فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کشاورزی

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کشاورزی


دانلود تحقیق کشاورزی

بذرکاری خطی یا خط کار:
این نوع بذر کارها به این طریق عمل می کنند که ابتدا شیارهایی در زمین باز نموده وبذرها را به طور مسلسل به داخل این شیارها می ریزند وسپس روی بذرها را می پوشانند بعضی از این ماشین ها مجهز به وسائلی هستند که توسط آنها می توان عفق کاشت وفاصله ردیفها را نیز تغییر داد. همچنین مقدار بذر را هم می توان در واحد سطح تنظیم نمود.
بذرکار گیرابی:
گیه کاری مانند ردیف کارها می باشد به این صفی که بذور باید با فاصله کاشت شود ومعمولاً بذرها را روی خط ولی با فاصله معین می کارند. که در زمان کاشت، بذر را در شکاف ایجاد شده در هر محل به جای یک بذر چند بذر ریخته می شود.
ب) ماشین های کاشت سیب زمینی:
کاشت سیب زمینی یا دست کاری بسیار پر زحمت که با کنری انجام می گرفت بنابراین ساخت ماشین های سیب زمینی کار توام با کود پاش یک خدمت ارزشمندی به جامعه انسانی شد. با این نوع ماشین ها می توان سیب زمینی ها را در فاصله های معین روی ردیف، در عقل مطلوبی از خاک قرار داد. کود شیمیایی را هم در کنار و زیر سطح بذر قرار میدهند وروی بذر را کود می پوشانند. ماشینهای سیب زمینی کار ممکن است یک و یا چند ردیف باشند. وبه دو نوع: خودکار و نیمه خودکار تقسیم بندی می شود که در نوع نیمه خودکار سیب زمینی توسط کارگر به موزع داده ویا در لوله سقوط انداخته میشود. اما در نوع خودکار توسط ماشین این عمل صورت می گیرد.
ج) ماشین های نشاد کار:
نشا کارها یکی دیگر از ماشین های مهم کاشت است که با این ماشین ها می توان گیاهانی در خزانه کاشته شده بیرون آورد ودر زمین اصلی کشت نمود مثل گوجه فرنگی، توتون، برنج، بادمجان، کلم و کاهو.

ماشین های داشت:
معمولاً پس از کاشت علفهای هرز مانند یک میهمان ناخوانده مواد غذائی وآب مورد نیاز زراعت را مورد استفاده خود قرار می دهند. وچون قوی تر گیاه است سریع تر رشد نموده وسطح مزرعه را می پوشاند. ومحیط زیست را برای گیاه اصلی تنگ می کنند وگاهی آن را خفه می نماید. برای از بین بردن علفهای هرز از وسایل زیر استفاده می گردد.
1)    سم پاش ها:
سم پاش ها زمانی به کار گرفته می شوند که یک سری آفات وبیماریهای قارچی محصولات را تهدید کند در این صورت باید بدون فوت وقت به مبارزه با آنها پرداخت سم ها را داخل مخزن سم پاش ریخته وپس از آنکه نصف تا دو سوم حجم آن را از محلول سم پر کرد وتلمبه می زنند که در قسمت بالای مخزن فشاری حدود(6-5) اتمسفر ایجاد می شود وباباز کردن شیر خروجی مایع تحت فشار خارج میشود. در حین کار فشار باید کنترل شود. ظرفیت مخزن ها معمولاً بین 19-10 لیتر

 

 

 

شامل 15 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کشاورزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.