
سوءتغذیه عامل کوتاهی قد ؛ کاهش بهره هوشی؛افزایش ابتلا به بیماریها؛
افزایش مرگ 2 تا8 برابر کودکان هم سن؛ افت تحصیلی و
کاهش تولید ناخالص ملی است.
•بی نظمی در وعده های اصلی غذا ، بویژه صبحانه و شام
•مصرف تنقلات کم ارزش از نظر تغذیه ای که اغلب مقادیر بالای قند، نمک، چربی یا نگهدارنده ها را دارند و کودک را در معرض خطر اضافه وزن یا چاقی، مصرف کمتر مواد غذایی مهم در این سنین مانند شیر (کاهش مصرف کلسیم) و افزایش خطر پوسیدگی دندانها
•در مجموع یافته های موجود حاکی از عدم تعادل در مصرف مواد غذایی است.
) رشد و توسعه کشورها
2) سوء تغذ یه
3) مشکلات الگوی مصرف غذایی کودکان و نوجوانان
4) دلایل عمده آسیب پذیری تغذیه در نو جوانی
5) نیازهای تغذیه ای در نوجوانی
6) رشد قدی
7) رشد وزنی
8) انرژی
9)پروتئین
D,A10)ویتامین
11) اهمییت صرف صبحانه
12) نقش میان وعده ها
13) مراحل تصحیح تغذیه دانش آموزان
14) گروه های غذایی
15) رفتارهای تغذیه نامطلوب
16) نکاتی در مورد تغذیه دانش آموزان
17) منابع
شامل 36 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت ارائه تغذیه در سنین بلوغ ونوجوانی