فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته R.B.R.CO

اختصاصی از فی بوو تحقیق در مورد سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته R.B.R.CO دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته R.B.R.CO


تحقیق در مورد سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته   R.B.R.CO

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:40

فهرست مطالب

 

1ـ1ـ مقدمه

فهرست کمیته راهبری

 

1ـ1ـ مقدمه

 

مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .

 

    1ـ1ـ1ـ  ثبت شرکتها                                 1509

 

    1ـ1ـ2ـ  پروانه تأسیس صنایع                      ص 65        ردیف 7

 

     1ـ1ـ3ـ  پروانه بهره برداری صنایع                ص 25       ردیف 7

 

    1ـ1ـ4ـ  پروانه تأسیس نظارت                             

 

    1ـ1ـ5ـ  پروانه بهره برداری نظارت         مورخ      

 

    1ـ1ـ6ـ  پروانه ساخت :                                2791

 

    1ـ1ـ7ـ  پروانه کاربرد علامت استاندارد :          ....


ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .

 

این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .

 

مدیر عامل : عبدالرحمان بهروش

 

مسئولین کنترل کیفیت : فرزانه خجسته ـ ابوالفتح حاج سیدی

 

آدرس : کیلومتر 17 جاده سنتو ـ مشهد قوچان روبروی شهرک صنعتی توس میلان ـ جنب شیشه ایمن

 

 

 


1ـ3ـ اصطلاحات و تعاریف


کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی :


فرایند تولید

                پیشنهادات :


                اهداف :

شرح وظایف کارمندان :

1- شرح وظایف مدیر عامل :

2- شرح وظایف مدیر عامل :

شرح وظایف مدیر کارخانه :


شرح وظایف مسئول کنترل کیفیت :

شرح وظایف انباردار :

شرح وظایف سرپرست تولید :

شرح وظایف سرپرست بسته بندی :

شرح وظایف پرسنل بسته بندی :

شرح وظایف پرسنل تأسیسات (تولید ) :


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته R.B.R.CO
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.