فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه آماده در مورد سیب

اختصاصی از فی بوو پروژه آماده در مورد سیب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه آماده در مورد سیب


پروژه آماده در مورد سیب

 

سیب (Malus domestica Borkh)  از قدیمی ترین میوه­هایی است که بشر آن را شناخته و جهت تغذیه و استفاده از آن، به روش پرورش و اهلی نمودن آن اقدام نموده است. موطن اصلی آن حوالی دریای خزر، قفقاز و سواحل مدیترانه بوده است که بعدها توسط جهانگردان به سایر مناطق جهان انتقال یافته است (فتحی، 1371).

1-1-مقدمه. 2

1-2-مبدا و تاریخچه سیب.. 5

1-3-ارقام سیب.. 7

1-4-مناطق مناسب کشت و پرورش سیب در دنیا و ایران. 8

1-5-سطح زیر کشت سیب.. 9

1-6-روش‌های ازدیاد سیب.. 12

1-7- گلدهی و گرده افشانی درختان سیب.. 12

1-8-رشد و نمو میوه سیب.. 15

فصل دوم

2-1-عوامل مؤثر پس از برداشت در کیفیت محصول. 19

2-2-شاخص‌های کیفیت محصول. 20

2-3-نابسامانی‌های فیزیولوژیکی.. 21

2-4-تیمارهای پس از برداشت به منظور بهبود انبارداری میوه‌ها 21

2-5-برداشت و فیزیولوژی پس از برداشت میوه سیب.. 23

2-6-ضایعات سیب.. 23

2-7-روش­های نگهداری سیب.. 24

2-7-1-انبارهای زیر زمینی.. 25

2-7-2-انبارهای معمولی.. 25

2-7-3-سردخانه. 26

2-7-4-انبارهای با اتمسفر کنترل شده 26

2-7-5-انبارهای تحت خلا.. 27

2-7-6-نگهداری در کیسه­های پلیمری با ورقه­های نازک پلاستیکی.. 27

2-8-رابطه مواد معدنی میوه با خصوصیات کیفی آن. 28

2-8-1-نقش کلسیم در فیزیولوژی تغذیه درخت سیب.. 28

منابع 

پروژه آماده در مورد سیب شامل 39 صفحه در قالب فایل word مناسب پروژه های دانشجویی و دانش آموزی و پایان نامه ارشد


دانلود با لینک مستقیم


پروژه آماده در مورد سیب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.