فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق دانلود تحقیق آلودگی آب و تصفیه آن

اختصاصی از فی بوو دانلود تحقیق دانلود تحقیق آلودگی آب و تصفیه آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق دانلود تحقیق آلودگی آب و تصفیه آن


دانلود تحقیق دانلود تحقیق آلودگی آب و تصفیه آن

مقدمه
شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن،قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می باشد. اگر چه بیش از سه چهارم کره زمین را آب فراگرفته است،اما سهم قلیلی از آب های موجود، برای مصارف بهداشتی و کشاورزی، قابل استفاده است. زیرا حدود 3/97 درصد اقیانوس ها و 1/2 درصد یخ های قطبی و 6/0 درصد دریاچه ها و رودخانه و آب های زیرزمینی وجود دارد، که حدود 36/0 درصد کل منابع آب می باشد. آب اقیانوس ها، دریاها و اغلب دریاچه ها و بسیاری از منابع آب زیرزمینی به علت شوری بیش از حد و داشتن املاح معدنی برای مقاصد بهداشتی، کشاورزی و صنعتی، غیرقابل استفاده می باشند.
آب ماده حیاتی است که بطور یکنواخت در سطح کره زمین موجود نمی باشد. در نتیجه بسیاری از نقاط کره زمین با کمبود آب مواجه است. حرکت مداوم بخار آب به هوا و برگشت آن به زمین را گردش آب در طبیعت می نامند.
انرژی خورشید باعث تبخیر آب اقیانوس ها، رودخانه ها، دریاچه ها و منابع آب سطحی می گردد. بخار آب فشرده شده همراه توده های هوا باعث نگهداری آب درهوا شده و موجب تشکیل ابر باردار یا ذخیره کننده آب می شود.ریشه گیاهان، آب و رطوبت موجود در خاک را گرفته و از طریق روزنه های تنفسی برگ ها به هوافرستاده و به بخار تجمع یافته در هوا اضافه می شود که در شرایط مناسب به صورت نزولات جوی به زمین برمی گردد.
آب یک عنصر حیاتی است با ویژگی های قابل توجه و کم نظیر، یکی از مهمترین عناصر شیمیایی می باشد، که قسمت اعظم موجودات زنده و محیط زیست راتشکیل می دهد. این ماده 70% گیاهان را تشکیل می دهد. آب فراوان‌ترین و بهترین حلال در طبیعت است. آب یک مایع زیست شناختی است که واکنش های فیزیکوشیمیایی سوخت و ساز را در پیکره موجودات زنده مقدور و تسهیل می نماید.
آب ناشی از تعریق در گرما باعث خنک کردن بدن می گردد. آب و انیدرید کربنیک توسط انرژی خورشیدی در پیکره گیاهان سبز تبدیل به کربوهیدرات یا انرژی شیمیایی می شود.
اگر چه آب خالص در طبیعت یافت نمی شود، اما آب خالص مایعی بی رنگ، بی بو و بی مزه است که دارای نقطه انجماد صفر و نقطه جوش 100 درجه سانتی گراد می باشد،که
ساختار شیمیایی آن به صورت H2O است وبه احتمال کمتر از 3/0 درصد آب های موجود در طبیعت بر دارنده ایزوتوپ های H4O2 ، H6O3 نیز می باشند.
آب در چرخه گردش خود قادراست ،املاح و گازهای موجود در طبیعت را به صورت محلول در آورده و بسیاری از آلودگی ها را همراه خود به حرکت در آورد. آب باران قبل از رسیدن به زمین ناخالصی های موجود درهوانظیر ذرات گرد وغبار، گازها، مواد رادیواکتیو و میکروب ها را به سطح زمین آورده و درحین حرکت در زمین نیز آلاینده ها را با خود حمل می کند. به علاوه آب های جاری اغلب دریافت کننده فاضلاب ها و مواد زائد ناشی از فعالیت های انسانی می باشند.
یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی کشورهای در حال پیشرفت، عدم برخورداری از آب آشامیدنی سالم است. آب از دو بعد بهداشتی واقتصادی حائز اهمیت است.
از بعد اقتصادی به حرکت درآورنده چرخ صنعت و رونق بخش فعالیت کشاورزی است.
از بعد بهداشتی آب با کیفیت، تضمین کننده سلامت انسان است. آب با شکل ظاهری و با وسعت محتوایی آن دنیای زنده دیگری است.
آب آشامیدنی علاوه بر تامین منایع مورد نیازبدن ، به مفهوم مطلق آن یعنی H2O ، دربردارنده املاح و عناصر ضروری برای موجودزنده و انسان می باشد. کمبود پاره ای از آن ها در آب ایجاد اختلال در بدن موجود زنده می کند، و منجربه بروز برخی بیماری ها می شود.فقدان ید و فلوئور و ارتباط آن ها با گواتر اندمیک و پوسیدگی دندان ها به ترتیب بیان کننده این اهمیت است.
علاوه بر مواد شیمیایی، موجودات ذره بینی گوناگونی نیز در آب پیدا می شوند که بعضی از آنها بیماری زا بوده وایجاد بیماری های عفونی خطرناکی می کنند. بهسازی آب رابطه مستقیمی باکاهش بیماری های عفونی دارد. بطوری که پس از تامین آب آشامیدنی سالم میزان مرگ از وبا 1/74 درصد، میزان مرگ از حصبه 3/63 درصد، میزان مرگ به علت اسهال خونی 1/23 درصد و میزان مرگ از بیماری اسهال 7/42 درصد کاهش می یابد.
بنابراین برنامه ریزی و هزینه در جهت تامین آب سالم سرمایه گذاری قابل توجهی برای آینده خواهد بود. تهیه و تامین آب آشامیدنی سالم برای جامعه یکی از موثرترین و پایدارترین فن آوری ها برای ارتقاء سلامت جامعه است.
ناخالصی های آب
چنانچه آب خالص با ترکیب شیمیایی H2O را اساس مطالعه قرار دهیم ناخالصی های آن عبارتند از:
1- ناخالصی های معلق
نظیر ذرات معلق زنده وغیرزنده که درآب به صورت معلق یافت میشوند. این نوع ناخالصی را می توان در سه گروه، تقسیم بندی و مطالعه نمود.
الف) ذرات معلق زنده بیماری زا : مانند عوامل بیماری زای موجد وبا، حصبه، شبه حصبه، انواع اسهال ها، تخم انگل ها مانند آسکاریس و عامل کیست هیداتید و ویروس ها، که منشاء اصلی این دسته از ناخالصی ها فاضلاب شهری و حضور حیوانات اهلی یا وحشی در مجاورت منابع آب می باشد.
ب) ذرات معلق زنده غیربیماری زا : مانند باکتری های ساپروفیت، اغلب جلبک ها و تک سلولی هایی که در طبیعت به وفور پیدا می شوند.
ج) ذرات معلق غیرزنده : مانند رس، لیمون که ناشی از فرسایش سطح زمین و سطوح آبخیز می باشد.
از نظر فیزیکی ذرات بالا به دو گروه تقسیم می شوند گروهی که در حوضچه های ته نشینی و یا صافی ها جدا می شوند و گروهی که برای جدا کردن آن ها احتیاج به مواد منعقد کننده است، تا از طریق لخته سازی، به ذرات درشت تری تبدیل شده و حذف شوند.

 

 

شامل 27 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق دانلود تحقیق آلودگی آب و تصفیه آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.