پایان نامه جهت کسب مدرک کارشناسی رشته مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید با عنوان بررسی و مقایسه سوپرآلیاژها در صنایع هوایی آماده دانلود می باشد.
محتویات فایل: فایل زیپ حاوی یک فایل pdf
تعداد صفحه:128
دانشگاه:آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
پیش بینی می شود که تا سال 2020 و با بهبود اوضاع اقتصادی کشورهای در حال توسعه تقاضا برای سفرهای هوایی حدود 2 برابر شود. این بدین معنا است که سالانه در حدود 675 تا 850 هواپیما مورد نیاز است. از ارزش مالی تولید هواپیماهای جدید و جایگزین سازی هواپیماهای قدیمی، 1.25 تریلیون دلار با قیمت امروزی تخمین زده می شود که رقم بالایی به حساب می آید. عوامل متعددی در انتخاب مواد مورد استفاده یک سازه هوایی موثر است، لیکن در کنار استحکام، می توان گفت مهمترین عامل سبکی است. مسلماً خواصی چون سفتی، چقرمگی، مقاومت به خوردگی و تأثیر دمای کاری، سهولت در ساخت و تولید، در دسترس بودن، اطمینان از منابع تأمین در جهت تکرار پذیر بودن خواص دریافتی و هزینه بسیار مهم هستند. در خصوص موادی که در ساخت این سازه ها به طور معمول استفاده می شده اند می توان از چوب، فولاد، آلیاژهای آلومینیوم و اخیراً آلیاژهای تیتانیوم و ... نام برد. هدف از این پایان نامه آشنایی با مواد مورد استفاده در صنایع هوایی است. بدین منظور ابتدا سامانه های هوایی و ساختار موتورهای جت معرفی می شود. در فصل دوم آشنایی مختصری با مواد پیشرفته در صنایع هوایی داریم و در نهایت در فصل سوم به بررسی و مقایسه ماشین کاری سنتی و سرعت بالا در آلیاژهای مورد استفاده در صنایع هوایی ( به خصوص آلیاژهای تیتانیوم ) می پردازیم.
همانطور که می دانید ماشین کاری یکی از روش های بنیادی در ساخت و تولید به حساب می آید. از مزایای این روش می توان به سلامت سطح بالا، تلرانس های دقیق و کمترین اثر بر خواص مکانیکی مواد و ... اشاره کرد.
پایان نامه دوره کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید با عنوان بررسی و مقایسه سوپرآلیاژها در صنایع هوایی