فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای


دانلود مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای

 

مشخصات این فایل
عنوان: اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 67

این مقاله درمورد اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای

فولادهای میکروآلیاژ شده مولیبدن – نیوبیوم :
ممکن است میکروساختمان پرلیت – فریت داشته باشند و یا یک میکرو ساختمان فریت سوزنی داشته باشند ، در فولادهای نیوبیوم، اضافه کردن مولیبدن ، استحکام و تسلیم و استحکام کششی را حدود 20 مگا پاسکال (ksi 3) تا 30 مگا پاسکال (ksi 5/4) به ترتیب در هر 1/0 درصد روی رنج تحقیق شده 27/0 درصد مولیبدن افزایش می دهد ، اثر اصلی مولیبدن روی میکروساختمان  تغییر مورفولوژی پرلیت و معرفی بینیت فوقانی به صورت جانشینی جزیی برای پرلیت است . با این حال ، چون مقادیر جداگانه استحکام پرلیت و بینیت تا حدی مشابهند از اینرو پیشنهاد شده است که افزایش استحکام ناشی از قوی ساختن محلول جامد و قوی ساختن زیاد رسوب (CN)  Nb حاصله با نیوبیوم – مولیبدن باشد .
واکنش بین مولیبدن و نیوبیوم ( یا وانادیوم ( با اضافه کردن مولیبدن به صورت توزیعی برای افزایش قوی ساختن رسوب پیشنهاد شده است . این اثر به رسوب کاهش یافته در آستنیت به دلیل افزایش در قابلیت انحلال ناشی از کاهش در فعالیت کربن ایجاد شده با مولیبدن نسبت داده شده است . با رسوب کمتر در آستنیت ، رسوبات بیشتری  می توانند در فریت تشکیل شوند که .....(ادامه دارد)

فولادهای میکروآلیاژ شده ی تیتانیوم – نیوبیوم :
گرچه فولادهای تیتانیوم رسوب قوی شده محدودیت هایی بنا بر چقرمگی و تغییر پذیری خصوصیات مکانیکی دارند ، اما تحقیق نشان داده است که اضافه کردن تیتانیوم به فولادهای نیوبیوم کم کربن باعث پیشرفت در خصوصیات اشان می شود . تیتانیوم ، کارآیی نیوبیوم را افزایش می دهد . چون آن با نیترید تیتانیوم تشکیل دهنده ترکیب نیتروژن است ، بنابراین از شکل گیری نیوبیوم جلوگیری می کند و قابلیت افزایش انحلال نیوبیوم را در آستنیت میسر می سازد که باعث رسوب افزایش یافته ای از ذرات Nb(C,N) در فریت می شود اضافه کردن 04/0 درصد تیتانیوم به نوار فولاد حاوی مقادیر متفاوت نیوبیوم ، به طور ثابت ، افزایش استحکام حدود 105 مگا پاسکال (ksi 15) را برای دمای 675 درجه ی سانتیگراد (1250 درجه ی فارنهایت ) تولید می کند. نوار فولاد تیتانیوم – نیوبیوم نورد گرم شده در ایجاد استحکام های تسلیم حدود 550 مگا پاسکال (ksi  80) موثر است . افزودن وانادیوم و یا مولیبدن می توان استحکام ها را تا 690 مگا پاسکال (ksi 100) بالا ببرد . ]1[
1-2-نکته :
باتوجه به بررسی های انجام شده در مقالات وکتب تا کنون هیچ گونه بررسی در مورد تنش آستانه ای  برروی فولادهای میکروآلیاژی انجام نشده لذا در این پروژه جایی برای بحث ندارد. .....(ادامه دارد)

2-3-2- وابستگی تنش در حالت پایدار به دما:
انرژی فعالسازی ظاهری در تغییرشکل پلاستیک (Qa) محاسبه شد. از لحاظ جبری معادله 2-6 می‌تواند به معادله زیر تبدیل کرد:
(معادله 2-7)                                                                           
که در آن  = ln(A-1/nε1/n) ٭A یک ثابت است که نقطه مبنا را در سرعت کرنش ثابت بکار می‌گیرد. مقادیر Qa به وسیله ترسیم تنش با مدول طبیعی با استفاده از وابستگی دمایی مدول برشی Al خالص (MPa) بدست می‌آید که به صورت:
(معادله 2-8)                                                                          T16- (104×022/3) = G
برای مقادیر مختلف سرعت کرنش به طور لگاریتمی در برابر معکوس دمای مطلق تعریف می‌شود. شیب این وابستگی برابر با Qa/(nr) است. مشخص شد که مقادیر انرژی فعالسازی ظاهری در محدوده 30  176 تا  kJ/mol 120 470 به نحو مطلوبی بیشتر از انرژی فعالسازی برای خودپراکنی در Al خالص (kJ/mol 143= Q1) است که می‌توان این را به وجود تنش آستانه‌ای نسبت داد [5].
2-3-3- مشاهده ریزساختار:
در پی فرایند انحلال، بررسی TEM وجود ذرات کوچکی را نشان داد که به وسیله تکنیک طیف‌سنجی انرژی، به صورت Al3Cr, Al3Zr, Al6Mn تشخیص داده شد. این پراکندگی‌ها به طور نسبتاً یکنواخت در مناطق مرکزی دانه قرار داشتند .....(ادامه دارد)

آزمایش ریزساختار:
آزمایش زیرساختاری دو تکنیک بکار رفت: اسکن میکروسکوپ الکترونی (SEM) و میکروسکوپ انتقال الکترونی (TEM). در تکنیک اول ریزساختار کامپوزیت به وسیله اسکن میکروسوپ الکترونی Philips XL-30 با ولتاژ kV20 صورت گرفت. برای چنین آزمایشی نمونه‌ها به ضخامت mm5 بریده شدند و با تکنیک‌های معمول صیقل یافتند.
برای تحقیق TEM نمونه‌ها تا 40٪ کرنش تحت آزمون خزش قرارگرفتند. پس از کرنش نمونه‌ها به سرعت تحت بار سرد شدند تا گسترش زیرساختاری را در حین خزش نمونه‌ها حفظ شود. برای آزمایش TEM با ایجاد برش‌هایی نازک تقریبا به ضخامت mm4/0از طول گِیجی نمونه‌های خزش یافته تهیه شدند. برش‌های نازک با صیقل‌کاری مکانیکی تا ضخامت حدود  mm1/0 کاهش یافتند. این فویل‌ها با استفاده از صیقل‌کار الکتریکی تهیه شدند. محلول بکار رفته برای صیقل‌کاری مخلوطی از 75٪ متانول 25٪ HNO3 بود. یخ خشک برای حفظ دمای محلول در کمتر از K240 بکار رفت. فویل‌های نازک تهیه شده از این روش در kV200 عمل‌آوری شدند.
در مورد آزمایش مکانیکی هر دو آزمایش (تنش ثابت یا سرعت کرنش ثابت) غیرمنقطع و با تنش متغیر انجام شدند. به خاطر رفتار خزشی غیرعادی که در Al و برخی از .....(ادامه دارد)

اثر تاریخچه بارگذاری برروی تنش آستانه ای :
همانطور که گفته شد، تنش آستانه ای به میکرومکانیسم هایی از جمله واکنش نابجایی ها با ذرات بستگی دارد.بنابراین تنش آستانه ای به تنش اعمالی وتاریخچه بارگذاری نیز بستگی دارد.
برای بررسی این اثر نمونه هایی از ترکیب شیمیایی فولاد ضدزنگ L(N) 316 استفاده شد. اندازه متوسط دانه آلیاژ بر مبنای روش درون‌یابی خطی، μm10 65 است. نمونه خام در دمای K1373 برای یک ساعت در محلول فراوری شد و در پی آن پیش از ماشین کردن نمونه، سرمادهی با آب صورت گرفت. آزمایشهای مستقل خزشی در هوا و تحت بار ثابت با استفاده از نمونه‌های مدور با طول گیج mm50 (l0)و قطر گیج mm5 انجام شد. دو آزمایش خزشی در دمای K923 صورت گرفت؛ تنشها بر روی پایه ابعاد ابتدایی (σ0) 145و200 MPa بود. از این آزمایشها تحت عنوان «آزمایشهای خزشی متعارف» یاد می‌شود تا از «آزمایش خزشی با تنش متغیر» متمایز گردند. در آزمایش تنش متغیر، تنش آغازی پیوسته به میزان کمی کاهش یا افزایش می‌یابد تا حالت پایدار حفظ بشود. سه آزمایش خزشی با تنش متغیر با نام‌های SC1, SC2, SC3 انجام شد. SC1, SC2 دو آزمایش کاهشی به ترتیب با افت MPa15و10 بودند. σ0 برای SC1 و SC2 به ترتیب 8/177 و 2/180 MPa بود. SC3 یک آزمایش با تنش افزایشی و افت MPa 10 و MPa .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای

چکیده
مقدمه :
فولادهای کم آلیاژی:
اثرات افزودنی های میکروآلیاژ کننده
فولادهای میکروآلیاژ شده نیوبیوم – وانادیوم :
- فولادهای میکروآلیاژ شده مولیبدن – نیوبیوم
- فولادهای میکرو آلیاژ شده ی وانادیوم – نیتروژن :
فولادهای میکروآلیاژ شده ی تیتانیوم
فولادهای میکروآلیاژ شده ی تیتانیوم – نیوبیوم :
معرفی معادلات  خزش:
بررسی تنش آستانه ای در آلیاژAl-0/03wt%Sc:
بررسی تنش آستانه ای در آلومینیوم 5083 اصلاحی 
وابستگی تنش در حالت پایدار به دما:
مشاهده ریزساختار:
بررسی تش آستانه ای در کامپوزیت 5% حجمی Sic-2124 Al :
ماده آزمایش :
آزمایش مکانیکی:
آزمایش ریزساختار:
- منحنی‌های خزش:
- توضیحات ابتدایی برای ناحیه I :
2-7-2- پیشرفت‌های تفسیر ناحیه I
- روشهای اندازه گیری تنش آستانه ای
روش تئوری با استفاده از مدلهای موجود:
2-9-اثر دما برتنش آستانه ای :
اثر تاریخچه بارگذاری برروی تنش آستانه ای :
نتیجه گیری
منابع

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اثر بسیار مهم دما برتنش آستانه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.