فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

آشنایی با جنگ نرم و راه های مقابله با آن ***

اختصاصی از فی بوو آشنایی با جنگ نرم و راه های مقابله با آن *** دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آشنایی با جنگ نرم و راه های مقابله با آن ***


آشنایی با جنگ نرم و راه های مقابله با آن ***

آشنایی با جنگ نرم و راه های مقابله با آن ، مطلب آموزشی و تحقیق مناسبی برای رشته علوم سیاسی بوده و در 36 صفحه تهیه شده است.

 

در این تحقیق ما به تفصیل به بررسی  جنگ نرم و راه های مقابله با آن می پردازیم . این تحقیق مشتمل بر مضامین زیر است :

 

مقدمه

تعریف جنگ نرم

مفاهیم زیبا

مفاهیم زشت

مدگرایی و تنوع طلبی

تاریخچه

بررسی علل و راهکارهای آمریکا در جنگ نرم با جمهوری اسلامی ایران

تکنیک‌های جنگ نرم

برای مقابله با جنگ نرم دشمنان چه راه هایی وجود دارد؟

بصیرت چیست و چگونه حاصل می‏شود؟

توضیح بیشتر راجع به جنگ نرم

ابزار و اهداف جنگ نرم

 انواع جنگ

اهمیت جنگ نرم

مهم ترین راه های مقابله با جنگ نرم و عملیات روانی

پاسخ تفصیلی

جنگ روانی در اسلام

نمونه هایی از جنگ روانی در صدر اسلام

انواع جنگ های روانی جدید دشمنان

 

راه های مقابله با جنگ روانی


دانلود با لینک مستقیم


آشنایی با جنگ نرم و راه های مقابله با آن ***

مجموعه برنامه ها و رژیم های غذایی لازار آنجلو ***

اختصاصی از فی بوو مجموعه برنامه ها و رژیم های غذایی لازار آنجلو *** دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مجموعه برنامه ها و رژیم های غذایی لازار آنجلو ***


مجموعه برنامه ها و رژیم های غذایی لازار آنجلو ***

مجموعه برنامه ها و رژیم های غذایی لازار آنجلو ، یک مجموعه شامل تعداد زیادی برنامه بدنسازی و رژیم غذایی و توضیحاتی تکمیلی در مورد نحوه صحیح انجام حرکات بدنسازی می باشد و در 108 صفحه تهیه شده است . 

 
این مجموعه طلایی برای شما دوستان و هموطنان عزیز ورزشکار در رشته بدنسازی تهیه و ترجمه شده است . این روزها بدنسازی یک رشته ورزشی پر طرفدار است . اگر شما بخواهید یک برنامه بدنسازی حرفه ای به همراه رژیم غذایی مناسب از یک مربی نامی دریافت کنید ، بین 100 هزار تومان تا 1 ملیون تومان هزینه برای شما دربر خواهد داشت . مژده برای شما هموطنان عزیز ارائه این مجموعه شامل 3 برنامه ورزشی بدنسازی مبتدی و 15 عدد برنامه ورزشی فوق حرفه ای به همراه برنامه  و رژیم غذایی و دیگر توصیه ها،   تنها با قیمت 9900 تومان می باشد . این مجموعه مشتمل بر مضامین زیر است :
 
برنامه مبتدی شماره 1    
برنامه مبتدی شماره 2    
برنامه مبتدی شماره 3    
برنامه حرفه ای شماره 1 + رژیم غذایی
برنامه حرفه ای شماره 2
برنامه حرفه ای شماره 3
برنامه حرفه ای شماره 4
برنامه حرفه ای شماره 5
برنامه حرفه ای شماره 6
برنامه حرفه ای شماره 7
برنامه حرفه ای شماره 8
برنامه حرفه ای شماره 9 + توضیح و رژیم غذایی
نکاتی در مورد تمرین درست
برنامه حرفه ای شماره 10
برنامه حرفه ای شماره 11 حجم ساز
برنامه حرفه ای شماره 12
برنامه حرفه ای شماره 13
رژیم غذایی فوق حرفه ای
برترین رژیم های غذایی سال 2015
نوشیدنی هایی برای از بین بردن چربی پهلو وشکم
رژیم غذایی برای کاهش چربی و شکم
رژیم ساده برای لاغری
برنامه حرفه ای افزایش وزن
مواد غذایی برای افزایش آمادگی بدن
غذاهای عضله ساز
برنامه غذایی و تمرینی برای تناسب اندام خانم ها
راهکارهای مناسب برای تناسب اندام خانم ها
برنامه مناسب تمرینی برای بازو بانوان

دانلود با لینک مستقیم


مجموعه برنامه ها و رژیم های غذایی لازار آنجلو ***

دانلود پایان نامه چغندرقند

اختصاصی از فی بوو دانلود پایان نامه چغندرقند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه چغندرقند


دانلود پایان نامه چغندرقند

چغندر قند از گونه بتاولگاریس بوده و گیاهی دوساله می‌باشد، این گیاه سال اول غده تشکیل داده، سال دوم تولید بند، گل و بذر می‌نماید. از نظر ظاهری، چغندر قند رسیده آماده مصرف در کارخانه مخروطی شکل می‌باشد که ریشه آن باریک است. ریشه تا 5/1 متر نیز ممکن است طولش باشد که به آن دم چغندر قند می‌گویند.
قسمت فوقانی آن را تنه می‌گویند. از قسمت انتهایی دم که قطری حدود یک سانتیمتر دارد را قطع نموده و جزء ضایعات محسوب می‌شود. سطح خارجی شیارهایی با ریشه‌های ضعیف دارد که مقدارش بستگی به رقم انتخابی چغندر دارد. قسمت بالای تنه که ریشه جانبی ندارد را گردن گویند و قسمتی که روی آن تاج برگ قرار دارد را سر چغندر قند می‌گویند.

چغندر قند در سال اول کاشت پس از 240-170 روز برداشت شده و پس از جداسازی برگ و سر به کارخانه حمل شده و نسبت قطر غده به طول غده بستگی به وضعیت مزرعه و آبیاری آن دارد. اگر آب کافی به مزرعه برسد این نسبت بیشتر می‌شود.
بیشترین مقدار ساکارز در تنه می‌باشد. اگر در تنه عیار 90/17% باشد در سر چغندر قند حدود 5/14% است و در قسمت دم نیز میزان عیار بیشتر کاهش می‌یابد.
چغندر قند همانند سایر گیاهان از تعداد زیادی سلول تشکیل شده وبافت سلولی اصلی چغندر قند شامل سلول‌های ذخیره‌ای است که به آن سلول‌های پارانشیمی اطلاق می‌شود. در یک سانتیمتر مکعب از این بافت حدود 150 میلیون سلول پارانشیم وجود دارد که مرکز تجمع عصاره قندی هستند.
هر سلول پارانشیمی از یک جدار سلولزی که سلول را احاطه کرده است تشکیل شده است. عصاره قندی که در واکوئل تجمع یافته، دارای غشاء بیولوژیکی به نام پروتوپلاست است که برای خروج این عصاره باید ابتدا این غشاء از حالت نیمه تراوا به تراوا تبدیل شود. لایه بعدی سیتوپلاسم نام دارد که قسمتهای مختلف سلولی در آن جای دارد، غشاء دیگر بیولوژیکی که روی سیتوپلاسم است پلاسمالما نام دارد که نیمه تراوا است و  مواد را از خارج به داخل وارد می‌کند (آب، Na ، K... ) و مولکولهای کوچکتر را خارج می‌کند ولی به ساکارز اجازه خروج نمی‌دهد و برای خروج باید تراوا گردد. اما لایه سلولزی قابلیت تراوایی دارد بنابراین سه عامل محدود کننده عبور ساکارز وجود دارد که برای عملیات استخراج باید تراوا گردند.
دو غشاء بیولوژیکی باید دارای سوراخ‌هایی باشد که حین حرارت‌دهی باز شده و عبور مواد از آن صورت گیرد. عصاره پس از خروج از سلول وارد کانال‌های برون سلولی شده که این کانالها عصاره را به خارج بافت هدایت می‌کنند.
چغندر قند از بافت‌های مختلفی تشکیل شده است که به صورت حلقه‌های رنگی می‌باشد، حلقه‌های مربوط به سلول‌های پارانشیمی به رنگ سفید شیری می‌باشد و بافت آنها   کل بافت است. حلقه بعدی آوندها هستند که رنگشان تیره تر از بافت پارانشیم است. رویش و گسترش این آوندها در بافت سلولی چغندر قند موجب افزایش مقاومت برش در چغندر قند می‌شود که خصوصا در خلال‌سازی با اهمیت هستند.
در سر چغندر قند سلولهای پارانشیمی کمتری وجود دارد، به همین دلیل درصد قند قسمت سر چغندر قند کمتر است و عیار آن پایین‌تر است همچنین انرژی برش هم بیشتر است. بنابراین سر چغندر قند از سلولهای خشبی تشکیل شده است و دارای ارزش تکنولوژیکی کمتری می‌باشد.
به طور کلی چغندر قند از مواد زیر تشکیل شده است که در جدول (1) نشان داده شده می‌شود.

 

مقدمه و تاریخچه
فصل اول
1-1 چغندر قند
2-1 مراکز کشت چغندر قند و نیشکر در جهان
3-1 چغندرقند در ایران
فصل دوم
1-2 برداشت، نگهداری و تحویل چغندر قند
2-2 تحویل و تخلیه
3-2 تخلیه چغندر  
4-2 تخلیه مکانیکی
5-2 تخلیه هیدرولیکی
6-2 تخلیه با آب یا تخلیه هیدرولیکی
7-2 روش تخلیه خشک
فصل سوم
آزمایشات صورت گرفته در کارخانه چغندرقند
1-3 تحویل چغندر قند
2-3 تهیه خمیر چغندر:  
3-3 استحصال شربت یا عصاره‌گیری
4-3 شربت خام و  عصاره چغندر
5-3 تفاله آبدار و تفاله پرس شده
6-3 آب دیفوزیون و آب پرس
7-3 شربت دیفوژیون
8-3 تصفیه شربت
9-3 شربت رقیق
10-3 شربت غلیظ
11-3 پخت‌ها
12-3 پس‌آبها، آب نوچ و استاندارد لیکورها
13-3 شکر خام چغندر
14-3 شکر خام نیشکر
15-3 شکر سفید
16-3 ملاس چغندر
17-3 ملاس نیشکر
فصل چهارم
1-4 مصرف چغندر در کارخانه
2-4 شستشوی چغندر، خلال کردن وتوزین آن
3-4 جداسازی سنگ‌ریزه و دم چغندر
4-4 انتقال چغندر از چغندرشویی به مخزن ذخیره
5-4 خرد کردن یا خلال کردن چغندر
6-4 آسیاب خلال با صفحه متحرک (برش کامل)
7-4 آسیاب خلال توربینی با برش کامل
فصل پنجم
حمل چغندر به کارخانه
1-5 نمونه‌برداری
2-5 عیارسنج
3-5 روش نگهداری چغندر قند
4-5 رسیده بودن چغندر قند از نظر فیزیولوژیکی
5-5  مراحل تمیز کردن و شستشوی چغندر قند
6-5 دیفوزیون
منابع

 

شامل 90 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه چغندرقند

آموزش پاورمیل، جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill

اختصاصی از فی بوو آموزش پاورمیل، جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آموزش پاورمیل، جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill


آموزش پاورمیل، جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill (سری 2)

 

 

 

 

 

جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill، یک جزوه مفید و کم نظیر از آموزش نرم افزار پاورمیل می باشد. این جزوه بسیاری از امکانات و نحوه استفاده از نوار ابزارهای نرم افزار پاورمیل را توضیح داده است.

جزوه مشتمل بر 93 صفحه، در 10 فصل، با فرمت PDF، به زبان فارسی و به همراه تصاویر رنگی هر محیط و نوار ابزارها، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل 1: مقدمات نرم افزار

  • مراحل ماشین کاری
  • انجام تنظیمات اولیه (Setup)
  • ایجاد مسیر ابزار (Tool path)
  • نمایش ماشین کاری (View Mill)
  • مرحله نهایی
  • صفحه اصلی PowerMill
  • منوهای اصلی (Menu bar)
  • نوار ابزار اصلی (Main Toolbars)
  • ناحیه گرافیکی (Graphics Windows)
  • نوار ابزار نماها (View Toolbars)
  • ناحیه Explorer
  • نوار ابزار و اطلاعات ابزار (Tool Toolbar)
  • نوار ابزار اطلاعات (Information Toolbar)
  • کلیدهای سریع
  • تنظیم سریع نماها
  • دستورات منوی File

فصل 2: آماده کردن مدل و مقدمات ماشینکاری

  • نحوه انتقال فایل به PowerMill و نرم افزار Ps-exchange
  • منوی Model Transform
  • تعریف Work plane
  • تعریف بلوک خام
  • تعریف سرعت های ماشین کاری
  • منو Rapid Move Heights
  • پنجره Start and End From
  • پنجره Leads & Links
  • ضخامت های متغیر (Variable Thickness)

فصل 3: خشن کاری (Roughing)

  • روش Raster
  • روش Offset
  • روش Profile
  • روش Plunge
  • تنظیمات مشترک خشن کاری
  • Cut Direction
  • Step Over
  • Tolerance
  • Thickness
  • ماشین کاری باقی مانده (Rest Machining)

فصل 4: ماشین کاری نهایی (Finishing)

  • استراتژی Raster
  • استراتژی Radial Pattern
  • استراتژی Spiral Pattern
  • استراتژی Pattern
  • استراتژی Constant Z
  • استراتژی Optimized Constant Z
  • استراتژی 3D Offset
  • استراتژی Pencil
  • استراتژی Multi-Pencil
  • استراتژی Stitch Corner
  • استراتژی Along Corner
  • استراتژی Automatic Corner
  • استراتژی Profile
  • سایر گزینه های منوی Finishing

فصل 5: اصلاح مسیرهای ماشین کاری

  • اصلاح پارامترهای ماشین کاری
  • منوی Edit
  • جابجایی مسیر ماشین کاری
  • برش مسیر ماشین کاری
  • تقسیم مسیر ماشین کاری

فصل 6: ابزار (Tools)

  • منوی Tools
  • تعریف یک ابزار
  • منوی Tools Object
  • ایجاد ابزار بر اساس کاتالوگ
  • نسبت دادن ابزار به مسیر ابزار
  • راستای محور ابزار (Tool Axis Direction)
  • برگه Cutting Data
  • ایجاد Shank ابزار
  • ایجاد نگه دارنده ابزار
  • کنترل برخورد ابزار

فصل 7: ایجاد Boundary

  • گزینه های مشترک Boundary
  • روش Block
  • روش Rest
  • روش Select Surface
  • روش Shallow
  • روش User Defined
  • منوی Boundary Sketcher

فصل 8: برنامه NC

  • منوی NC Program
  • منوی NC Program Object

فصل 9: برنامه ViewMill

فصل 10: محیط AutoCAM

  • شروع کار با AutoCAM
  • استفاده از AutoCAM

جهت خرید جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill به مبلغ استثنایی فقط 4000 تومان و دانلود آن بر لینک پرداخت و دانلود در پنجره زیر کلیک نمایید.

!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی کتیا طراح برتر قیمت محصولات ما را با سایر محصولات مشابه و فروشگاه ها مقایسه نمایید!!

!!!تخفیف ویژه برای کاربران ویژه!!!

با خرید حداقل 20000 (بیست هزارتومان) از محصولات فروشگاه اینترنتی کتیا طراح برتر برای شما کد تخفیف ارسال خواهد شد. با داشتن این کد از این پس می توانید سایر محصولات فروشگاه را با 20% تخفیف خریداری نمایید. کافی است پس از انجام 20000 تومان خرید موفق عبارت درخواست کد تخفیف، شماره همراه و ایمیلی که موقع خرید ثبت نمودید را به ایمیل فروشگاه (catia2015.sellfile@gmail.com) ارسال نمایید. همکاران ما پس از بررسی درخواست، کد تخفیف را به ایمیل شما ارسال خواهند نمود.


دانلود با لینک مستقیم


آموزش پاورمیل، جزوه آموزش نرم افزار ماشینکاری PowerMill

573 مدل مو جدید بانوان در سال 2016

اختصاصی از فی بوو 573 مدل مو جدید بانوان در سال 2016 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

573 مدل مو جدید بانوان در سال 2016


573 مدل مو جدید بانوان در سال 2016

مدل مو جدید بانوان در سال 2016 - دوست داریی بدون هیچ دردسر و در کوتاه ترین زمان مدل های مو جدید را تماشا کنی ؟ پس عجله کن و این مجموعه عکسها رو با قیمت باور نکردنی دانلود کن بیش از 500 مدل مو اروپایی فقط در یک فایل پی دی اف با کیفیت عالی ... ضمنا بعد از خرید بیا و از جوایز رایگان ما در کانال تلگرام استفاده کن ... 09190721850 شماره تلگرام


دانلود با لینک مستقیم


573 مدل مو جدید بانوان در سال 2016