فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق شرح فرایند تصفیه خانه

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق شرح فرایند تصفیه خانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق شرح فرایند تصفیه خانه


دانلود تحقیق شرح فرایند تصفیه خانه

تا بیست سال پش فرض بر این بود که آب ارزان به صورت نامحدودی تجدیدپذیر است اما با افزایش آگاهی های عمومی و حساسیت نسبت به خطرات ناشی از آلودگی آب در حال حاضر چنین نظری وجود ندارد و در آینده ای نه چندان دور آب ارزشی دور از ذهن پیدا می نماید به طوری که برای انرژی به جز نفت جایگزین های نه چندان ارزانتر در دسترس بشر می باشد اما جایگزین برای آب وجود ندارد.

کمبود آب در ایران یکی از عوامل محدود کننده اصلی توسعه فعالیتهای اقتصادی صنعت نفت در دهه های آینده به شماره می رود.

در راستای این پروژه با استفاده از روش بهینه سازی ریاضی همراه با تجربیات غنی کارشناسان پالایشگاه در صدد ارائه بهینه ترین و اقتصادی ترین مدل جهت استفاده مجدد از آبهای صنعتی و کاهش پساب در پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد خواهیم بود.

در فصل اول ساختار کلی ریاضی، طراحی شده در گزارش اول حل گردیده و بهینه ترین جواب ارائه خواهد شد. سپس در فصل دوم بررسی اقتصادی طرح پیشنهادی ارائه می گردد. در زیر به خلاصه ای از نتایج پروژه اشاره می گردد.

-   عدم نیاز به احداث پوند تبخیر جدید و کفایت سطح پوندهای تبخیر فعلی

-   عدم ارسال پساب های املاح بالا بسوی سد خاکی

-   کاهش 94% مصرف آب خام در برج های خنک کننده معادل m3/hr 36 در فصول گرم

-   کاهش 100% مصرف آب خام در برج های خنک کننده معادل m3/hr 38 در فصول سرد

-   کاهش 90% تولید پساب در برج خنک کننده معادل m3/hr 8/8 در فصول گرم سال

-   کاهش 97% تولید پساب در برج های خنک کننده معادل m3/hr 5/9 در فصول سرد

-   کاهش 81%مصرف انواع مواد شیمیایی در برج های خنک کننده.

-   زمان برگشت سرمایه حدود چهار سال و نیم و مقدار NPV پروژه مثبت می باشد.

1- شرح فرایند تصفیه خانه:

فاضلاب انسانی و صنعتی از طریق یک خط مشترک وارد ایستگاه پمپاژ فاضلاب شده، و از آنجا از طریق دو دستگاه پمپ مستغرق فاضلابی ساخت کارخانه برکه مدل 80-315/A به قدرت 5/5 کیلو وات (یک دستگاه رزرو) وارد مخزن متعادل سازی می شود. این پمپ ها بصورت خودکار و با توجه به فرمان ارسالی از سوی کنترلرهای سطح مایع عمل خواهند کرد. در مدخل ایستگاه پمپاژ از یک آشغالگیر دستی استفاده می شود. فاضلاب پمپ شده از طریق کانال آشغالگیری که در ابتدای مخزن متعادلسازی قرار دارد، وارد این مخزن می شود. به منظور یکنواخت نمودن فاضلاب از نظر کمی و کیفی از دو دستگاه هواده سطحی شناور دور تند و قدرت 5/7 کیلو وات استفاده می شود.

دو دستگاه پمپ مستغرق فاضلابی کارخانه برکه مدل 80-315/A به قدرت 5/5 کیلو وات (یک دستگاه رزرو) که بصورت خودکار و با توجه به فرمان های ارسالی از سوی کنترلرهای سطح مایع عمل می کنند، فاضلاب را بصورت یکنواخت به مراحل بعدی تصفیه خانه هدایت می کنند.

برای حذف چربی و روغن از فاضلاب ، از یک مخزن چربی گیری از نوع DAF استفاده شده است. برای بالا بردن راندمان عملکرد این مخزن، از دو پکیج تزریق مواد شیمیایی (کلرورفریک، پلیمر) هر یک مجهز به دو فیدر به ظرفیت 24 لیتر در ساعت ساخت کمپانی JESCO استفاده می شود. این مواد به خط خروجی مخزن متعادل سازی تزریق شده تا پس از عبور از یک همزن استاتیکی کاملاً با فاضلاب مخلوط شده و سپس وارد مخزن اختلاط آرام ( فلوکولاتور) گردد.

یک همزن دور آرام بقدرت 75/0 کیلووات برای کمک به تشکیل لخته های بزرگ در این مخزن بکار گرفته شده است. خروجی مخزن فلوکولاتور به چربی گیری انتقال می یابد.

از یک چربی گیری نوع DAF با برگشت جریان برای حذف چربی، روغن و مواد شناور استفاده می شود. یک مکانیزم زنجیری عهده دار جمع آوری چربی و هدایت آن به چاله جمع آوری چربی است. از یک پمپ شناور نیز برای انتقال چربی جمع آوری شده به سیلوی نگهداری روغن استفاده می شود.

دو پمپ سانتریفوژ خشک زمینی (یک دستگاه رزرو) ساخت کارخانه برکه مدل 200-32 به قدرت 5/5 کیلووات عهده دار برگشت جریان خروجی از DAF به سمت مخزن اختلاط می باشد. از دو کمپرسور ساخت شرکت FINI ایتالیا به قدرت 1/1 کیلووات برای تامین فشار هوای داخل مخزن اختلاط استفاده می شود. خروجی مخزن اختلاط به ابتدای DAF متصل می گردد.

در ابتدای مخزن DAF از یک پمپ مستغرق فاضلابی ساخت کارخانه برکه مدل 50-100/s به قدرت 1/1 کیلووات برای انتقال لجن ته نشین شده در این مخزن به مخزن تغلیظ استفاده می شود.

فاضلابی که از مخزن DAF خارج می شود، توسط یک لوله به کانال ابتدایی مخازن هوادهی هدایت می شود. از دو مخزن هوادهی، هر یک مجهز به دو دستگاه هوادهی هدایت می شود. از دو مخزن هوادهی، هر یک مجهز به دو دستگاه هواده سطحی دورتند ثابت (جمعاً 4 دستگاه) به قدرت 5/7 کلیووات برای انجام عمل هوادهی استفاده می شود. از دو دریچه در ورودی و از دو دریچه در خروجی برای قطع و وصل جریان به هر یک از حوضهای هوادهی استفاده می شود.

فاضلاب هوادهی شده از طریق یک لوله بصورت ثقلی به یک مخزن ته نشینی مدر منتقل می شود. فاضلاب شفاف از طریق سرریزهای محیطی وارد بخش کلرزنی شده و لجن ته نشین شده توسط یک مکانیزم پل دوار مجهز به یک الکتروموتور گیربکس به قدرت 75/0 کیلووات به چاله مرکزی حوض هدایت می شود. یک پاروبک نیز عهده دار جمع آوری کفاب در سطح مخزن ته نشینی خواهد بود. لجن جمع آوری شده از طریق یک لوله بصورت ثقلی به ایستگاه پمپاژ لجن برگشتی و اضافی هدایت می شود.

از یک مخزن بتنی برای تماس کلر با فاضلاب استفاده می شود. یک پکیج تزریق کلر مایع عهده دار، آماده سازی و تزریق کلر مایع به این مخزن خواهد بود.

این پکیج همانند دو پکیج تزریق مواد شیمیایی مورد استفاده در بخش پیش تصفیه شیمیایی، مجهز به یک مخزن پلی اتیلن به حجم 500 لیتر، یک همزن به قدرت 37/0 کیلو وات همراه با شفت و پروانه فولاد ضد زنگ و دو فیدر تزریق مواد شیمیایی (یک دستگاه رزرو) به ظرفیت 24 لیتر در ساعت ساخت کمپانی JESCO می باشد.

در انتهای مخزن کلر زنی از دو دستگاه پمپ سانتریفوژ خشک ساخت کارخانه برکه مدل 200-50 به قدرت 15 کیلووات که به صورت خودکار و با استفاده از کنترلرهای سطح مستقر در مخزن کلرزنی مایع عمل می کنند، برای هدایت فاضلاب تصفیه شده به محل مصرف مجدد استفاده می شود. لجن ته نشین شده در مخزن ته نشینی وارد  ایستگاه پمپاژ لجن برگشتی و اضافه می شود. از دو دستگاه پمپ مستغرق فاضلابی (یک دستگاه رزرو) ساخت کارخانه برکه مدل 65-200/A به قدرت 3 کیلو وات برای هدایت لجن برگشتی به ابتدای کانال ورودی هوادهی و همچنین هدایت لجن اضافی به حوض تغلیظ لجن استفاده می شود.

لجن اضافه سیکل بیولوژیکی و لجن ته نشین شده در مخزن DAF از طریق دو خط مستقل وارد مخزن تلغیظ می شود. سرریز های محیطی وارد ایستگاه پمپ مستغرق فاضلابی (یک دستگاه رزرو) ساخت کارخانه برکه مدل 50-100/S به قدرت 1/1 کیلووات عهده دار هدایت لجن غلیظ شده به مخزن هاضم لجن می باشند. از یک هاضم هوازی برای تثبیت بیشتر لجن استفاده می شود. یک هواده سطحی شناور دور تند به قدرت 5/7 کیلووات عهده دار هوادهی در این مخزن می باشد. لجن هاضم شده از طریق خط لوله به صورت ثقلی به بسترهای لجن نیز به این دستگاه هدایت می شود. دو دستگاه پمپ مستغرق فاضلابی ساخت کارخانه برکه مدل 50-100/S به قدرت

شامل 60 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق شرح فرایند تصفیه خانه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.