فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا


دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، به علت غیر فعال کردن میکروازگانیسم ها و آنزیم ها و همچنین تولید محصولاتی با کیفیت بالا اهمیت خاصی در صنایع غذایی پیدا کرده است .
در ابتدا فناوری فشار بالا در تولید انواع سرامیک ، استیل و آلیژهای خاصی مورد استفاده قرار می گرفت . در هه گذشته، فناوری استفاده از آن در صنایع غذایی نیز گسترش یافت . اثر فشار های زیاد  در غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها از آغاز قرن بیستم شناخته شد. در دهه گذشته نیز تلاش های زیادی در جهت امکان استفاده گسترده از این فناوری در صنایع غذایی انجام گرفت. در فشار 9000-4000 اتمسفر آنزیم ها و باکتری ها غیر فعال می شوند ، اما این فشار تاثیری بر عطر و طعم مواد غذایی ندارد. از آن جا که اثر فشار در تمام قسمت های غذا یکسان است، همه قسمت های آن به طور یکنواخت سالم سازی می شوند. این روش بر خلاف روش حرارتی وابسته به زمان و جرم نیست ، از این رو زمان لازم برای انجام فرآیند کوتاه می باشد.

سیستم های اعمال فشار ایزواستاتیک، در سه شکل سیستم های ایزواستاتیک سرد ایزواستاتیک گرم یا ایزواستاتیک داغ وجود دارند.

1-    فشار ایزواستاتیک سرد(cip) : این روش اساسا یک فن شکل دهی است که در صنایع فلزی، سرامیک ،کربن-گرافیک و پلاستیک استفاده می شود. مواد پودر شده در داخل قالب مخصوص (الاستومتر) پر شده، تحت فشار بالا قرار می گیرند. فشار مورد استفاده در دامنه بین 600-500 اتمسفر قرار دارد. فرآیند cip به دو روش کیسه مرطوب و کیسه خشک بکار گرفته می شود. در روش کیسه مرطوب ، قالب در خارج مخرن تحت فشار پر شده و سپس در آن قرار می گیرد. در روش کیسه خشک، قالب در مخزن تحت فشار تثبیت شده است و به وسیله یک الاستومتر از ماده ناقل فشار جدا می گردد . زمان گردش کار در روش کیسه مرطوب چند دقیقه است و در روش کیسه خشک بین60-20 ثانیه می باشد.CIP مناسبترین تکنیک جهت استفاده در صنایع غذایی است .

 

شامل 14 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

اختصاصی از فی بوو آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی


آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

در این آئین کار استاندارد و ضوابط کلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت که بمنظور نگهداری مواد غذائی و کشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد .

سردخانه توزیعی - در مراکز مصرف ویا نزدیک به آن قرار دارد . دفعات ورود وخروج وتنوع کالا در آن زیاد است

امکان داشتن جاده یا راه ارتباطی مناسب با نوع سردخانه ودسترسی به آب وبرق وتلفن وغیره 4-1-2- مناسب بودن محلاز نقطه نظر عدم مزاحمت جانوران وحشرات موذی ومیکروبهای آلوده

سردخانه با توجه به جهت وزش بادهای محلی از مراکز وواحدهائی که بنحوی موجب آلودگی هوا ومحیط میشوند میبایستی کافی داشته باشد

در تعیین سطح زمین مورد نیاز برای سردخانه با توجه به ظرفیت ونوع سرد خانه میبایستی علاوه بر سطح زیر بنای قسمتهای سردخانه زمین کافی برای بارگیری وتخلیه ومانوروسایل نقلیه در نظر گرفته شود ضمنا " با توجه به امکانات خدماتی محل ونوع سردخانه پارکینگ وساختمانهای جنبی از قبیل نگهبانی , توالت عمومی , دفتر و همچنین محل مسکونی برای کارکنان سردخانه ومحل باسکول ومحوطه جهت فضای سبز وغیره پیش بینی گردد .


دانلود با لینک مستقیم


آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

فناوری اینورتر عیب یابی کولر گازی اینورتر

اختصاصی از فی بوو فناوری اینورتر عیب یابی کولر گازی اینورتر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فناوری اینورتر عیب یابی کولر گازی اینورتر


جزوه  pdf  فناوری اینورتر  (عیب یابی کولر گازی اینورتر)   27 صفحه

 

 

 

 

 






فناوری اینورتر
عیب یابی

خطای جداشدن شاسی (توضیح + تصویر+نمودار)
کد ها و تشریح (توضیح + تصویر+نمودار)
راهنمای عیب یابی (توضیح + تصویر+نمودار)
کد خطای دستگاه بیرونی  (توضیح + تصویر+نمودار)
کد خطای دستگاه داخلی (توضیح + تصویر+نمودار)
خطای سنسور دما(دستگاه داخلی/ دستگاه بیرونی) (توضیح + تصویر+نمودار)
روش بررسی (توضیح + تصویر+نمودار)
مراحل بررسی (توضیح + تصویر+نمودار)
نحوه بررسی (IPM) (توضیح + تصویر+نمودار)

نحوه بررسی (توضیح + تصویر+نمودار)
مدار تشخیص لینک  (DC) (توضیح + تصویر+نمودار)

نحوه بررسی (مدار تشخیص جریان کمپرسور) (توضیح + تصویر+نمودار)
نحوه بررسی (مقاومت فاز کمپرسور) (توضیح + تصویر+نمودار)
نحوه بررسی (مقاومت سنسور) (توضیح + تصویر+نمودار)
نحوه بررسی (کانکتور موتور) (توضیح + تصویر+نمودار)
بررسی مقاومت( کویل شیر4طرفه) (توضیح + تصویر+نمودار)

Air conditioning unit

کولر گازی جنرال گلد(OGENERAL gold)
کولر گازی اجنرال (OGENERAL)
کولر گازی ال جی (LG)
کولر گازی سامسونگ (SAMSUNG)
کولر گازی چیگو (CHIGO)
کولر گازی مدیا (MIDEA)
کولر گازی توشیبا (TOSHIBA)
کولر گازی پاناسونیک (PANASONIC)
کولر گازی میتسوبیشی دایا(MITSUBISHI)
کولر گازی زیمنس (SIEMENS)
کولر گازی کن وود (KENWOOD)
کولر گازی گری (GREE)
کولر گازی تکوود (TECHWOOD)
کولر گازی هیتاچی (HITACHI)
کولر گازی کین الکتریک (KEEN ELECTRIC)
کولر گازی تک الکتریک (TECHELECTRIC)
کولر گازی او ام جنرال (OMGENERAL)
کولر گازی لنکس (LENNOX)
کولر گازی تولیپس(TULIPS)
کولر گازی آرچیلیک (ARCELIK)
کولر گازی تاچی ایر (TACHI AIR)
کولر گازی لارس (Lares)
کولر گازی گالانز (GALANZ)
کولر گازی میتسوبیشی الکتریک(MITSUBISHI)
کولر گازی بوش (BOSCH)
کولر گازی هایسنس(HISENSE)
کولر گازی کریر (CARRIER)
کولر گازی مک کوی (McQuay)
کولر گازی وست پوینت (WESTPOINT)
کولر گازی تراست (TRUST)
کولر گازی تی سی ال (TCL)
کولر گازی ای اس آر (ASR)
کولر گازی ایر جنرال (AIR GENERAL)
کولر گازی آکایی (AKAI)
کولر گازی سامسونگ (SAMSUNG)
کولر گازی یوتکث (UTEX)
کولر گازی لنکس (LENNOX)
کولر گازی تکنوکیت (TECNOKIT)
کولر گازی تولیپس(TULIPS)
کولر گازی پنجره ای
کولر گازی اسپیلت

 

هر آنچه باید در مورد کولر گازی بدانیم 

روشهای عیب یابی و دلایل ایجاد عیب در کولر گازی 

آموزش تخصصی نصب و تعمیر انواع کولر گازی اسپلیت 

روشهای کاهش مصرف برق در کولر گازی اسپلیت

عیب های مهم درکولرگازی

اسپیلت وکولرگازی دیواری

عیب یابی کولر گازی اسپیلت 

نوع گاز کولر گازی

کولر گازی چگونه کار می کند

طرز کار کولر اسپلیت

نحوه کار کولر گازی

کولر گازی سامسونگ

کولر گازی جنرال

کنترل اسپیلت

تعمیرات اسپیلت

کتاب آموزش تعمیرات کولر گازی

نحوه سرویس کولر اسپیلت

سرویس کولرگازی

تعمیر کولر گازی

نصب کولرگازی

 

نرم افزار آموزشی ,عیب یابی ,رفع عیب ,پکیج شوفاژ دیواری ,عیب یابی پکیج بوتان,عیب پکیج بوتان,

 

 

 

 

 

 

اگر با گوشی اندروید خرید می کنید یکی از نرم افزارهای زیر را بصورت رایگان دانلود و درگوشی خود اجرا کنید
تا بتوانید به راحتی و بدون نیاز به کامپیوتر فایل های زیپ خریداری شده را در گوشی خود باز نموده و نصب نمایید
نرم افزار رایگان برای باز کردن فایل های zip در اندروید

 

۷Zipper 2.0 v2.4.0

 

پشتیبانی کامل از فرمت های zip, alz, egg, tar, tar.gz, tar

 

پشتیبان گیری از فایل های فشرده

 

پشتیبانی از اتصال به سرور FTP

 

ایجاد فایل های فشرده

 

تغییر سایز تصاویر

 

حجم فایل  7.09 MB

 

دانلود

 

 

 

RAR for Android v5.10

 

حجم فایل    2.19 MB

 

 

 

 دانلود

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


فناوری اینورتر عیب یابی کولر گازی اینورتر

تحقیق در مورد حشرات و جوندگان موذی

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد حشرات و جوندگان موذی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد حشرات و جوندگان موذی


تحقیق در مورد حشرات و جوندگان موذی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:18

 

  

 فهرست مطالب

 

جهت درمان بیماری گال

شپش سر و بدن

اهمیت پزشکی :

راههای مبارزه :

2-شپش بدن :

ککها

اهمیت پزشکی

مبارزه :

1-حفاظت شخصی

2-حیوانات خانگی

3-اماکن مسکونی

سوسریها (سوسکها )

سوسک ها ( هیولا های کثیف )

سوسریها یا سوسکها:

نقش سوسکها در انتقال بیماری‌ها:

مبارزه :

علت عدم موفقیت در مبارزه:

مبارزه :

1-بهسازی محیط و کنترل مکانیکی

2-مبارزه شیمیایی

عقربها :

اهمیت پزشکی

مبارزه با عقربها

1-داخل اماکن

2-در خارج ازاماکن

مارها :

اهمیت پزشکی :

علائم محلی مارگزیدگی :

مبارزه با مار :

موشها دشمن اصلی انسانها در شهر

بکار گیری شیوه های تلفیقی مــبارزه با موش

 1- مبارزه فیزیکی علیه موش :

2- مــبارزه مکانیکی : 

3- مــبارزه بیولوژیک: 

4- مــبارزه شیمیایی

منابع

 

 

 

از دیرباز حشرات و جانوران موذی به سبب ایجاد مزاحمت برای انسان و سایر موجودات زنده مورد توجه قرار گرفته اند .این موجودات با گزش و نیش خود مزاحمت بسیاری برای انسان فراهم می آورند و گاه نیش سمی آنان مرگ موجودات را به همراه داشته و مشکلات عدیده ای پیامد این گزش می باشد .گاهی اوقات نیش و گزش باعث تحریک و آلرژی شدید می شود .انتقال عوامل بیماری زا به روشها و به صورت مختلف توسط حشرات و جانوران موذی و ایجاد اپیدمی های چندان بزرگ جان هزاران انسان را با خطر جدی مواجه نموده و گاهی سبب مرگ می شود .

در ادامه سعی گردیده به معرفی چند نمونه از حشرات و جانوران موذی از لحاظ اهمیت پزشکی  و راههای مقابله با آنها پرداخته شود .

 

پشه ها :

اهمیت پزشکی :

بیماریهای مالاریا ،وشرریا بانکروفتی ،تب زرد ،تب دانگ ،بروگیا مالائی ،آربوویروسها و ویروسهای مولد آنسفالیت بیماریهایی هستند که توسط پشه ها منتقل می شود .

راههای مبارزه :

الف )مبارزه با لاروها

1-  مبارزه بیولوژیک :استفاده از ماهیها مانند آفانیوس و گامبوزیا

2- مبارزه فیزیکی :زهکشی اراضی ،از بین بردن آبهای راکد ،جلوگیری از ورود فاضلابها به اراضی کشاورزی ،پرکردن گودالها و چاله ها ،ایجادتغییر شکل درلانه های لاروی،کندن و از بین بردن گیاهان آبزی

3- مبارزه شیمیایی:استفاده از حشره کشهایی که خاصیت لارو کشی دارند مانند Abate  ،استفاده از روغنهای معدنی مانند نفت و گازوئیل

4- مبارزه تلفیقی :تلفیق دو یا چند راه مبارزه مانند تلفیق مبارزه بیولوژیک و شیمیایی

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد حشرات و جوندگان موذی

تحقیق در مورد خصوصیات گیاه برنج

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد خصوصیات گیاه برنج دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد خصوصیات گیاه برنج


تحقیق در مورد خصوصیات گیاه برنج

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:26

 

  

 فهرست مطالب

 

مقدمه

خصوصیات گیاهشناسی

تاریخچه

مشخصات گیاه شناسی

شرایط اقلیمی مناسب برای شالیزار

کودهای مناسب برای شالیزار

کودهای سبز

دامی

کود

کودهای شیمیایی

فسفر

پتاس

آفات برنج

عوامل مهم کاهش دهنده محصول

آفات

آفات در مزارع

روشهای مختلف کشت برنج

خزانه و شرایط آن

نشاء کاری برنج

عملیات داشت

آبیاری

عملیات برداشت

 

 

 

مقدمه

واژه شلتوک از کلمه هندی چلتو (chalto ) گرفته شده و در زبان انگلیسی به شلتوک (دانه برنج همراه با پوست آن) Rice Paddy گفته می شود. نام برنج از زبان هندی گرفته شده که به آن Ariai   می گویند.

در زبان انگلیسی به برنج Rice  گفته می شود که همان نام عمومی برنج است. در زبان فرانسه  Riz ، در زبان ایتالیایی Rizo ، روسی Ris  و در زبان المانی Ries  می گویند. نام علمی آن Oryza  Satival  می باشد. در استان گیلان به برنج « بج» ( Bej ) به خوشه ان « ورزه » ( Vorze  ) و به شلتوک آن « جو» گفته می

خصوصیات گیاهشناسی:

برنج با نام علمی Oryza Sativa از تیرة Gramineae  گیاهی است یکساله و علفی به طول  1 متر با برگهای کشیده و غلافی و نوک تیز و گل آذین به شکل سنبله بوده و دانه‌ها دارای یک پوشش قهوه‌ای رنگی به نام سبوس می‌باشد.

زیستگاه: این گیاه بومی جنوب شرقی آسیا بوده ولی در کشورهایی مثل چین، ژاپن، هیمالیا و کانادا گسترش یافته است وهمچنین در مناطق تروپیکال رشد می‌کند.

 


 

تاریخچه:

برنج به عنوان یک محصول غذایی مهم در سراسر جهان محسوب می‌شود تا آنجایی که بیش از  غذای جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد. در کشورهای آسیایی بیش از 9.% از مردمان از برنح به عنوان یک غذای اصلی استفاده می‌کنند. از آب برنج برای شستشوی زخم، اسهال خونی، ورم معده و روده استفاده می‌کردند و همچنین از دمکردة ریشه و ساقه زیرزمینی برنج در افزایش ترشح  ادرار و دفع سموم از بدن استفاده می‌شود و خوردن سبوس برنج در کشورهای چینی به عنوان ماده ضد پیری است.

مشخصات گیاه شناسی

           برنج نباتی است از تیره غلات از جنس Oriza  که گونه آن Sativa  است. گیاهی است یکساله دارای ریشه های افشان و قوی که عمیق نبوده و معمولا در لایه فوقانی خاک تا عمق 20 الی 25 سانتی متر قرار می گیرند. سازگاری ریشه برنج در زمین هایی است که اکسیژن آن کم است زیرا ریشه نیازی به اکسیژن هوا ندارد و از اکسیژن محلول استفاده می نماید. ریشه تا زمان تشکیل پانیکول ( خوشه رفتن ) حداکثر رشد را می نماید.

همچنین برگ ها دارای پهنک باریک و بلند در بعضی انواع مانند O.Sativa کرک دار و در O.glaberrima  بی کرک هستند. زبانک (لیگول ) در برنج نسبتا بلند هستند. تعداد برگ روی ساقه در انواع مختلف برنج، متفاوت و به شرح زیر است:

در انواع زود رس در روی هر ساقه 14 الی 15 برگ ( چمپا و غریب ).

در انواع متوسط زود رس حدود 16 الی 17 برگ ( سرد چمپا )


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد خصوصیات گیاه برنج