صفحه
عنوا ن
ردیف
6
پیشگفتار
1
7
معرفی استاندارد
2
10
طرح برنامه آموزشی
3
12
طرح برنامه درسی
4
14
طرح درس
5
18
لیست تجهیزات و مواد مصرفی آموزش
6
23
طرح لی آت
7
25
سوالهای تئوری و عملی
8
67
چند نکته راجع به اثاثیه آشپزخانه
9
69
تعریف اصطلاحات آموزشی
10
71
گزارش آموزش
11
73
آئین نامه مربی
12
76
ضوابط مخصوص فراگیر
13
78
معرفی منابع
14
تحقیق برنامه نظارت بر آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای رشته آشپزی (پروژه عملی پایان دوره پداگوژی) 87 ص - ورد