این محصول در قالب PDF و در 42 صفحه می باشد.
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود.
مقدمه
در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته
است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان
محصول اصلی و شکلات تختهای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد با
این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در
کشورمان برداشته شود.
معرفی و شناخت محصول
شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از
ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد میباشد اما به
محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در
ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده میشود. کره کاکائو در دمای زیر 25 درجه
سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیۀ شکلات با کاکائو و شکر ترکیب میشوند. نقطۀ
ذوباین چربیتقریبا بًرابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء
تشکیل دهنده شکلات مخلوط میشود باعثمیگردد که ترکیب جدیدی به محضقرار
گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این
شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا میپسندند. نکته
جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و
نامطلوب مصرف میشود ولی به مرور تا حد چشمگیری توسعه و گسترش یافت که
شاید این خود یکیاز رموز تاریخ باشد.
دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید انواع شکلات و شیره خرما