فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره اساس تغذیه سالم

اختصاصی از فی بوو تحقیق درباره اساس تغذیه سالم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره اساس تغذیه سالم


تحقیق درباره اساس تغذیه سالم

فرمت فایل:  Image result for word ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ

حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده )

تعداد صفحات فایل: 6

کد محصول : 001Shop

فروشگاه کتاب : مرجع فایل 


 

 قسمتی از محتوای متن 

 

اساس تغذیه سالم :

 

تغذیه خوب نه تنها برای تندرستی بلکه برای رشد و نمو مناسب کودکان و نوجوانان ضروری است. علل مهم شیوع بیماریها و افزایش مرگ و میر در کشورهای مختلف به رژیم غذائی نامناسب و سبک زندگی بیتحرک آنها بستگی دارد. بیماریهائی که با تغذیه نامناسب ارتباط مستقیم دارند شامل: هیپرتانسیون (فشارخون بالا)، اختلال چربیهای خون، دیابت تیپ دو، اضافهوزن، چاقی، پوکی استخوان، کمخونی ـ فقر آهن، بیماریهای دهانی، سوءتغذیه، بعضی از انواع سرطانها و بالاخره بیماریهای قلبی عروقی است و بیماریهائی که ارتباط تنگاتنگ با زندگی بدون تحرک یا کمتحرک دارند شامل: بیماری قلبی عروقی، فشارخون بالا، چاقی، اضافهوزن، پوکی استخوان، دیابت و بعضی سرطانها میباشد.

 


توصیههای غذائی:

 


۱. غذاها و نوشیدنیهائی مصرف کنید که نه تنها حاوی انواع موادمغذی باشند بلکه از بین تمامی گروههای غذائی اساسی (میوهها، سبزیها، غلات، حبوبات، لبنیات و گوشتها، آجیل) انتخاب شده باشند و نیز از نظر چربیهای اشباع شده مثل روغنحیوانی و روغننباتی و همچنین قندهای ساده مثل شکر محدود باشند.
۲. به اندازهای غذا مصرف کنید که منجر به دریافت کالری اضافی نشود. (از پرخوری بپرهیزید)
۳. زنان در سنین باروری باید ضمن مصرف غذاهای غنی از آهن جهت جذب بهتر آن از غذاها یا نوشیدنیهای حاوی ویتامین C نیز استفاده کنند.

 


توصیههای اغلب رژیمهای غذائی مشتمل بر مصرف مقادیر لازم و کافی از موادغذائی زیر میباشد:
۱. موادیکه مصرف مقادیر زیادی از آنها توصیه میشود شامل: سبزیهای با برگ سبز تیره مثل برگ چغندر، اسفناج و سبزیهای نارنجی مثل هویج، حبوبات، میوه و غلات کامل مثل نان تهیه شده از آرد گندم سبوسدار یا آردجو، شیر کمچرب و فرآوردههای شیری کمچرب (ماست، دوغ و پنیر و بستنی) است.
۲. موادی که مصرف آنها باید محدود باشد شامل: غلات تصفیه شده مثل آرد سفید، چربیهای اشباع شده، کلسترول و شکر.

 


۳. حفظ تنوع گروههای غذائی: هر کدام از گروههای غذائی اصلی، یک منبع اساسی برای دریافت حداقل یک نوع ماده غذائی ضروری است بنابراین لازم است در رژیم غذائی روزانه از همه انواع گروههای غذائی با مقادیر کافی استفاده شود.

 


۴. غذاهای غنی از موادمغذی غذاهائی هستند که با مصرف آنها ضمن دریافت مقادیر زیادی از انواع ویتامینها و املاح، کالری کمتری دریافت کنیم برعکس غذاهای پرکالری معمولاً از نظر موادمغذی ضعیف میباشند. غذاهای مغذی شامل فرآوردههای شیری کمچرب، انواع میوه و سبزیها، حبوبات، غلات کامل و گوشتهای کمچرب میباشند.



  متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.

 
/images/spilit.png

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره اساس تغذیه سالم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.