نویسندگان: رضا امیری چایجان ، سیدحسین پیمان ، جمیل ملایی
خلاصه مقاله:
این پژوهش، منحنی های مشخصه شناورسازی چهار محصول ذرت دانه ای، گندم، شاهدانه و نخود به کمک شبکه های عصبی مصنوعی مورد پیش بینی قرار گرفت. برای به دست آوردن داده های آزمایشی، از یک سیستم بستر شناور غیرپیوسته آزمایشی استفاده شد. شش متغیر مستقل نوع محصول، چگالی ذره، تخلخل، کرویت، قطر متوسط هندسی و سرعت هوا برای پیش بینی افت فشار استاتیک ناشی از ستون محصولات مورد استفاده قرار گرفت. همچنین شاخص افت فشار شناور سازی نیز برای محصولات مذکور مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که یک ساختار شبکه عصبی پس انتشار پیشرو با چهار لایه آموزشی و تعداد نرونهای6-7-7-1قادر است منحنی های مشخصه شناور سازی محصولات را با ضریب همبستگی 0/9767 و خطای مطلق 0/00086Pa پیش بینی کند. شاخص افت فشار به دست آمده در آزمایشها برای شاهدانه کمترین مقدار 1/18% و برای نخودبیشترین مقدار 18ه/10% بدست آمد.
کلمات کلیدی: گندم، نخود، حداقل سیال سازی، شبکه پس انتشار
خلاصه مقاله:
این پژوهش، منحنی های مشخصه شناورسازی چهار محصول ذرت دانه ای، گندم، شاهدانه و نخود به کمک شبکه های عصبی مصنوعی مورد پیش بینی قرار گرفت. برای به دست آوردن داده های آزمایشی، از یک سیستم بستر شناور غیرپیوسته آزمایشی استفاده شد. شش متغیر مستقل نوع محصول، چگالی ذره، تخلخل، کرویت، قطر متوسط هندسی و سرعت هوا برای پیش بینی افت فشار استاتیک ناشی از ستون محصولات مورد استفاده قرار گرفت. همچنین شاخص افت فشار شناور سازی نیز برای محصولات مذکور مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که یک ساختار شبکه عصبی پس انتشار پیشرو با چهار لایه آموزشی و تعداد نرونهای6-7-7-1قادر است منحنی های مشخصه شناور سازی محصولات را با ضریب همبستگی 0/9767 و خطای مطلق 0/00086Pa پیش بینی کند. شاخص افت فشار به دست آمده در آزمایشها برای شاهدانه کمترین مقدار 1/18% و برای نخودبیشترین مقدار 18ه/10% بدست آمد.
کلمات کلیدی: گندم، نخود، حداقل سیال سازی، شبکه پس انتشار
پیش بینی رفتار شناور شدن محصولات دانه ای به کمک شبکه های عصبی مصنوعی