فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن

اختصاصی از فی بوو دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن


دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن

 

مشخصات این فایل
عنوان: شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 41

این گزارش کارآموزی درمورد شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن

روش خواندن کولیس:  
1-    تشخیص دقت کولیس که از تقسیم دقت خط‌کش به تعداد تقسیمات ورنیه بدست می‌آید
2-    اگر خط صفر ورنیه در راستای یکی ازتقسیمات اصلی خط‌کش قرار گیرد عدد خوانده شده از روی تقسیمات اصلی خط‌کش عدد صحیح می‌باشد و نیازی به خواندن ورنیه نیست.
3-    در صورتی که خط صفر ورنیه در راستای تقسیمات اصلی قرار نگیرد , ابتدا به کمک خط صفر ورنیه از روی خط‌کش اندازه تقسیمات اصلی واقع در سمت چپ خوانده میشود سپس با نگاه کردن به ورنیه خطی از تقسیمات ان را که در راستای یکی از تقسیمات اصلی خط کش قرار دارد مشخص می‌کنند و تعداد خطوط سمت چپ ورنیه را در دقت کولیس ضرب  و حاصل را با اندازه خوانده شده از خط‌کش جمع می‌کنند.
روش کار با کولیس از زبان یکی از مهندسین :
  1-  فک‌های اندازه گیری کولیس را با پارچه مخصوص (تنظیف) تمیز می‌کنیم
  2-  کولیس را ببندید و صفر بودن آن را از روی ورنیه وموازی بودن فک‌ها را از طریق عبور نور کنترل کنید.
  3-  فک ثابت کولیس را به یک طرف قطعه تکیه دهید و فک متحرک را آنقدر به قسمت دیگر قطعه نزدیک کنید تا مطمئن شوید کاملاً به آن چسبیده است .....(ادامه دارد)

میکروخارجی:
میکرو خارجی به‌منظور اندازه‌گیری ابعاد خارجی قطعه کار با دقت 01/0 تا 001/0 میلی‌متر مورد استفاده قرار می‌گیرد و معمولاً آن را به‌صورت ورنیه‌دار، عقربه‌دار و دیجیتالی می‌سازند. میکرومتر خارجی فک ثابتی دارد که روی کمان آن نصب شده است. فک متحرک آن میله‌پیچی است. که در داخل سوراخ رزوه‌دار استوانه مدرج (غلاف) کار می‌کند. فک متحرک را می‌توان در مواقع لزوم به‌وسیله اهرم‌ای در موقعیت معین قفل کرد. برای جلوگیری از سایش فک‌های متحرک و ثابت سر آنها را از جنس فلزات سخت انتخاب می‌کنند. پوسته‌ی خارجی که قسمت مخروطی آن مدرج است به‌وسیله بوش مخروطی انتهای میله پیج روی آن سوار می‌شود، با گرداندن یک دور پوسته خارجی از اعمال فشار بیش از حد فک‌ها به سطوح اندازه‌گیری، در انتخای میله پیچ جغجغه‌ای تعبیه شده است. این جغجغه در حالت عادی پوسته مدرج را می‌گرداند اما در اثر تماس فک متحرک با سطوح کار و اعمال فشار زیاد هرز کار می‌کند و نشان می‌دهد که فشار فک‌ها به حدمطلوب رسیده است. مکانیزم قفل میکرومتر که به‌منظور ثبیت حرکت میله پیچ پیش‌بینی شده است، ممکن است به‌صورت پیچ‌، اهرم یا فشنگی پیچ‌دار باشد. دقت میکرومترها درسیستم متریک از 01/0 تا 0010/0 میلی‌متر و .....(ادامه دارد)

میکرومتر عمق‌سنج:
از میکرومتر عمق‌سنج برای اندازه‌گیری عمق سوراخ‌ها، پله‌ها یا شیارهای با دقت 01/0 میلی‌متر استفاده می‌شود. در این نوع میکرومترها برای افزایش میدانِ اندازه‌گیری، میله‌های قابل تعویضی پیش‌بینی شده است که برحسب مقدار اندازه‌گیری، میله‌ی مناسبی روی میکرومتر سوار می‌شود. علاوه بر کولیس و میرکومتر که درباره‌ی آن به‌طور مفصل صحبت کردیم، ابزارهای دیگری نیز مانند انواع شابلون‌ها، فرمان‌ها، رزوه‌ها و ... وجود دارد که کار با آنها بسیار ساده و ابتدایی می‌باشد.
بعد از آن که توضیحات مفصلی درباره‌ی اندازه‌گیری داده شد حال یکی دیگر از عوامل بسیار مهم و مورد نیاز در اتاق طراحی را بررسی می‌کنیم. همان‌طور که گفته شد، در مؤسسات و شرکت‌ها دیگر نقشه‌کشی به‌وسیله دست منسوخ شده است و جای خود را به یکی از با ارزش‌ترین اختراعات بشر داده است. برای آنکه بتوانیم با رایانه نقشه‌کشی کنیم باید آشنایی کامل به برنامه‌های نقشه‌کشی این وسیله داشته باشیم، برنامه نقشه‌کشی نظیر اتوکدهای10، 12، 14و 2000 راهی را برای نقشه‌کشی با رایانه میسر کرده‌اند به‌علت شباهت زیادی که این برنامه دارند و می‌توان گفت که تقریباً یکی هستند. در این‌جا به توضیحاتی درباره‌ی اتوکد 14 می‌پردازیم: .....(ادامه دارد)

فرمانZoom:
اگر یک نقشه پیچیده توسط ما طراحی شده باشدو خیلی هم بزرگ باشد به‌طوری که اجزای کوچک آن در صفحه نمایش قابل دیدن نباشد از این فرمان استفاده می‌کنیم. بعد از اجرای این فرمان پنجره‌ای باز می‌شود که گزینه‌های آن عبارت از :
Zoom Derveius – zoom window – Dgn – zoom و Zoom eufend
Pan یک دست است برای جابجا کردن نقشه در 4 جهت اصلی. Zoom همان خود فرمان است برای کوچک‌نمایی و بزرگ‌نمایی zoom windowپنجره‌ای را باز می‌کند که می‌توان یک قست ازنقشه را بزرگ‌نمایی کرد.  Zoom Derveiusبه حالت قبلی zoomکردن می‌گردد. و Zoom eufend که یک Zoom کامل است، کل نقشه را باتوجه به آنچه از قبل ذخیره کرده‌ایم در نظر می‌گیرد. گزینه‌های Zoom  بعد از اجرای این فرمان است و کلیک کردن ایجاد می‌گردد. .....(ادامه دارد)

اندازه‌گذاری Dimangle:
این اندازه‌گذاری مربوط به زاویه می‌باشد، روش اندازه‌گذاری به این صورت است که پس از اجرای این فرمان دوخط را که با هم زاویه می‌سازند، انتخاب کرده زاویه اندازه‌گیری خواهد شد. با فرامین اندازه‌گیری که در بالا توضیح داده شد می‌توان تمام اندازه‌گذاری‌های لازم را انجام داد. اما اگر بخواهیم رنگ خطوط امتداد، رنگ خطوط اندازه، مقیاس خطوط امتداد، نوشتن تلرانس‌ها جای متن اندازه، فاصله خط اندازه از جسم، فاصله خط امتداد از جسم، تعداد ارقام اعشار یک اندازه و در کل هر تغییر را که مایل باشیم می‌توانیم با استفاده از فرمان Diminsiostyle و گزینه‌های format، Annotation، Gometry حاصل نماییم. به‌طور مثال می‌توانیم با استفاده از دستور Diminsion گزینه‌ی Geomeery را انتخاب کنیم سپس با استفاده از این پنجره پیکان‌های خط‌اندازه را به‌هرگونه که خواستیم با هر اندازه انتخاب کنیم و یا با استفاده از گزینه format محل متن اندازه را به‌صورت بالای خط اندازه و در مرکز انتخاب کنیم. تغییراتی را که با استفاده از گزینه‌های نام‌برده در diminsion Style ایجاد می‌کنیم،‌حتماً باید توسط عبارت seve ذخیره شوند در غیراین‌صورت هیچ کدام از این تغییرات ذخیره نخواهند شد و باتوجه به آنچه که  seve شده است اندازه‌گیری صورت می‌پذیرد.
همان‌طور که در طی گزارش مشاهده کردیم تقریباً چیزهایی که نیاز کار در اتاق طراحی بود بحث شد و اگر ما مطالب فوق را به خوبی یاد گرفته باشیم می‌توانیم یک قطعه‌ی فرسوده و یا شکسته‌شده را به‌وسیله ”وسیله‌های“ ”اندازه‌گیری“ اندازه‌ بگیریم و سپس به‌وسیله اتوکد 14 نقشه آنها را به‌طورصحیح رسم کنیم،‌التبه در طی کار ممکن است مشکلاتی برای ما پیش آید که با مراجعه به کتاب‌های در دسترس و یا استفاده از معلومات کارشناسان و حتی گاهی با مقداری فکرکردن می‌توانیم آنها را رفع کنیم ولی آنچه که مهم است، یادگیری و به‌خاطر سپردن چیزهایی است که برای ما تازگی دارد. گاهی نکته‌ها ریز گردِهم می‌آیند و مطلبی مهم را می‌سازند.
بنابراین ، این در هر کاری رعایت جوانب کار ضروری می‌باشد. حاصلِ کار ما یک نقشه کامل می‌باشد و می‌تواند برای ساخت به دیگر قسمت‌ها ارائه شود. حاصل از فراگیری مطالب ذکر شده می‌باشد. شاید در روزهای اول به‌خاطر آشنانبودن به اساس کار کمی برای ما کار مشکل باشد و حتی برخی اوقات هیچ لذتی برای ما نداشته باشد، ولی وقتی که با اندازه‌گیری به‌طور کامل آشنا شدیم و با استفاده از .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن

تقدیر و تشکر
اندازه‌گیری
کولیس
تقسیمات ورنیه کولیس با دقت 1/0 میلی‌متر
تقسیمات ورنیه با دقت 05/0 میلی‌متر
تقسیم بندی ورنیه کولیس با دقت 02/0 میلی‌متر
کولیس اینچی با 1000/1 اینچ
روش خواندن کولیس
روش کار با کولیس از زبان یکی از مهندسین
کولیس ساعتی
کولیس دیجیتالی
میکروخارجی
دقت میکرومتر
خواندن میکرومتر
میکرومتر خارجی دیجیتالی
میکرومتر پیچ
میکرومتر چرخ دنده
میکرومتر با فک ثابت سرکروی
میکرومتر فک‌ پهن
میکرومتر با فک ثابت سرکروی
میکرومتر فک پهن
میکرومتر داخلی
میکرومتر کنترل کنترل مهره‌
میکرومتر چرخ دنده داخلی
میکرومتر شیار داخلی
میکرومتر عمق‌سنج
فرمان‌ها
اندازه‌گیری خطی
روش اندازه‌گیری Dimlinegt و اندازه‌گذاری اصلی
روش اندازه‌گذاری‌ها

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت ساخت انواع گوشی تلفن و لوازم جانبی تلفن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.