فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره فوتوکالیز دی اکسید تیتانیوم

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق درباره فوتوکالیز دی اکسید تیتانیوم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره فوتوکالیز دی اکسید تیتانیوم


دانلود تحقیق درباره فوتوکالیز دی اکسید تیتانیوم

شروع در اواخر دهه 1960 (دهه) ما درگیر داستانی اکتشافی می شویم که مشخصه اصلی آن فراهم سازی دی اکسید تیتانیوم  است. این داستان با تبدیل انرژی خورشیدی فوتو الکتروشیمیایی شروع شد و سپس به محدوده فوتوکاتالیزور زیست محیطی تبدیل شد، از جمله سطوح                  خود ـ تمیز کننده ، و اخیراً بیشتر در محدوده هیدروفیلیکی فوتو القاء شده که شامل نه تنها سطوح  خود ـ تمیز کننده است بلکه همچنین موارد ضد ـ مه آلودگی (تیرگی) می شود. یکی از جذابترین جنبه ها  این است که انواع فوتوشیمیایی مسئول فوتوکاتالیزور و هیدروفیلیکی بطور کامل متفاوت هستند گر چه هر دو می توانند بطور مشابه (همزمان) روی همان سطح پدید آیند. در این بررسی، ما بطور مختصر پیشرفت این دو محدوده را دنبال می کنیم و حالت فعلی درک و فهم را بررسی کرده و سرانجام برخی از کاربردهای متعدد را مختصر نویسی کرده و تقسیمات خود را برجسته نمایی و روشن می کنیم.

  1. پیش زمینه : تبدیل انرژی خورشیدی فوتوالکتروشیمیایی

دستگاهها انرژی را از نور خوشید گرفته و سپس شروع به کار می کنند. در طول این فرآیند، آنها اکسیژن را با اکسید کردن آب و کاهش دی اکسید کربن تولید می کنند. از سوی دیگر، اکسیده شدن آب و کاهش  با انرژی خورشیدی به دست می آید. با مقایسه فتوسنتز طبیعی، ما شروع به تحقیق فوتوالکترولیز آب با استفاده از انرژی نوری می نماییم. [2و1] این کاربرد شامل ضرورتاً یک باطری فوق شیمیایی استفاده از یک نیمه رسانای فوتو محرک است.

در یک باطری فوتوولتاژ خورشیدی، انواع الکترون ـ دریچه فوتوایجاد شده بطرزی مؤثر برعکس مسیرها با یک محدوده الکتریکی موجود در محل نیمه رساناهای نوع n و p استخراج می شوند.

حداکثر کارایی تبدیل برای ابزار حالت ـ جامد که انشعاب (اتصال) واحد را به کار می برند به 24٪ ~ رسیده است، برای دو اتصال، 30٪ ~ است. یک درجه شیب پتانسیل می تواند در محل تلاقی یک ماده نیمه رسانا و یک فاز ما یع ایجاد شود. از اینرو، اگر یک نیمه رسانا بعنوان یک الکترود به کار برده    می شود که به الکترود دیگر (کنتور) متصل است. فوتوتحریک نیمه رسانا می تواند کاری الکتریکی را در سراسر یک حمل کننده خارجی ایجاد و بطور همزمان واکنشهای شیمیایی را در سطوح هر الکترود استخراج و راه اندازی کنند. از سوی دیگر، در یک سیستم که ذرات نیمه رسانا در یک محلول مایع معلق می شوند تحریک نیمه رسانا می تواند منجر به فرآیندهای رِدوکس (redox) در محدوده اطراف هر ذره تلاقی شود. این نوع سیستم ها ، توجه تعداد زیادی از محققین را در 20 سال گذشته به خود جلب کرده اند.

شامل 51 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره فوتوکالیز دی اکسید تیتانیوم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.