فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی رنگ ها و پوشش ها (کارخانه بارک)

اختصاصی از فی بوو دانلود گزارش کارآموزی رنگ ها و پوشش ها (کارخانه بارک) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی رنگ ها و پوشش ها (کارخانه بارک)


دانلود گزارش کارآموزی رنگ ها و پوشش ها (کارخانه بارک)

کارخانه بارک در سال 1359 با مکانی واقع در شهر قم واحد کار خود را آغاز نمود. این کارخانه هم اکنون در دو واحد جداگانه مشغول به کار است. واحد جدید در شهرک صنعتی شکوهیه با نام تاراشیمی واقع است که محصول این واحد خمیر پیگمنت برای تولید رنگ است.

واحد دیگر در پنج کیلو متری جاده قدیم اصفهان واقع است که خمیر رنگ و سایر مواد مورد نیاز در این واحد در پاتیل ها با هم مخلوط می شوند و رنگ تولید می گردد. تولیدات این کارخانه شامل انواع رنگ های ساختمانی، پلاستیک، تینر روغنی، ضد زنگ، بتونه، روغن بتونه، جلا، ارنیش، چسب چوب، چسب فوری و ... می باشد.

رنگها، پوشش ها و حلال ها

متدهای کاربرد رنگ در دهه 1900 دستخوش تغییرات قابل ملاحظه ای می شد. در حالی که تا این زمان پوشش ها با دست و با قلم مو استفاده می شوند ( حتی در صنعت). این تکنیک امروزه فقط در صنایع دستی و مناطق DTY کاربرد دارد. روش های کاربردی اتوماتیک و مکانیزه مدرن امروزی برای کارهایی در مقیاس صنعتی به کار برده می شوند که به خاطر بازده بیشتر، از دست دادن مواد کمتر، نتایج کیفی بهتر و هزینه کارگر کمتر است. این روش ها شامل اسپری کردن با فشار زیاد و با استفاده از هوای فشرده یا تخلیه بار الکتروستاتیک، غوطه وری اتوماتیک و البته سازگار با محیط زیست و فرآیندهای الکتروفورتیک و استفاده از نوردها و غلطک هاست.

مشکلات آلودگی زیست محیطی نیز از تولید حلالها بوجود آمده است. این مشکلات تا اواخر دهه 1960 شناسایی شدند و موضوع کارهای تحقیقی شدند. پوشش های آب دار، پوشش های کم حلال، پوشش های پودری بدون حلال و پوشش های ضد تابش دارای حلال های واکنش گر که به صورت شیمیایی و در طی فرآیند مستحکم سازی ساخته شدند تولید شدند. این پوشش های دوستدار محیط زیست سهم بازار را به شکل چشم گیری ارتقا و افزایش داده اند. با این حال در بعضی موارد تعویض پوشش های حلال دار بدون تاثیر بر کیفیت ،مشکل است. به این دلیل کارخانه های بازیافت حلال و سوزاندن حلال ساخته شده اند تا حلال ها را در هوای خروجی بازیافت کرده یا بسوزانند.

نور سفید

ناحیه ی مرئی طیف امواج الکترومغناطیس شامل طول موج های حدود 400 تا 800 نانومتر است. نور سفید نوری است که تقریباً به طور یکنواخت در این گستره پخش شده است. چنانچه این نور از منشور یا شبکه عبور کند به طیف های رنگی که عبارتند از بنفش، نیلی، آبی ، سبز، زرد، نارنجی و قرمز تجزیه می شوند. زمانی که یک سطح رنگی به وسیله یک دسته شعاع نور سفید روشن می شود،تعداد معینی از طول موج ها جذب می شوند. نور باز تابیده که فاقد تابش های جذب شده است روی قسمت شبکیه چشم اثر می گذارد. سطوح سیاه رنگ تمام طول موج های موجود در نور مرئی را جذب می کنند. سطوح سفید رنگ تمام طول موجهای ناحیه مرئی را به طور یکنواخت بازتاب می کند. سطوح خاکستری نتیجه ی جذب قسمتی از نور سفید تابیده شده به آنها هستند. اگر طول موج مربوط به رنگ جسم به طول موج تابش جذب شده اضافه شود، رنگ سفید به دست می آید. به جفت رنگ های دیده شده و جذب شدن رنگهای مکمل گویند

رنگها از اجزای متعددی بسته به روش کاربرد، خواص و ویژگی های مورد نظر، سوبسترایی که باید پوشش داده شود و ملاحظات اکولوژیک و اقتصادی ساخته شده اند. اجزای رنگ می توانند به دو دسته فرار یا غیر فرار تقسیم بندی شوند.

اجزای رنگ های فرار شامل حلال های آلی، آب و عوامل ترکیب کننده است. اجزای غیر فرار شامل، رزین ها، پلاستیک کننده ها، مواد افزودنی رنگ، رنگدانه های رنگ و بسط دهنده ها می شدند. در بعضی انواع binder ها، محکم کننده های شیمیایی باعث سفت شدن فراورده هایی می شوند مثل آب، الکل ها، آلدئیدها یا استال هایشان که در هوا آزاد می شوند و بنابراین به عنوان اجزای فرار در نظر گرفته می شوند.

تمام اجزا، کاربردهای خاص در رنگ های مایع و در فیلم های پوششی جامد دارند. حلالها، binderها و پیگمان  ها بیشتر از این مواد را تشکیل می دهند و نسبت مواد افزودنی کم است. غلظت های کم مواد افزودنی اثرات قابل ملاحظه ای نظیر افزایش و بهبود رفتار شارش و جریان، بهتر خیس شدن سوبسترا های پیگمان( رنگدانه) و تسریع کاتالیتیک فرایند سفت شدن حلال ها و پیگمان ها( رنگدانه ها) لازم نیست که همیشه در فرمولاسیون پوشش وجود داشته باشند. رنگهای بدون حلال و جلاهای بدون پیگمان نیز موجودند.

مهم ترین جزء فرمولاسیون رنگ binder است. binder ها، روش کاربرد، چگونگی خشک شدن و سفت شدن، چسبیدن به سوبسترا، خواص مکانیکی، مقاومت شیمیایی و مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی را تعیین می کنند.

فهرست مندرجات:                                                                                             

آشنایی مختصر با مکان کارآموزی: 4

رنگها، پوشش ها و حلال ها 4

نور سفید.. 5

ساختار رنگ ها 6

binder ها و رزین ها 7

رزین ها 9

پلاستیک کننده ها (Plasticizers) 12

پیگمان ها (رنگدانه ها) و بسط دهنده ها (Extenders) 12

رنگدانه ها 13

سیلیکات آلومینیوم – خاک چینی... 14

مواد افزودنی رنگ.... 15

افزودنی های موثر بر جلا.. 15

خواص ثباتی رنگ.... 15

معایب رنگ.... 18

خشک شدن و تشکیل فیلم.. 21

بخش آزمایشگاهی... 22

آزمون های رنگ.... 22

گرانروی... 22

تعیین گرانروی با استفاده از کاپ... 23

تعیین گرانروی با استفاده از دستگاه کربس استورمر. 24

روش کار. 25

دستگاه دیجیتالی سنجش ویسکوزیته کربس..... 25

وزن مخصوص..... 26

تعیین میزان نرمی ذرات... 26

ساختمان دستگاه. 26

تیغه دستگاه. 27

روش کار. 27

قدرت پوشش قشر تر رنگ.... 27

روش صفحه شطرنجی: 28

استفاده از گراندیوپک.... 28

تست های ترکیبی... 29

تست درصد جامد.. 31

روش آزمون.. 31

تست براقیت.... 33

لوازم و وسایل آزمایشگاهی مربوط به رنگ.... 33

آون حرارتی با جریان هوا 33

ویسکومتر دیجیتالی در واحد کربس..... 34

گریندومتر بسیار دقیق یک شیاره. 34

ویسکومتر نوع کاپ... 34

براقیت سنج.. 35

بحث و نتیجه گیری... 35

پیشنهاد. 37

منابع  38

شامل 39 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی رنگ ها و پوشش ها (کارخانه بارک)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.