فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی بوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن

اختصاصی از فی بوو دانلود مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن


دانلود مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن

 

مشخصات این فایل
عنوان: بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 48

این مقاله درمورد بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن است.

خلاصه آنچه در مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن می خوانید :

میزان مصرف
بررسی نیاز به محصول
به طور کلی از روش مشابهی در تمام کارخانجات تولید خوراک دام ، برای تولید خوراک دام استفاده
می شود که فقط محصول نهایی آن تا حدودی متفاوت و به دو صورت آردی و حبه ای وجود دارد که البته خوراک دام به صورت حبه ای و پلت (فشرده شده ) بسیار متداول تر است و فرایند تولید آن به طور خلاصه به شرح زیر است:
در این روش که عمدتا در اکثر کارخانجات تولید خوراک دام از آن استفاده  می شود ابتدا مواد اولیه
تهیه خوراک دام از جمله سبوس گندم ، سبوس برنج، ذرت ، باگاس، جو،      نیا سین ، تفاله چغندر و ...که نیاز به آ سیاب کردن دارد ، در آسیاب های صنعتی آسیاب شده و به پودر تبدیل می شوند، سپس این مواد به همراه مواد افزودنی از جمله انواع مکمل ها در میکسرها با یکدیگر میکس شده وآماده پلت  کردن وتبدیل به حبه شدن می باشد . در مرحله بعد توسط دستگاه پلت کاندیشنر این مواد تحت فشار و حرارت تا حدود ٩٠ درجه سانتی گراد و بر حسب نوع خوراک با قطر های متفاوت به پلت تبدیل می شوند و در نهایت توسط فن کوئل های موجود خنک شده و آماده بسته بندی می گردد.
آسیاب
میکس کردن
پلت کردن
سردکردن
بازرسی
بسته بندی
انبار

مواد اولیه
لازم به ذکر است بر حسب نوع و وزن دام درصد مکمل های موجود در خوراک دام متفاوت است و نکاتی نیز در زمینه مصرف و نگهداری خوراک دام وجود دارد که به شرح زیر است:
١- با توجه به اینکه شکل خوراک ها متفاوت می باشد هنگام توزیع در سا لن با دان قبلی مخلوط گردد و پس از ٢٤ ساعت دان جدید به تنهایی مورد مصرف قرار گیرد.
٢- محل نگهداری محصولات خوراک دام بایستی واجد شرایط انبار نگهداری خوراک (فاقد رطوبت ،گرما ، مانع تابش اشعه مستقیم خورشید ، مانع از ورود حشرات ،پرندگان و جوندگان ، دارای تهویه مناسب باشد.
٣- ترجیحاً مدت زمان نگهداری از ٣ هفته تجاوز ننماید.
٤- حمل خوراک از کارخانه به واحد دامداری با وسایط حمل و نقل ویژه که ضد عفونی شده باشد انجام پذیرد.
٥- میزان خوراک مصرفی با توجه به شرایط استاندارد با انحراف ٥%+ و- به شرح ذیل می باشد :
گرم ٢٢٥ سوپر استارتر
گرم ٩٢٢ پیشدانه
گرم ٢١٥٠ میاندان
گرم ١٨٥٠ پایاندان
در صورت عدم استفاده از دان سوپر میزان فوق بر مصرف پیشدانه اضافه    می شود.
٦- بسته بندی در کیسه های نایلونی(پلی پروپیلن) ٥٠ کیلو گرمی می باشد.
با توجه به مطالب ذکر شده، نتیجه گیری می شود که هر چند تکنولوژی مورد استفاده در کشورمان و بسیاری از کشورهای دیگر نسبتاً یکسان است، لیکن کیفیت اجرای تکنولوژی فوق به دو سطح قابل تقسیم است که این تقسیم بندی سبب می گردد تا واحدهای فعال در این شاخه از صنعت عملاً به دو گروه عمده تقسیم بندی گردند. در جدول زیر این تقسیم بندی شرح داده شده است.
جدول 20 - تفکیک تکنولو ژی تولید خوراک دام سطح تکنولوژی شرح محصولات تولیدی تکنولوژی بالا این تکنولوژی از کیفیت و درجه دقت بسیار بالایی برخوردار است وسرمایه گذاری آن نیز بسیار بالا و ماشین آلات آن تمام اتومات می باشد و ظرفیت تولید آن نیز بسیار بالاست

انواع خوراک دام
تکنولوژی معمولی
این تکنولوژی حالت عمومی داشته و از ماشین آلات نیمه اتومات و دستی استفاده می شود
انواع خوراک دام
4 - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به صورت اجمالی) در فرآیند تولید همان طور که در قسمت قبل اشاره شد برای تولید خوراک دام در همه جای دنیا تقریبا از فرآیند واحدی استفاده می شود با این تفاوت که تکنولوژی ماشین آلات تولید خوراک دام متفاوت است و برخی کارخانه ها از تکنولوژی بالاتری برخوردارند سطح تکنولوژی مورد استفاده در تولید خوراک دام در قسمت گذشته معرفی شد. از اینرو در این قسمت بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای فوق الذکر آورده خواهد شد:
جدول 21 - بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژی معمول تولید خوراک دام
شرح تکنولوژی ها نقاط قوت نقاط ضعف
تکنولوژی بالا
-1 قابلیت تولید خوراک دام با کیفیت بالاتر
-2 قابلیت تولید با ظرفیت بسیار بالا
-3 اتوماتیک بودن فرایند تر
 1-حجم سرمایه گذاری بالا
-2 نیاز به نیروی متخصص
تکنولوژی معمول
قابلیت استفاده برای عموم
کارخانجات

حجم سرمایه گذاری قابل اجرا برای بسیاری از متقاضیان سرمایه گذاری
-1 ظرفیت تولید پایین تر
5 – بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
بر طبق بررسی های میدانی و نظریات کارشناسان این صنعت ظرفیت اسمی اقتصادی این طرح با توجه به ظرفیت ماشین آلات ، تقا ضای محصول و همچنین نرخ بازگشت سرما یه در حدود ٢٤٠٠٠ تن برآورد شده است .
جدول 22 - برنامه تولید طی سالهای آتی
ردیف نام برنامه تولید طی سال های
محصول
ظرفیت
نهایی واحد
اول دوم سوم چهارم پنجم
1 خوراک
21600 21600 21600 19200 دام 24000 تن 16800

بخشی از فهرست مطالب مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن

مقدمه
معرفی محصولات
دستور تهیه کنسانتره براى گوساله هاى پروارى
- گاوهاى شیرده:
گاوهاى خشک آبستن
ج - گوساله هاى پروارى
استفاده از ضایعات در تغذیه دام
ملاس
روش غنى سازى کاه
5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
8-1 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
2- بررسی عرضه و تقا ضا
-2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
میزان مصرف طی سالهای
بررسی نیاز به محصول
مواد اولیه
انواع خوراک دام
تکنولوژی معمولی
انواع خوراک دام
-1 ظرفیت تولید پایین تر


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی خوراک دام و انواع آن همراه با دستورالعمل های استفاده آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.