فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

اختصاصی از فی بوو دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند


دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

تعاریفی ازآنتالپی

1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.

2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای  حرارتی نیز نام دارد.

دررابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:

1-انتالپی مایع اشباع
2-انتالپی تبخیر
3-انتالپی بخار اشباع
فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
1-استفاده از ریز صافی ها
2-استفاده از دستگاه تبادل یونی

قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.

در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.

برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:

دما و فشار بستگی دارد.

انواع دیفوزیون

هدف از دیفوزیون بدست آوردن شربت خام با حداکثر خلوص و حداقل درصد قند تفاله است.
شامل 20 اسلاید powerpoint
 

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.