فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد گزارش کار عملی گاوداری

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد گزارش کار عملی گاوداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد گزارش کار عملی گاوداری


تحقیق در مورد گزارش کار عملی گاوداری

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:14

 

  

 فهرست مطالب

 

 

مقدمه

 

تفنگ تلقیح (تلقیح مصنوعی)

 

شاخ سوزی

 

شاخ بری:

 

سم چینی:

 

شماره گذاری و شناسنامه دار کردن گاو و گوسفند:

 

حلقه زدن بینی:

 

نفخ شکم و طریقه درمان آن در دام

 

روش عمل تزریق عضلانی:

 

روش عمل تزریق زیرجلدی:                                                                                  

 

 روش عمل تزریق نخاعی:

 

پشم چینی:

 

کشتارگاه غیر بهداشتی

 

  کشتارگاه صنعتی بهداشتی

 

 

 

 

 

 

مقدمه

 

در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم که کپک نداشته باشد. یونجه ای که ساقه است هیچ کیفیتی ندارد. در انبار ماده غذایی کنسانتره بود که غذایی مخلوط است از اجزای مختلف مثل سبوس گندم، کنجاله تخم پنبه، ذرت، سویا، جو خرد شده و سویا به صورت فشرده. در این گاوداری سن گاوها بین 6 تا 10 ماه و 10 تا 14 بود به جزء گوساله های موجود. عمل شماره زنی گاو با ازت مایع انجام می شد. یکی دیگر از معایب گاوداری شاخ سوزی نکردن بود. بستر گاوها کود خشک بود در آخور گاوها سنگ نمک یا آجر معدنی جهت تامین مواد معدنی گاو قرار میدهند سپس از محل سیلوی ذرت بازدید شد. ذرت موجود 50 تا 60 درصد آب دارد. ذرتی خوب است که بلال زیاد داشته باشد. ذرت ها را در حوضچه ریخته و تراکتور ریو آن ها رفته، فشرده و پرس شده و به صورت لایه لایه روی هم قرار می گیرد. آب اضافه این ها را از طریق فاضلاب دفع شده و روی آن را می پوشاند و پس از دو ماه ذرت سیلو شده قابل مصرف است و آن را به صورت لایه لایه می برند و مصرف می کنند. داخل سیلو ابتدا تخمیر هوازی انجام شده سپس تخیر غیرهوازی انجام می شود به همین دلیل اوره بین مواد سیلو شده می ریزد در گاوداری ها گاو باردار را در هفت ماهگی را شیرش را خشک می کنند یعنی در دوره هفت ماهگی یک دوره استراحت دارد که با عدم دوشیدن شیر و تخمیر جیره غذایی آن است. گاوهای خشک شده خود را از لحاظ جسمانی و جنینی خود را باسازی کرده و دوباره بعد از زایمان شیر می دهند. رنگ سیلوی خوب زیتونی زنگ است. در سیلو به دلیل تخمیر باکتری هوا داغ است و بخار از آن بلند شده و بوی ترشیدگی می دهد. داخل حوضچه های سیلو آب آهک می ریزند که جلبک نزند. وقتی زایمان می کنند بلافاصله گوساله ها درون باکس های انفرادی قرار می گیرند. کنسانتره را جلوی گوساله می گذارند تا بدان عادت کنند. معمولاً بیشتر بیماری آن ها اسهال گاوی است. در روز گاوها سه بار   

 

 

دوشیده می شوند. هر گاو تازه زا حدود 40 تا 50 کیلو و هر گاو معمولی حدود 15 تا 20 کیلو در هر نوبت شیر می دهد. هر گاو 9 ماه دوشیده شد و 2 ماه خشک شده و استراحت می کنند. روزانه 120 گاو در این گاوداری شیردوشی شده و کلاً 5/3 تن شیر تولید می شود. گاوها در فصل بهار بیشترین شیر داده و در تابستان به دلیل گرمای شدید کمترین شیر را می دهند. شیر آغوز اولیه را به خود گوساله می دهند. برای خشک شدن سینه و شیر سمپاد و به داخل سینه گاو تزریق می کنند. برای شیردوشی سینه گاو را با آب ولرم شسته، دستگاه به سینه چسبیده شده و شیردوشی می شود. به مدت زمان 5 تا 10 دقیقه طول می کشد. بعد از شیردوشی داروی مخصوصی به نام تیتگارد به سینه گاو می زند تا ورم سینه نکند.                                                            

                                                       

تفنگ تلقیح (تلقیح مصنوعی)

هر گاوی که گاو ماده دیگر روی آن پرش کند گاوی که در زیر است فحل است. اسپرم ها داخل پایوت هستند. پایوت را داخل تفنگ می کنند روکش را برداشته و محتویات را داخل رحم می کنند. داخل هر پایوت 10 میلیون اسپرم وجود دارد. پایوت ها داخل ازت مایع نگهداری می شود که دمای آن 196 درجه زیر صفر است. وقتی از تانکر بیرون کشیده می شوند دیگر استفاده نمی شوند. پماد شاخ سوز آن ها پتاس است در گاوداری گوساله های نر بعد از 3 ماه خارج شده و گاو نر نگهداری نمی شود. برای هر گاو شناسنامه ای وجود دارد که نژاد گاو، پدر و مادر گاو و دیگر مشخصات در آن موجود است. شماره پلاستیکی به گوش راست زده شده و برای شناسنامه است. شماره فلزی بعد از واکسینه شدن توسط دامپزشک به گوش چپ می خورد. در ضمن قبل از ورود به گاوداری به علت رعایت عدم انتقال میکروب از روکش های پلاستیکی کفش استفاده شد.      


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد گزارش کار عملی گاوداری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.