فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایانامه کلیات در راستای شناسائی محصول

اختصاصی از فی بوو پایانامه کلیات در راستای شناسائی محصول دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایانامه کلیات در راستای شناسائی محصول


پایانامه کلیات در راستای شناسائی محصول

شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:29

فهرست و توضیحات:
چکیده

        صفحه

فصل اول                                                 

   جدول نتایج چکیده طرح                                                 2

 

فصل دوم

   کلیات در راستای شناسائی محصول و                                               3

          مقدمه

         1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و....                        4

         2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای                               5

         3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش                                  5

 

فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی                                                   6

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه                                       6

2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید                                                6

3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد                                                8

4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت                                    10

5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد                              12

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و ...                                  14

7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید                        16

8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی                                       18

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی                                         19

10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و ...                             20

 

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی                                                     23

1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد                                     23

2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد                                     24

3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری                               26
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی                                28

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید                                  28

6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار                                   29

7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و ...                         29

جدول نتایج چکیده طرح

ردیف

موضوعات

1-1

مشخصه طرح :

عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس

تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند .       ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس

2-1

فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.

3-1

شرایط عملیاتی :

تعداد روز کاری : 270 روز                          تعداد شیفت : یک شیفت          ساعت کارکرد روزانه : 8 ساعت

درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95%               خارجی : 5%

4-1

تعداد کارکنان :       مدیریت : 1 نفر         مهندس : 2 نفر                   

پرسنل تولیدی : 20 نفر    تکنیسین : 2نفر            پرسنل اداری: 5 نفر                  کل پرسنل واحد: 30 نفر

5-1

تاسیسات زیر بنائی :

توان برق : 300 آمپر

مقدار آب مصرفی روزانه : 16 M3

سوخت مصرفی روزانه :

6-1

دستگاهها و تجهیزات خط تولید

بخش تامین داخلی :  2230725 ریال

بخش تامین ارزی :    __   دلار

7-1

زمین و ساختمانها :

مساحت زمین : 2800

سطح زیر بنا : 1022

سالن تولید : 770

انبارها :

خدماتی : 252

8-1

سرمایه گذاری :

دارائیهای ثابت : 5037363

سرمایه در گردش : 915013

کل سرمایه گذاری : 5952376

سرمایه گذاری مجری : 2374038

وام بلند مدت : 3800000

هزینه کارمزد: 14%

9-1

قیمت تمام شده : 45454760

کل هزینه های ثابت تولید : 1238507

کل هزینه های متغیر تولید: 44056251

قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات :

10-1

قیمت عمده فروشی:

11-1

شاخص های اقتصادی :

سود ویژه در ظرفیت برآورد شده : 6465379

ارزش افزوده : 7821486

نقطه سربه سر تولید: 15%

سهم منابع داخلی : __

دوره برگشت سرمایه : سال دوم

سرمایه گذاری سرانه : 198412

 

 

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

مقدمه

 مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود  به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال 1310 در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و کالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی  تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدا


دانلود با لینک مستقیم


پایانامه کلیات در راستای شناسائی محصول
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.