![تحقیق در مورد اصلاح بودجه بندی](../prod-images/451629.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه29
فهرست مطالب
درجه حرارت رطوبت و تهویه خشک کردن یکنواخت انواع غذاها جهت خشک کردن ارزش غذایی خشک کردن موفقیت آمیز لوازم وموارد مورد نیاز
روش ها (خشک کردن توسط اجاق)
دستگاه خشک کن غذا
موادغذایی
خشک کردن، قدیمی ترین روش برای نگه داری غذا به حساب می آ ید. ساکنان اولیه آمریکا، از جمله بلال، برش های سیب، کشمکش،انگور وگوشت را خشک می کردند. در مقایسه با سایر روش ها،خشک کردن کمی اسانتر است. در حقیقت، لوازم و تجهیزات این کار دردست دارید. غذاهای خشک شده خیلی خوب نگه داشته می شوند زیرا محتوای رطوبت آنها اینقدر پایین است که اورگانیزم های فاسد کننده نمی توانند
تحقیق در مورد اصلاح بودجه بندی