لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه24
فهرست مطالب
خصوصیات درخت سیب
خواص گیاه شناسی و اکولوژیکی:
رنگ میوه:
طعم میوه:
محیط پرورشی
شرایط اقلیمی:
عناصر معدنی مورد نیاز درختان سیب:
تولید و تکثیر درختان سیب
مولیبدنوم (Mo):
مقدمه:
سیب از فرآورده های میوه هایی است که بشر از دوران ماقبل تاریخ و شروع دوران کشت و زرع شناخته و مورد استفاده قرار داده است. در حال حاضر حدود 35 گونه مختلف از سیب در دنیا شناخته شده اند. بیشترین این گونه ها (حدود 19 گونه) از نوع سیبهای میوه ریز (کوچک) یا زینتی هستند (Crabs). سیبهای معمولی بیشتر از گونه های malus sylrestris , suualus هستند.
اهداف
تاریخچه و گسترش سیب در دنیا و اهمیت اقتصادی آن
سیب از گونه های وحشی موجود در آسیا و اروپا به دست آمده است و قدمت کشت و پرورش آن به سالهای ماقبل تاریخ می رسد. سیب تا این اواخر هیچ وقت به عنوان محصولی پول ساز و تجارتی تلقی نمی شد. این وضع در اروپا نیز تا اواسط قرن 19 و اوایل قرن بیستم نیز وجود داشت. بعد از احداث راههای جدید ارتباطی بین مراکز عمده تولید و بازارهای مصرف و بالا رفتن قدرت خرید مردم و پی بردن به محسنات بهداشتی و غذایی آن، و بالاخره وجود آوردن صنایع تبدیلی، سیب به صورت یک محصول عمده اقتصادی در جهان شناخته شد. در ایران این تحول خیلی دیر شروع شد. مناطق عمده تولید کننده سیب دنیا بین عرضهای شعاعی و جنوبی 30-60 درجه قرار گرفته است به ترتیب اهمیت از نظر تولید عبارتند از: چین، آمریکا، فرانسه و ترکیه، بنابراین ما می خواهیم به بررسی اهداف کشت سیب بپردازیم.
چکیده: ما می خواهیم سیب را از لحاظ بهره برداری اقتصادی مورد مطالعه قرار دهیم. و چنانچه
تحقیق در مورد سیب و بهره برداری اقتصادی