فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت مبانی سازمان های یاد گیرنده - 68 اسلاید

اختصاصی از فی بوو دانلود پاورپوینت مبانی سازمان های یاد گیرنده - 68 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت مبانی سازمان های یاد گیرنده - 68 اسلاید


دانلود پاورپوینت مبانی سازمان های یاد گیرنده - 68 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

پاورپوینت اماده جهت ارائه به عنوان سمینار کلاسی : مبانی سازمان های یاد گیرنده، توان افزایی  و قدرتمندسازی افراد

 

اصل اساسی سازمانهای یادگیرنده :

رشد، نوآوری و وجه تمایزسازمان های یادگیرنده، از توانایی استفاده از سرمایه انسانی نشأت می­گیرد و چالش کسب و کار اساساً چگونگی جذب، به کارگیری، پرورش، انطباق و حفظ این سرمایه، در این سازمان ها بهتر از هرسازمان دیگری است.

در سازمان های یادگیرنده ، بحث استراتژیک، از «مدیریت دانش» به «مدیریت افراد با دانش» و تحصیل و افزایش آن دانش، به بهترین وجه تغییر یافته است.

افراد برای سازمان های یادگیرنده نقش محوری ایفا می کنند،زیرا تنها افراد هستند که توانایی یادگیری دارند.

 

مدیران و رهبران

مدیران باید نظارت و کنترل را به نفع توان افزایی و قدرتمند سازی افراد رها سازند، بیشتر راهنما باشند نه فرمانده و از حالتی که به صورت انتقالی و محدود عمل می­کنند به رهبر دگرگونی و ایجاد تحولات بنیادی حرکت نمایند. در سازمان جدید، مدیر امروزی به نوعی نیازمند است که بتواند نقش های جدید را با انواع مهارت­های نو ایفا کند.

—

جامعه

سازمان های یاد گیرنده، از مزایای بسیاری که در تبدیل شدن جوامع به بخشی از فرآیند یادگیری حاصل می­شود، آگاهی دارند. نتایج مثبت عبارتند از تصویر ذهنی گسترش یافته در جامعه، افزایش علاقه در میان مردم برای کارکردن در شرکت و خرید از آن، بهبود کیفیت زندگی در نواحی پیرامون آن، تدارک یک نیروی کار برای آینده و فرصتی برای تبادل تسهیم منابع جامعه.

—

فناوری برای ایجاد سازمان یادگیرنده

 

فناوری مهم ترین عنصر برای مدیریت دانش سازمانی است. استفاده موثر از فناوری ها نه تنها مستلزم درک فناوری اطلاعات و علم کامپیوتر است، بلکه درک علوم و فنون یادگیری، اکتشاف و ارتباطات را  نیز در برمی­گیرد.

سیستم فرعی فناوری مدل سیستمی سازمان یادگیرنده، متشکل از: ابزارهای اطلاعاتی و شبکه های فناوری منسجم حمایتی است که دستیابی به اطلاعات و یادگیری و تبادل آن را امکانپذیر می سازد. این سیستم فرعی، شامل: فرایندها، سیستم ها و ساختارهای فناورانه برای همکاری، راهنمایی، هماهنگی و دیگر مهارت های علمی است.

—
تبدیل شدن به سازمان یادگیرنده

9- ایجاد استراتژی های سازمانی برای یادگیری

10- کاهش کاغذ بازی و کارآمدتر کردن ساختار

11- گسترش یادگیری در کل زنجیره کسب و کار

12- کسب یادگیری و انتشار دانش

13- دستیابی و به کارگیری بهترین فناوری برای بهترین یادگیری

14- ایجاد موفقیت های کوتاه مدت

15- ارزیابی یادگیری و نشان دادن موفقیت  های یادگیری

16- انطباق بهبود و یادگیری مستمر

—
کرم های ابریشم، پیله ها و پروانه ها

در برخی مراحل کرم ابریشم وارد یک پیله می شود، جایی که یک فرایند حیرت انگیز روی می دهد. کرم ابریشم به طور کاملا واقعی محو می شود و سپس دوباره شکل می گیرد تا به شکل یک پروانه، یعنی یک موجود کاملاً متفاوت با قدرت پرواز در هر جهتی، پدیدار شود.بنابراین، یک شرکت نیز ممکن است از حالت غیر یاد گیرنده زمینی اش به یک سازمان قوی یاد گیرنده با ظرفیت بالاتر برای تغییر و تحول خودش، دگرگون شود. سازمان یاد گیرنده افرادش را توانمند می سازد ابتکارات کیفی را با کیفیت زندگی کاری تلفیق می کند، فضای آزاد برای اندازه گیری ایجاد می نماید، همکاری و تسهیم یافته ها را بر می­انگیزد، پرسشگری را ارتقاء می دهد و فرصت های یادگیری مستمر را به وجود می­آورد. این نوع یادگیری، مفاهیم رفتارها، باورها , مدل های ذهنی، استراتژی ها، سیاست ها و روندها را در افراد و سازمان ها تغییر می دهد. هر پنج سیستم فرعی به عنوان بدن و بال ها برای حرکت دادن سازمان به سمت آسمان، عمل می کنند.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت مبانی سازمان های یاد گیرنده - 68 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.