فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بیماریهای منتقله از طریق آب

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله بیماریهای منتقله از طریق آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بیماریهای منتقله از طریق آب


دانلود مقاله بیماریهای منتقله از طریق آب

1- نقش آب در انتقال بیماریها

1 ـ بیماریهایی که در اثر افزایش یا کمبود املاح محلول، موجود در آب آشامیدنی بروز می‌کند

2ـ بیماریهایی که آب وسیله انتقال آنها است

3 ـ بیماریهایی که آب، محیط پرورش میزبان یا عامل سببی آنها است

4 ـ بیماریهایی که آب به صورت غیرمستقیم در انتشار آنها نقش دارد.

1-1-  نقش افزایش املاح محلول در انتقال بیماریها

1-1-1- مِتهِموگلوبینمی (Blue babies) Methemoglobinemia

            این بیماری در اثر افزایش نیترات به میزان 45 میلی‌گرم بر لیتر ایجاد می‌گردد.

1-1-2- فلوئوروزیس دندانها Dental Fluorosis :          

افزایش میزان فلوئور بیش از 2 تا 3 میلی‌گرم بر لیتر در آب آشامیدنی.

1-2-3- سرطان‌زایی

- افزایش هیدروکربورهای حلقوی در غلظت بیش از 2/0 میکروگرم بر لیتر در آب آشامیدنی

- افزایش احتمال بروز سرطان در مصرف آبهای آلوده بیش از 05/0 میلی‌گرم بر لیتر ارسنیک

- افزایش احتمال بروز سرطان در مصرف آبهای آلوده به ترکیبات نیتروزامین.

1-2- نقش کاهش املاح محلول با انتقال بیماریها

1-2-1- کمبود ید کمتر از یک میلی‌گرم بر لیتر مشروط بر عدم تامین ید مورد نیاز از سایر منابع غذایی

1-2-2- پوسیدگی دندان، کمبود فلوئور کمتر از 5/0 میلی‌گرم بر لیتر باعث افزایش پوسیدگی دندان

1-2-3- بیماری‌های قلبی ـ عروقی، مصرف آبهای سبک (کمتر از 100 تا 150 میلی‌گرم بر لیتر) باعث گسترش بیماریهای قلبی، عروقی می‌گردد.

2- بیماریهایی که آب وسیله انتقال بیماری است

2-1- ویبریو کلرا، عامل وبا Vibrio Cholerae

2-2- سالمونلا تیفی، عامل تب روده Typhoid Fever

2-3- شیگلا، عامل شیگلوز Shigellosis

2-4- فرانسیسلا تولارنسیس، عامل تولارمی Francisella Tularensis

2-5- مایکوباکتریوم توبرکولوزیس، عامل سِل Tuberculosis

2-6- لپتوسپیرا، عامل لپتوسپیروز Leptospirosis

2-7- آنتاموبا هیستولیتیکا، عامل آمیبیاز Entamoeba histolytica

2-1 - Vibrio Cholerae

            باکتری است متحرک، هوازی بی‌هوازی اختیاری، گرم منفی، بدون اسپور، بدون کپسول، در دمای 22-40 درجه سانتیگراد رشد می‌کند.

  • در البسه مرطوب و آلوده 1-3 روز
  • در سبزیجات و میوه های تازه 4-7 روز
  • در مخازن نگهداری آب 6 تا 9 هفته
  • در آب دریا تا 4 روز
  • در آبهای سطحی تا 13روز

روش کنترل

  • کلرزنی 2 تا 3 ppm برای مدت 10 دقیقه.
  • شستشوی توالتها با گندزدا
  • حوضچه ته نشینی
  • استفاده از صافی شنی کند

2-2-  Typhoid Feve

            عامل بیماری سالمونلا تیفی، باسیل متحرک، بدون اسپور، هوازی بی‌هوازی اختیاری، جایگرینی در روده، ورود به غدد لنفاوی، جریان خون، بروز تب شدید.

  • در آبهای گل آلوده تا یکسال
  • در مخازن نگهداری تا 6 ماه
  • در یخ تا 3 ماه
  • کره، خامه، پنیر تا چند هفته

آلودگی از طریق آب آلوده، غذای آلوده، حشرات

 

روش کنترل

  • گندزدایی با کلر
  • بهداشت فردی
  • کارت معاینه بهداشتی (ناقلین سالم)
  • کنترل حشرات
  • کنترل مخازن آب
  • رعایت فاصله در محل توالتها

2-3-  Shigellosis

            از دسته آنتروباکتریاسه می‌باشد، بدون تاژک و بی‌حرکت، بدون کپسول و اسپور، میله ای شکل.

شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بیماریهای منتقله از طریق آب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.