فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی نیاز شکل پذیری قاب های فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی

اختصاصی از فی بوو بررسی نیاز شکل پذیری قاب های فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی نیاز شکل پذیری قاب های فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی


بررسی نیاز شکل پذیری قاب های فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی

• پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه با عنوان: بررسی نیاز شکل پذیری قاب های فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی  

• دانشگاه تربیت مدرس  

• استاد راهنما: دکتر علی اکبر آقاکوچک  

• پژوهشگر: جواد ترکزاده ماهانی  

• سال انتشار: تابستان 1377  

• فرمت فایل: PDF و شامل 219 صفحه

 

چکیــــده:

روش تحلیل استاتیکی معادل آیین نامه، بر مبنای رفتار ارتجاعی سازه استوار بوده و اثرات رفتار غیرخطی را با استفاده از ضریب R در نظر می‌گیرد. از آنجا که تحت زلزله‌های شدید، سازه وارد ناحیه غیرخطی می‌شود می‌توان با محاسبه نیاز شکل پذیری اثرات غیرخطی سازه را بررسی نمود.

در این تحقیق به منظور بررسی عوامل گوناگون از جمله تاثیر سیستم سازه‌ای (قاب خمشی یا مهاربندی) بر روی نیاز شکل پذیری مطالعات پارامتریک انجام گرفته است در این مطالعه از سه نوع قاب با طبقات مختلف (4، 6 و 8 طبقه) در دو حالت مهاربندی شده و مهاربندی نشده استفاده شده است. جهت بررسی خصوصیات نگاشت ورودی و اثرات آن بر نیاز شکل پذیری از دو رکورد زلزله ایران (طبس و ناغان) استفاده شده است. جهت در نظر گرفتن رفتار غیرارتجاعی سازه‌ها از مدل دو خطی با کرنش سختی %2 استفاده شده است.

نیاز شکل پذیری طبقه‌ای که مناسب‌ترین تعریف شکل پذیری برای این سازه‌ها می‌باشد برای سازه‌های کوتاه در طبقات پایینی بیشتر از طبقات بالایی و برای سازه‌های بلند در طبقات بالایی بیشتر از طبقات پایینی بدست می‌آید.

نتایج آنالیزها نشان داد که عامل اصلی استهلاک انرژی در سازه‌های با مهاربند جانبی بادبندهای طبقات بوده و نهایتاً ستون‌های طبقات به خصوص ستون‌های اطراف مهاربند به جذب و استهلاک انرژی کمک می‌کنند. در سازه‌های بدون مهاربند جانبی ستون‌های میانی طبقات و اتصالات سازه‌ها نقش اساسی در جذب و استهلاک انرژی بر عهده دارند. در سازه های کوتاه (4 و تقریباً 6 طبقه) ستون‌های طبقات پایینی و در سازه‌های بلند (8 طبقه) ستون‌های طبقات بالایی نقش جاذب انرژی را به عهده دارند. در تحلیل غیرخطی مشخص نیست که حداکثر تغییر مکان نسبی بین طبقات در کدام طبقه اتفاق می‌افتد و بستگی به چگونگی تشکیل مفصل پلاستیک و نحوه مکانیسم سازه دارد.

شایان ذکر است که تبدیل قاعده ستون ضعیف - تیر قوی به ستون قوی - تیر ضعیف در قاب‌های خمشی تاثیر زیادی در کاهش تغییر مکان جانبی سازه ندارد ولی الگوی گسیختگی را تغییر می‌دهد و به جای تشکیل مفاصل در ستون‌ها در ابتدا این مفاصل در تیرها و سپس در ستون‌ها تشکیل می‌گردد. البته در زلزله‌های متوسط، کاهش تغییر مکان جانبی سازه با رعایت این اصل قابل توجه می‌باشد.

در ضمن طراحی بر اساس اصول ستون قوی - تیر ضعیف تاثیر قابل ملاحظه‌ای در ستون‌های طبقات پایین ندارد و فقط مقاطع ستون‌های طبقات بالا افزایش می‌یابد.

______________________________

** توجه: خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل در روند خرید و دریافت فایل از طریق بخش پشتیبانی در سایت مشکل خود را گزارش دهید. **

** توجه: در صورت مشکل در باز شدن فایل PDF ، نام فایل را به انگلیسی Rename کنید. **

** درخواست پایان نامه:

با ارسال عنوان پایان نامه درخواستی خود به ایمیل civil.sellfile.ir@gmail.com پس از قرار گرفتن پایان نامه در سایت به راحتی اقدام به خرید و دریافت پایان نامه مورد نظر خود نمایید. **


دانلود با لینک مستقیم


بررسی نیاز شکل پذیری قاب های فولادی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.