فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده


دانلود مقاله ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده

فرآوری به طور محسوسی ساختار پنیر ساده را تغییر داده و موجب ظهور ساختارهای جدید در پنیر فرآوری شده می شود ، تغییرات با استفاده از میکروسکوپهای نوری و الکترونی که مکمل یکدیگرند بررسی می شوند ، روشهای آماده سازی نمونه نسبتا ساده ، رنگ کننده خاص پروتیئن ، چربی ، باکتری و ترکیبات پنیری دیگر و آزمایش نمونه ها با استفاده از تجهیزات قابل اجراء استفاده از میکروسکوپ نوری را به عنوان اولین روش مورد انتخاب مطرح می کند . آماده سازی نمونه ها برای استفاده از میکروسکوپ الکترونی پیچیده تر و تجهیزات استفاده شده به صورت قابل ملاحظه ای گرانتر می باشد ، اما در عوض دارای نتیجه آزمایش عالی تر بوده به طور وضوح جزئیات بیشتری را مشخص می نماید . ابعاد مختلف ساختمان پنیر که با استفاده از میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی نمایش داده شد ، بوسیله بروکر بررسی شد ، و استفاده از میکروسکوپ الکترونی درعلم تغذیه بوسیله کلب بررسی و منتشر شد . بوهک پیشنهاد داد که پنیرهای ساده برای عمل فرآوری باید بر اساس برهم کنششان با محلولهای نمک ذوبی در طی محدوده دمایی 85 – 95 . C  انتخاب شوند .

شامل 14 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ساختمان میکروسکوپی پنیر فرآوری شده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.