى از فاز مبارزه سیاسى به مبارزه فرهنگى، تابع قواعد و منطق رفتارى، سیاسى و امنیتى مختص به خود مى‏باشد. بى‏شک به بن‏بست رسیدن انواع اقدامات در تقابل با انقلاب، تثبیت پایه‏هاى نظام، ماهیت دینى و فرهنگى نظام و همچنین با توجه به اینکه محیط فرهنگى جامعه، احتمالاً عمیق‏ترین، پردامنه‏ترین و بلندمدت‏ترین تأثیر را بر رفتار اکثر اعضاى جامعه مى‏گذارد، مخالفان را ناگزیر به این رویکرد نموده است.

انواع تهدیدات فرهنگى‏

تهدیدات فرهنگى دشمن به دو گرایش یا بخش تقسیم مى‏شوند:

1- بخشى همانند ابتذال اخلاقى، ماهواره، قالب‏هاى نوشتارى و ... جنبه صورى و ظاهرى دارند و عمدتاً به صورت تظاهرات ضد اخلاقى و فرهنگى ظهور مى‏نمایند.

2- بخش دیگر همانند تردیدفکنى در مبانى دینى و ارزشى، تخطئه آئین و سنت دینى، لیبرالیزه کردن دین و ... جنبه محتوایى و فکرى دارد. از آنجایى که این نوع تهدید دیریاب، نامحسوس و پیچیده و مخرب مى‏باشد، ضرورت و اولویت بیشترى براى بررسى و مطالعه پیدا مى‏کنند. بنابراین، شناخت جریانات رایج فکرى و مکاتب علمى و فلسفى غرب و تأثیر آنها بر فرهنگ خودى از نقطه نظر بررسى تهدیدات فرهنگى یک ضرورت اجتناب‏ناپذیر امنیتى محسوب مى‏گردد.

بر اساس چنین ضرورتى طرح سلسله مباحثى تحت عنوان «مسئله‏شناسى فرهنگى» بایستى در دستور فعالیت‏هاى فرهنگى و اطلاع‏رسانى قرار گیرد. هدف از بررسى مسائلى نظیر: «تساهل دینى»، «پلورالیسیم دینى»، «سکولاریسم»، «تهاجم از طریق ترجمه»، «همگرایى تئورى‏هاى جدید جهانى»، «بررسى

جریانات روشنفکرى»، و ... صرفاً در باب مفهوم‏شناسى نیست، بلکه غرض این است که پایگاهها و خاستگاههاى فکرى جریان‏هاى تهدیدکننده را مورد تحلیل و بررسى قرار داده تا تبعات و تأثیرات مخرب آن بر فرهنگ خودى، بازنمایى گردد.

در این راستا «فمینیسم» نیز، از سلسله مباحث مسئله‏شناسى فرهنگى است که در این نوشتار به آن پرداخته مى‏شود. اما چرا زن‏گرایى به این مرحله افراطى رسیده است، به مرحله‏اى که در کشورهاى خارجى به صورت جنبش‏هاى مبارزاتى در برابر ساختار اجتماعى و سیاسى انسجام یافته است و در داخل نیز هر از چندگاه، در محافل مختلف مطرح مى‏گردد، سؤالى است که پاسخ آن را همان طور که مقام معظم رهبرى فرمودند باید در طول تاریخ جستجو نمود و قطعاً راه حل منطقى و اسلامى براى آن وجود دارد.

تعاریف فمینیسم‏

فمینیسم (Feminism) در معناى لغوى، به طرفدارى از حقوق سیاسى - اجتماعى زن اطلاق مى‏شود. «روزالینودلمار» یکى از نظریه‏پردازان فمینیست مى‏گوید:

«دست‏کم مى‏توان گفت فمینیست کسى است که معتقد باشد زنان به دلیل جنسیت، گرفتار تبعیض هستند و نیازهایى مشخص دارند که نادیده و ارضانشده مى‏ماند و لازمه ارضاى این نیازها تغییر اساسى در نظام اجتماعى، اقتصادى و سیاسى است.»

پایه این عقیده در غرب نهاده شد و سپس به سایر نقاط جهان گسترش یافته است. البته امروزه داراى رهیافت‏هاى مختلفى است و اندیشه‏هاى غربى آن با جهان سوم متفاوت مى‏باشد.

پیشینه تاریخى فمینیسم‏

ریشه‏هاى فمینیسم به عنوان یک جنبش اجتماعى سیاسى را مى‏توان به اواسط قرن نوزدهم و ایجاد باشگاههاى زنان پس از انقلاب فرانسه بازگردانید. در همایش زنانه سنکافالز که در ژوئیه 1848 در آمریکا برگزار شد، اعلامیه‏اى صادر شد که در بند اول آن که تکمیل اعلامیه حقوق بشر فرانسه به حساب مى‏آید، به این مسئله توجه مى‏داد که تمام مردان و زنان مساوى خلق شده‏اند.(1)

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد فمینیسم از شعار تا واقعیت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.