موضوع طرح : تولید شکلات و تافی
ظرفیت : ۶٠٠ تن در سال
دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه
میزان اشتغالزایی : هجده نفر
شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶٠ % و درجه حرارت آن ١۶ تا ١٨ درجه سانتیگراد می باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود…
طرح توجیهی تولید تافی و شکلات